صرفه‌جویی بهترین راهکار در حوزه درآمدی شهرداری است

صرفه‌جویی بهترین راهکار در حوزه درآمدی شهرداری است

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و مالی شورای اسلامی شهر همدان گفت: صرفه‌جویی در هزینه‌ها و مصرف بهینه یکی از راهکارهای مهم در حوزه درآمدی است که شهرداری باید این مقوله را مد نظر قرار دهد.


به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر همدان؛ اکبر کاوسی امید در جلسه این هفته کمیسیون برنامه، بودجه و مالی شورا ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید سرلشکر عباس بابایی گفت: اعضای دوره پنجم شورای اسلامی شهر همدان از ابتدا تا کنون بر صرفه‌جویی و مصرف بهینه در برنامه‌های مدیریت شهری تأکید داشته اند.

کاوسی امید با اشاره به بالا بودن هزینه‌های جاری به ویژه در حوزه خدمات شهری و فضای سبز اظهار کرد: لازم است در این حوزه‌ها برنامه مدونی تدوین شود و این امر نیازمند انتخاب مشاوری خوب برای تهیه برنامه مناسب است.

وی اضافه کرد: صرفه‌جویی و مصرف بهینه جزو سیاست‌های بودجه ۹۸ شهرداری بوده که با توجه به تعهدی که معاونت خدمات شهری شهرداری داده تاکنون هیچ اقدامی در این زمینه صورت نگرفته است.

وی به کاهش ۲۰ درصدی هزینه‌های خدمات شهری شهرداری تهران اشاره کرد و گفت: شهرداری همدان نیز می‌تواند با الگوپذیری از آن در این زمینه وارد شود.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر همدان اولویت بخشی به فرهنگ، ایمنی و نشاط اجتماعی را از جهت‌گیری‌های شورای پنجم برشمرد و یادآور شد: تأکید داشتیم این موضوع در قبض‌های نوسازی لحاظ شود و پیگیر آن نیز بودیم.

کاوسی به پنج درصد عوارض نوسازی سهم آموزش و پرورش نیز اشاره کرد و یادآور شد: اخذ این عوارض قانونی است و شهرداری باید به طور امانت پس از دریافت عوارض از شهروندان مبلغ مورد نظر را در اختیار آموزش و پرورش قرار دهد.

وی از دیگر اولویت‌های شورای پنجم را توجه به ایمنی و مباحث آتش نشانی دانست و یادآور شود: سهم آتش نشانی نیز از عوارض‌های فیش نوسازی تاکنون پرداخت نشده است.

وی در ادامه با اشاره به لحاظ کردن مبلغ ۵ هزار تومان برای فضای سبز و ۱۰هزار تومان برای حوزه فرهنگی در قبوض عوارض نوسازی گفت: شهرداری مکلف است در این زمینه امانت داری کرده و پس از اخذ عوارض مبالغ را در اختیار سازمان‌های مرتبط قرار دهد.

بادامی نجات: راه‌اندازی نرم افزار درآمد، تحقق طرح شهاب را به دنبال دارد

نایب رئیس شورای اسلامی شهر همدان هم در این جلسه با اشاره به نوع دریافت سهم عوارض بخش‌های مختلف لحاظ شده در فیش‌های نوسازی گفت: راهکار مناسبی می‌توان برای پرداخت این عوارض از ابتدای اخذ آن لحاظ کرد به گونه‌ای که می‌توان سهم عوارض را به طور مستقیم از طریق بانک به حساب دستگاه مربوطه واریز کرد.

حمید بادامی نجات در ادامه با اشاره به اهمیت توجه شهرداری به حوزه فناوری یادآور شد: نرم افزار تهیه شده بخش مالی شهرداری از قابلیت‌های بالایی برخوردار است و ما می‌توانیم از این قابلیت‌ها در عمل شفاف سازی مدیریت شهری به ویژه اجرای طرح شهاب استفاده کنیم.

وی اضافه کرد: با استفاده از این نرم افزار، درآمد و سطح دسترسی مدیریت شهری به حوزه درآمد افزایش می‌یابد به گونه‌ای که اعضای شورا می‌توانند ثبت هزینه‌ها و درآمدهای شهرداری را از طریق وب سرویس لحظه‌ای مشاهده کنند.

وی با بیان اینکه استفاده از نرم افزار جدید تحقق بودجه شهرداری را لحظه‌ای نشان می‌دهد، افزود: بر اساس گزارش مشاور طرح جامع فیبرنوری ۱۰۵ کیلومتر شهر همدان باید به فیبر نوری متصل شود.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر همدان ادامه داد: اتصال ۱۰۵ نقطه شهر همدان به فیبر نوری نیازمند ۳۰ میلیارد تومان هزینه است که شهرداری توان پرداخت این مبلغ را ندارد بر این اساس این امر مشارکت بخش خصوصی را می‌طلبد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *