تقدیر کمیسیون ملی یونسکو در ایران از شورا و شهرداری همدان

تقدیر کمیسیون ملی یونسکو در ایران از شورا و شهرداری همدان

دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران با اهدای لوحی از استاندار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر و شهردار همدان به‌‍ منظور برپایی شایسته اجلاس راه ابریشم، قدردانی کرد.


به گزارش روابط‌عمومی شورای اسلامی شهر همدان،‌ دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران در پنجاه و سومین جلسه صحن شورا ضمن قدردانی از مدیران شهری در برگزاری نشست جهانی «راه ابریشم» با بیان اینکه برگزاری این نشست نشان از اراده جمعی مردم همدان و مدیریت شهری دارد، گفت: تغییر لهجه و نگاه «راه ابریشم» از جمله نتایج این نشست بود.

حجت‌ا… ایوبی با تأکید بر اینکه مردم جهان فکر می‌کردند زبان «راه ابریشم» چینی است، افزود: با برگزاری همایش راه ابریشم در همدان توانستیم زمین بازی را تغییر داده و نشان دهیم ایران حرفی برای گفتن در این زمینه دارد.

ایوبی: ایران؛ میزبان «هنر خوشنویسی راه ابریشم»

وی بیان کرد: پیش از برگزاری نشست، نگران بودیم که آیا می‌توانیم آن طور که باید، نشست را برگزار کنیم که خوشبختانه توانستیم این کار را به نحو احسن انجام دهیم.

ایوبی با اشاره به پذیرش طرح برپایی همایش خط و خوشنویسی در «راه ابریشم» توسط یونسکو، افزود: یونسکو پذیرفت که این مهم در اطلس یونسکو تجدیدنظر شود و همایش بین‌المللی خط و خوشنویسی اردیبهشت‌ماه سال آینده در ایران برگزار شود.

وی؛ هر کشوری که بتواند تصویر خوبی از خود در جهان ارائه دهد را پیروز نبرد فرهنگی دانست و بیان کرد: این نشست توانست تصویر بسیار خوب از ایران و همدان ارائه دهد؛ از این رو در همایش‌های جهانی و بین‌المللی نباید به دنبال نتایج فوری باشیم.

دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران با بیان اینکه اگر می‌خواهیم کشور و یا شهری مانند همدان در جهان دیده شود، باید جهانی نگاه و فکر کنیم؛ یادآور شد: جایزه جهانی ابن سینا به عنوان جایزه اخلاق در علم بوعلی سینا ۴ سال است که برگزار می‌شود و مسؤولی از شهر همدان در این رویداد مهم، حضور ندارد.

ایوبی با تأکید بر اینکه بوعلی سینا نماد همدان است؛ اظهار کرد: به همین دلیل تلاش کردیم در این دوره، اهدای جایزه ابن سینا علاوه بر حضور مسؤولانی از همدان در این مراسم، شب هگمتانه و یا روز همدان نیز برگزار شود.

وی با اعلام آمادگی برای راه‌اندازی دفتر نمایندگی یونسکو در همدان و موزه هنر «راه ابریشم» با آثاری مختلف از کشورهای عضو این اجلاس، گفت: مسؤولان همدان نیز باید به ما قول بدهند که بتوانند موزه‌ای فرهنگی همچون موزه‌ای که در چین برای مسأله اقتصادی در راه ابریشم ایجاد شده است، ایجاد کنند.

صوفی: نام «همدان» در جهان مطرح شد

شهردار همدان هم در ادامه با اشاره به مصوبه شورای اسلامی شهر و استانداری در برگزاری نشست راه ابریشم، گفت: این نشست، یکم تا هفتم مهرماه امسال برگزار شد.

عباس صوفی با بیان اینکه سیاست‌های در نظر گرفته شده از نظر کمی و کیفی در این نشست بسیار مناسب برگزار شد، افزود: اتفاق خوب این بود که نام «همدان» در یونسکو و جهان مطرح شد و اعتقاد داریم همدان، ظرفیت‌های بسیاری در حوزه تاریخی و فرهنگی دارد.

وی با تأکید بر اینکه برگزاری این نشست موجب شد مدیران و اعضای یونسکو با همدان بیشتر آشنا شوند؛ افتتاح دفتر نمایندگی یونسکو در همدان، نشان‌سازی، موزه مورد حمایت یونسکو و ثبت آثار تاریخی را از اتفاقات خوب این نشست برشمرد و ادامه داد: ثبت آثار تاریخی همدان در این نشست مورد توجه قرار گرفت.

شهردار همدان با اشاره به برگزاری نمایشگاه صنایع‌دستی کشورهای عضو یونسکو به میزبانی همدان، گفت: همانطور که یونسکو تقاضای برگزاری نشست راه ابریشم را داشت و همدان صادقانه به آن پاسخ داد، امیدواریم کمک و حمایت کنند تا بتوانیم ظرفیت‌های بی‌بدیل همدان را با ظرفیت یونسکو، بشناسانیم.

 

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *