شهرداری‌ها برای درآمد به دنبال راهکارهای جدید باشند

شهرداری‌ها برای درآمد به دنبال راهکارهای جدید باشند

استاندار همدان گفت: شهرداری‌ها برای درآمد به دنبال راهکارهای جدید باشند.


سید سعید شاهرخی در شصت و دومین اجلاس مجمع مشورتی رؤسای شوراهای اسلامی مراکز استانها و شهرداران کلانشهرها در همدان در شصت و دومین اجلاس مجمع مشورتی رؤسای شوراهای اسلامی مراکز استانها و شهرداران کلانشهرها در همدان، با بیان اینکههمدان به عنوان پایتخت گردشگری آسیا در سال ۲۰۱۸ انتخاب شد که در همین راستا میزان دو رویداد مهم آسیایی و بین‌المللی بودیم، افزود:این اتفاق نشاندهنده عظمت استان همدان است که بلندای آن به بلندای تمام تاریخ است.

وی افزود: در جریان انقلاب اسلامی نیز مردم بزرگ و انقلابی این دیار که به حق دارالمومنین نامیده شده، نقش‌آفرینی منحصر به فردی داشتند.

شاهرخی در ادامه در رابطه با دیدگاه امام خمینی(ره) و ارزش ایشان به رأی مردم افزود: در نظام جمهوری اسلامی اداره ارکان کشور به صورت مستقیم و غیر مستقیم با رأی مردم است.

وی با اشاره به اینکه امروز بیش از ۱۱۰ هزار شورایی را در شوراهای شهر و روستای کشور در حال تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی هستند، افزود: این یک افتخار است که جمهوری اسلامی بر مبنای مردمسالاری دینی پیش می‌رود.

شاهرخی با اشاره به اینکه علاقه خاصی به شوراها و شهرداری‌ها دارد، بیان کرد: در حوزه خدمات شهری به صورت عام مشکل جدی وجود دارد و همه به خوبی می‌دانیم مسیر ما برای خدمت به مردم طرح‌های جامع و مطابق با استانداردهای ویژه‌ هستند اما همیشه در اجرا به چالش مواجه می‌شوند.

وی دلیل این اتفاق در اجرای طرح‌های شهری را تنگنای مالی دانست و افزود: چون تنگنای مالی وجود دارد از چارچوب‌های علمی هم عبور می‌شود و قبول نمی‌کنیم شهرداری برای اداره شهر اعضا و جوارح شهر را به فروش برساند چرا که در برخی مواقع نیاز به تغییر قوانین و ضوابط شهرداری‌ها وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه شهرداری‌ها برای درآمد به دنبال راهکارهای جدید باشند، افزود: توجه به بخش خصوصی یک اصل است که باید به آن توجه و بستر برای بخش خصوصی فراهم شود.

شاهرخی با اشاره به اینکه باید از منابع موجود استفاده شود، افزود: عدم ثبات مدیریت در شهرداری‌ها لطمه جدی به این مجموعه می‌زند چراکه امروز شهردار بودن کاری سخت است.

وی با اشاره به اینکه با توجه به محدودیت مالی باید پروژه‌هایی اجرا شود که بیشترین نفع را به مردم می‌رساند افزود: اگر دیوار اعتماد بین مردم و شورای شهر و شهرداری وجود نداشته باشد کار به جایی نخواهید رسید.

 

 

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *