صورت‌جلسه شماره ۵۲

صورت‌جلسه شماره ۵۲

پنجاه و دومین جلسه  شورای اسلامی شهر همدان (سال اول دوره ششم) ، با تلاوت آیاتی چند از کلام ا… مجید و اعلام دستور کار توسط جناب آقای محمود  مسگریان رئیس محترم شورای اسلامی شهر از ساعت  ۱۳/ ۱۶ روز سه شنبه  مورخه ۰۷ /۱۰/ ۱۴۰۰ در محل سالن جلسات شورا بشرح ذیل تشکیل شد:
الف – جلسه مشترک
۱/الف – باتوجه به دعوتنامه شماره  ۲۱۳۱۴۰۰۳۳۶ مورخه ۰۶/۱۰/۱۴۰۰ ، جناب آقای حمزه عبد کوند دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر به اتفاق همراهان در صحن شورا حضور پیدا کردند.
جناب آقای مسگریان ریاست محترم شورا ضمن خیر مقدم و خوشامدگویی به مدعوین و گرامیداشت  سالروز ۹ دی ماه ، روز دفاع از نظام و رهبری جمهوری اسلامی توسط امت ولایتمدار همیشه در صحنه ، به مشکلات ناشی از اعتیاد و شیوع مواد مخدر به ویژه در برخی از مناطق حاشیه ای شهر  پرداخت و خواستار برخورد جدی توام با فرهنگ سازی به خصوص برای قشر جوان شد .
سپس جناب آقای عبد کوند با تشکر از ریاست و اعضای محترم شورای اسلامی شهر از بابت تشکیل جلسه مشترک و گرامیداشت سالروز نهم دی و همینطور سرهنگ باقری رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان مطالبی را در خصوص مبارزه بامواد مخدر و لزوم همکاری بیشتر سایر دستگاه ها بیان کردند که ا هم آنها بشرح زیر خلاصه می شود:
– از ملزومات اولیه جهت خدمت بهتر ، مطالعه و شناخت محل میباشد…
– با بهره گیری از متخصصین در هر کاری مسلماً بهتر و بیشتر می توان ارائه خدمت کرد….
– شورای اسلامی شهر وظایف و اختیاراتی دارد و ما از بابت بند های ۲ و ۴ ماده ۸۰ قانون شوراها به حضور شما رسیدیم….
– به نظر می رسد اصل ۱۰۳ قانون اساسی که وظایف سایر مسئولین در قبال مصوبات شوراها را تعیین می کند مغفول مانده است …
– شورای اسلامی شهر فقط در برابر شهرداری وظیفه ندارد بلکه شورای شهر است….
– از آسیب های اجتماعی و خصوصاً مواد مخدر و مشکلات ناشی از آن باید همه ما یکدست و هم افزا حرکت کرده و جلوگیری بکنیم….
– شهرداری همدان ، سپاه و سایر ادارات همکاری های خوبی داشته اند اما نیازهای ما بیشتر از آن است….
– NGO ها خواستار برخی از فضاهای شهرداری که احیاناً در حال حاضر استفاده نمی شود هستند ، تا در جهت تامین محل برای کسانیکه در صدد ترک اعتیاد هستند استفاده کنند….
– احداث پارک بانوان، زمین بازی و ورزشی در محیط ها مختلف شهری مورد نیاز جدی است ….
– جلوگیری از ورود موتور سیکلت ها به پارک ها ، سگ گردانی در پارک از دیگر مشکلات ماست که باید تمهیدات لازم را اندیشید…
در ادامه جلسه آقایان علی اکبر نظری ، کاوسی ، صفری افلاکی  ، کرباسیان ، سعید نظری و رحیمی فر از اعضای محترم شورای اسلامی شهرنقطه نظرات ، پیشنهادها ، نقدها و مسائل مورد نظر خود را در مورد مبارزه با مواد مخدر ، وظایف ادارات وسازمان های متولی امور فرهنگی جامعه و ….  مطرح کردند.
ب-  نامه ها ،طرح های و لوایح مطرح شده :
۱/ب- طرح شماره ۱۱۳۱۴۰۰۲۰۸۲ مورخه ۹/۱۰/۱۴۰۰ در مورد اجرای سامانه جامع مدیریت عملیات آسفالت شهرداری همدان بشرح زیر مطرح شد:
 رئیس محترم شورای اسلامی شهر همدان
سلام‌علیکم  با احترام طرح ذیل که به امضاء یازده نفر از اعضاء شورا رسیده است، جهت طی مراحل قانونی به حضور تقدیم می‌گردد.
– عنوان: اجرای سامانه جامع مدیریت عملیات آسفالت شهرداری همدان
– مقدمه توجیهی:  نظر به اینکه در حال حاضر نارضایتی های فراوانی در حوزه آسفالت وجود دارد و روسازی و ترمیم معابر سطح شهر نیاز مبرم شهروندان همدانی بوده و افزایش رضایتمندی عمومی را در پی دارد و همچنین با توجه به چند وجهی بودن مدیریت پروژه‌های تولید و اجرای آسفالت معابر و نیاز به ارتقاء کیفیت تولید و اجرا و همچنین رعایت عدالت در توزیع آسفالت ضرورت تشکیل سامانه ای جامع و نظام مند با قید فوریت و در اسرع وقت برای مدیریت تولید، حمل، اجرا و همچنین احصا محل های اجرای عملیات و اولویت بندی دقیق و عادلانه و هدفمند را دو چندان می کند. همچنین ساماندهی حوزه آسفالت پیش آگهی بهینه سازی مدیریت هزینه ها را به همراه دارد چرا که با توجه به اینکه در کنترل دقیق مقادیر و نوع عملیات (میزان دریافتی پیمانکار در هر آیتم عملیاتی متفاوت است) و تولید و اجرای با کیفیت در راستای افزایش عمر مفید رو سازی ها و حتی تایید نیاز یا عدم نیاز و تعیین اولویت می تواند در کاهش بار مالی ناشی از اجرای این پروژه ها، صرفه جویی قابل توجهی در این حوزه برای شهرداری همدان داشته باشد.
– متن:  در این راستا شهرداری در اجرای این طرح مکلف می شود کلیه فرآیندهای مربوط به نیازسنجی، هدفگذاری، طراحی، امور قراردادی، کنترل کیفیت و سوابق اجرای روسازی های آسفالتی را به شرح زیر از ابتدای سال ۱۴۰۱ درقالب سامانه جامع مدیریت یکپارچه عملیات آسفالت با قابلیت گزارش دهی به شهروندان به انجام رساند.
– کیفیت مصالح اولیه مورد نیاز تهیه و تولید آسفالت،
– کیفیت تولید و طرح اختلاط آسفالت،
– حمل و مقادیر مورد نیاز هر معبر با توجه به میزان و نوع عملیات،
– درجه حرارت در محل استفاده،
– کیفیت اجرا و رعایت اصول اجرایی،
– اجرای بهینه و رعایت مصرف مقادیر متناسب با سطح در حال اجرا،
– محل و احجام مصرف و اولویت بندی با رعایت شاخص هایی چون میزان بهره مندی شهروندان، زمان آخرین خدماتی که در محل ارائه شده و میزان آسیب دیدگی لایه های روسازی
تبصره: چنانچه شهرداری به هر دلیلی برای طراحی و اجرای سامانه مذکور، از ظرفیت سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات استفاده ننماید و برای اجرای این مصوبه نیازمند منابع مالی باشد، موظف است در قالب یکی از ردیف های بودجه اصلاحی و یا سالیانه موضوع را برای تصویب به شورا ارسال نماید.
مصوبه شورا : با طرح ارائه شده به شرح پیوست موافقت شد .
۲/ب-  نامه شماره ۱۴۰۰۱۰۰۵۱۸۶۹۲۴ مورخه ۵/۱۰/۱۴۰۰ شهرداری  انتخاب نمایندگان شورا در جشنواره شهروند برگزیده بشرح زیر مطرح شد:
 متن لایحه : احتراماً؛ با عنایت به شیوه نامه اجرایی جشنواره شهروندان برگزیده “به پیوست” از جنابعالی خواهشمند است، دو نفر از اعضای محترم شورای اسلامی شهر را جهت حضور در “کمیته علمی و داوری” و سه نفر جهت حضور در “شورای سیاست گذاری” جشنواره  معرفی فرمایید. پیشاپیش از بذل عنایت حضرتعالی سپاسگزارم.
مصوبه شورا : آقایان حمید بادامی نجات ، علی اکبر نظری و مرتضی کرباسیان برای شورای سیاستگذاری و آقایان مهدی حیدری و سعید شهابی نیا برای کمیته علمی و داوری شهروند برگزیده انتخاب شدند.
۳/ب – طرح شماره ۱۴۰۰۰۹۲۸۸۱۸۴۸۹۲ مورخه ۲۸/۹/۱۴۰۰ تحت عنوان سیاست ها و الزامات بودجه ۱۴۰۱ شهرداری همدان بشرح زیر مطرح شد:
متن طرح : رئیس محترم شورای اسلامی شهر همدان
      سلام‌علیکم
با احترام؛ طرح ذیل که توسط کمیسیون برنامه، بودجه و امور مالی شورا با همفکری سایر اعضای محترم تهیه شده است، جهت طی مراحل قانونی به حضور تقدیم می‌گردد.
– عنوان:   الزامات سیاستی و اولویت‌های تدوین بودجه سال ۱۴۰۱ شهرداری همدان
– متن ماده‌واحده  شهرداری همدان موظف است در راستای اجرای قانون اساسی، سیاست‌های کلی نظام ابلاغی مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) و بیانیه گام دوم انقلاب و در چارچوب بخشنامه ابلاغی بودجه شهرداری‌ها در سال ۱۴۰۱ و لایحه پیشنهادی بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور با در نظر گرفتن شرایط اقتصادی کشور، رعایت صرفه‌جویی‌های لازم و مدیریت بهینه منابع؛ لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ شهرداری را با رعایت الزام‌ها و اولویت‌های ذیل، حداکثر تا سی‌ام دی‌ماه سال جاری (۱۴۰۰) جهت بررسی و تصویب به شورای اسلامی شهر همدان ارائه نماید:
الف)- سیاست‌ها:
۱. توجه ویژه به بیانیه گام دوم انقلاب  پیرو رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) و ترویج فرهنگ ایثار، شهادت، آموزه‌های قرآنی و ارزش‌های والای انقلاب اسلامی در فضاهای عمومی و برنامه‌ریزی‌های فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و گردشگری شهرداری با رویکرد مسجد محوری و استفاده از ظرفیت گروههای جهادی در مدیریت شهری
۲. تدوین عادلانه و عملیاتی بودجه و ایجاد خزانه‌داری کل و اعمال مدیریت یکپارچه و حتی الامکان پرهیز شهرداری ستاد از تصدیگری در اجرای پروژه های عمرانی جدید.
۳. رعایت الزامات مربوط به هدف‌گذاری شورای ششم در خصوص اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام (به‌ویژه تقاطع‌های غیر هم‌سطح و پارکینگ آقاجانی بیگ)
۴. توسعه زیرساخت‌های هوشمندسازی شهر و پیاده‌سازی فرآیندهای شهرداری الکترونیک
۵. افزایش سهم بودجه موضوعات فرهنگی و اجتماعی با اولویت حمایت از تشکل‌های مردم‌نهاد، ورزش شهروندی، آموزش شهروندی و فعالیت‌های قرآنی
۶. اعمال سیاست‌های محله محوری در برنامه‌ریزی و اجرای پروژه‌های عمرانی و غیر عمرانی (نیم درصد از بودجه پیشنهادی عمرانی شهرداری با پیشنهاد دبیرخانه همیاران محلات هزینه گردد)
۷. توجه جدی به توسعه حمل‌ونقل عمومی با رعایت الزامات شهر سبز پایدار
۸. استفاده از فناوری‌های نوین و دانش‌بنیان در راستای ارتقاء سطح کمی و کیفی خدمات و پروژه‌ها و صرفه‌جویی در هزینه‌ها
۹. خرید و استفاده از کالاها و خدمات داخلی با رویکرد حمایت از کار و سرمایه انسانی .
۱۰. توجه ویژه به حفظ بافت تاریخی شهر همدان و بناهای واجد ارزش و همچنین گسترش فضاها و اماکن مذهبی و بقاع متبرکه با معرفی میراث معنوی و استفاده از نمادهای ملی و شعائر دینی.
۱۱. کاهش وابستگی بودجه به فروش ملک و صدور پروانه‌های ساختمانی با توجه به شرایط حاکم بر جامعه و رکود ساخت‌وساز و جایگزین کردن آنها با درآمدهای پایدار
۱۲. مدیریت منابع نیروی انسانی شهرداری و کاهش تصدی‌های غیرضروری و عدم جذب نیروهای غیرمتخصص و بدون برنامه و جایگزینی نیروی متخصص از طریق آزمون استخدامی سازمان شهرداری‌های کشور.
۱۳. توجه به تسریع و تسهیل ارائه خدمات با رویکرد کاهش تصدی‌گری و برون‌سپاری بخش‌های مرتبط در صدور مجوزها و سایر فرآیندهای اداری به بخش خصوصی بر اساس سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی.
۱۴. توجه ویژه به سرمایه‌گذاری و پیش‌بینی بودجه مشارکتی از طریق سرمایه‌گذاری بخش عمومی و خصوصی در مناطق با همکاری سازمان سرمایه‌گذاری شهرداری ازجمله  سند آمایش مراکز لجستیک (پارک لجستیک عمومی و تخصصی)نیروگاه خورشیدی ومراکز بازیافت و….
۱۵. نوسازی، بهسازی و احیاء بافت فرسوده و ناپایدار با اولویت مناطق آسیب پذیر از طریق بسته های تشویقی و حمایتی و تعریف پروژه‌های محرک توسعه در بافت فرسوده.
۱۶. مساعدت شهرداری جهت جدا سازی فاضلاب شهری از رودخانه‌ها با کمک دستگاه‌های ذیربط ازمحل بودجه عمومی کشوروبودجه داخلی.
۱۷. ساماندهی سیما ومنظر، المانها و مبلمان شهری، مبتنی بر هویت ایرانی و اسلامی بر اساس سه مولفه دارالمومنین و دارالمجاهدین وپایتخت تاریخ وتمدن ایران
۱۸. اهتمام به اختصاص ردیف ویژه جهت  پایش و تعمیر و نگهداری مستمر سازه‌های شهری ،املاک ومستغلات
ب) الزامات :
۱. تهیه وتدوین برنامه های  فرهنگی اجتماعی نوسط سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری بر ای تمامی عرصه های مدیریت شهری .
۲. افزایش بودجه ی فرهنگی مناطق و سازمان فرهنگی نسبت به سال جاری در راستای تغییر رویکرد و توجه بیشتر به امور فرهنگی در کنار امور عمرانی شهرداری
۳. هزینه کرد بودجه فرهنگی شهرداری در مناطق به‌صورت محله محور بر اساس سند محله و فقط برای امر فرهنگ و با تائید سازمان فرهنگی، اجتماعی ورزشی و گردشگری در حوزه‌های ذیل:
– آموزش شهروندی
–    برگزاری مناسبت‌ها و فضاسازی شهری (جشن‌ها و …)    –
–   ورزش شهروندی      —
– شهر دوستدار کودک
– همیاران محلات
–    گردشگری
–   کاهش آسیب‌های اجتماعی (کتاب و کتاب‌خوانی، کودک و نوجوان و خانواده)     –
–   کسب‌وکار
– مساعدت و مشارکت
۴. بازخوانی و تدوین تاریخ شهر همدان با تأکید بر سند محلات، مفاخر و مشاهیر شهر و انساب
۵. مطالعات و طراحی اولیه طرح توسعه فضایی امامزادگان شهر
۶. برون‌سپاری فعالیت‌های فرهنگی  و واگذاری برخی از فرهنگسراها
۷. لحاظ هزینه تعمیر و نگهداری فرهنگسراها در بودجه عمرانی مناطق
۸. پیش‌بینی اعتبار لازم در پروژه‌های کلانِ ‌شهری که نیاز به «ارزیابی تاثیرات اجتماعی و فرهنگی» دارند.
۹. لحاظ ردیف بودجه در راستای حفظ و نگهداری، بهره‌برداری و تجهیز زمین‌های ورزشی سطح محلات در کلیه مناطق
۱۰. توجه ویژه به اقتصادِ فرهنگ و هنر و ایجاد شبکه حرفه‌ای ارائه خدمات و اکران محصولات فرهنگی و هنری جهت افزایش بهره‌وری اقتصادی و اثربخشی فرهنگی
۱۱-همگرایی و در نظر گرفتن اقدامات لازم جهت تدوین طرح جامع فرهنگی توسط شهرداری همدان (سازمان فرهنگی) با همکاری سازمان‌ها و دستگاه‌های دیگر در حوزه فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و گردشگری
۱۱. پیش‌بینی ردیف بودجه جهت ساخت سالن‌ها و زمین‌های ورزشی در سطح مناطق چهارگانه برای همه رده‌های سنی و جنسیتی .
۱۲. پیش‌بینی بودجه واقعی ورزش قهرمانی و تعریف ردیف بودجه مستقل در باشگاه فرهنگی ورزشی شهرداری همدان
۱۳. تقویت بودجه ورزش شهروندی در سازمان فرهنگی و مناطق شهرداری متناسب با دستورالعمل ورزش شهروندی
۱۴. پیش‌بینی بودجه مناسب در راستای کسب عنوان شهر دوستدار کودک متناسب با نیازها و برنامه‌های دبیرخانه مربوطه اعم از احداث اتاق مادر و کودک، اتاق بازی کودک و خانواده، طراحی و احداث پارک‌های مهارت و خلاقیت، پارک خانواده، مناسب‌سازی پارک‌ها و فضاهای عمومی شهر و …
۱۵. تخصیص نیم درصد از بودجه عمرانی شهرداری برای پشتیبانی ازفعالیت‌های مرتبط با کسب‌ وکار و کارآفرینی در حمایت از مشاغل خردوخانگی .
۱۶. توجه به اقتصاد مقاومتی، صرفه‌جوئی در کلیه هزینه‌ها، کاهش هزینه‌های جاری و کاهش بهای تمام شده پروژه‌ها .
۱۷. اهتمام به احیای طب سینایی به‌عنوان میراث علمی حکیم بوعلی و عاملی برای اصلاح سبک زندگی در حوزه تغذیه و ایجاد وحدت رویه در آداب رفتاری ساکنین همدان (دیار ابن‌سینا) .
۱۸. پیش‌بینی اعتبار لازم جهت مناسب‌سازی و آموزش ناوگان حمل‌ونقل عمومی در راستای تحقق عدالت اجتماعی و خدمات‌رسانی و تکریم منزلت شهروندان توان یاب و سالمندان .
۱۹. حرکت به سمت تهیه و تحقق پیوست عدالت در تعریف پروژه‌ها .
۲۰. آموزش و ارتقای سطح مهارتی نیروهای فنی شهرداری .
۲۱. الزام شهرداری به تدوین وتهیه وارائه  لایحه اچ اس ای (HSE) وهمچنین اعتبارات مورد نیاز در لایحه بودجه .
۲۲. تخصیص%۲/۰ (دو دهم درصد)  از بودجه عمرانی شهرداری برای انجام مطالعات و پژوهش‌های شهری .
۲۳. تخصیص نیم درصد از بودجه عمرانی شهرداری برای استفاده و گسترش ا نرژی‌های پاک .
۲۴. اهمیت به اجرای دقیق و بازنگری طرح جامع حمل‌ونقل و ترافیک شهر همدان در راستای یافتن راهبردهای علمی و عملیاتی برای حل معضلات ترافیکی در خصوص بازتعریف ویژگی‌های ناوگان حمل‌ونقل همگانی شهر همدان .
۲۵. پیش‌بینی اعتبار لازم جهت بازسازی ناوگان اتوبوس‌رانی سازمان حمل‌ونقل و بار مسافر در راستای افزایش کیفیت خدمات‌رسانی به شهروندان .
۲۶. انجام مطالعات امکان‌سنجی سیستم‌های حمل‌ونقل نوین شهری خصوصاً در پیاده راه‌ها و اهمیت به نیازهای جدید شهروندان در حوزه حمل‌ونقل .
۲۷. پیش‌بینی اعتبار لازم جهت ایمن‌سازی معابر پیاده و سواره با تجهیزات ترافیکی استاندارد در سطح شهر همدان .
۲۸. پیش‌بینی اعتبار لازم جهت مطالعه سازوکار لازم و امکان‌سنجی جمع‌آوری سرعت‌گیرها و سرعت‌کاه‌های سطح شهر در راستای افزایش کیفیت حمل‌ونقل و رضایتمندی عمومی در شهروندان .
۲۹. مطالعه و ارائه سازوکار اجرای سیستم مدیریت پارک حاشیه‌ای به‌صورت عادلانه در راستای ارتقای سطح رضایتمندی شهروندان همدانی .
۳۰. پیش‌بینی اعتبار لازم جهت اصلاح و به روزآوری و بهسازی و تکمیل شبکه جمع‌آوری آب‌های سطحی
۳۱. پیش‌بینی اعتبار لازم جهت احیا قنوات و سازوکار استفاده از منابع آبی آن‌ها در آبیاری فضاهای سبز شهری
۳۲. پیش‌بینی اعتبار لازم جهت ارتقاء کیفیت تولید و اجرای آسفالت و افزایش مدت عمر مفید آسفالت
۳۳. پیش‌بینی اعتبار لازم جهت خرید تجهیزات و به روزآوری ماشین‌آلات جهت اجرا و ترمیم آسفالت در سطح شهر همدان .
۳۴. مطالعه و امکان‌سنجی و اجرای تغییر مصالح سطح معابر و روسازی در معابر حادثه‌خیز در فصل زمستان .
۳۵. بازسازی و تعمیر و نگهداری پل‌های عابر پیاده مکانیزه .
۳۶. پیش‌بینی اعتبار لازم جهت نیازسنجی و ارتقاء کیفیت بهداشت و احداث سرویس بهداشتی متناسب با نیاز شهروندان و مسافران در سطح شهر همدان .
 ۳۷حفظ تعادل و تناسب بین مجموع ارقام و احجام انواع مختلف پروژه‌ها  .
۳۸- تعریف پروژه‌های عمرانی بر اساس نیاز واقعی و امکان‌سنجی و اولویت‌بندی همراه با ارائه مطالعات و پیوست های مربوطه جهت بررسی و تصویب .
۳۹- حرکت به سمت استفاده از فناوری‌های نوین و دانش‌بنیان در پیشبرد اهداف عمرانی شهری در حوزه‌های مختلف اعم از آسفالت، مدیریت و کنترل کیفیت پروژه‌ها و تقویت رویکرد کنترل کیفیت و سطح فنی اجرای پروژه‌های عمرانی .
۴۰- پیش‌بینی اعتبار لازم جهت مطالعات نیازسنجی؛ امکان‌سنجی و اولویت‌بندی پروژه‌های عمرانی و نیز تجمیع مطالعات موازی و مشابه برای پروژ ه های با اعتبار ده برابر حد نصاب معاملات عمده در سال ۱۴۰۱
۴۱- پیش‌بینی اعتبار لازم جهت نظارت بر حسن اجرای پروژه‌ها اعم از ابنیه راه و آسفالت (عامل چهارم) برای پروژههای طرح وساخت .
۴۲- -اهتمام به ترویج  مصرف نان سنتی (با سبوس کامل) با احداث فرهنگسرای نان گندم، جهت تولید نان‌های مرغوب
۴۳- هدف‌گذاری اساسی در تعریف پروژه‌های عمرانی برای پاسخگویی به نیازهای مردم در سامانه ۱۳۷  .
۴۴- -حوزه پژوهشی :   کلیه فعالیت ها و قراردادهای پژوهشی  شهرداری (ستاد-مناطق-سازمان ها) قبل از اجرا ، در زمان اجرا و گواهی پایان کار با تأیید مرکز پژوهش های شورای اسلامی شهر قابل انجام می باشد.
-۴۵- فناوری اطلاعات :   کلیه قراردادها در حوزه ی فناوری اطلاعات که توسط هر یک از بخش های مختلف شهرداری از قبیل ستاد ، سازمان ها و مناطق در خصوص راه اندازی ، برنامه نویسی ، پشتیبانی و هر حوزه ای که در فضای  it  منعقد بشود ، باید تمام مراحل شروع ، اجرا و تحویل و پشتیبانی آنها با تأیید سازمان فناوری اطلاعات انجام پذیرد.
۴۶- -سرمایه گذاری  :  تمامی اقدامات سرمایه گذاری باید با هماهنگی سازمان سرمایه گذاری انجام شود و سازمان سرمایه گذاری موظف است بسته های مختلف سرمایه گذاری در ابعاد مختلف را با توجه به بخش های مختلف تهیه و در اختیار سازمان ها، مناطق و سایر قسمت های شهرداری قرار دهد.
۴۷- -درآمدی  :  شهرداری همدان با استفاده از ظرفیت های مختلف از قبیل سرمایه گذاری ، صندوق پیشنهادات و ارائه نظر مردم و…. حداقل پنج درصد (%۵) افزایش درآمد پایدار نسبت به بودجه  سال ۱۴۰۰ ایجاد نماید.
مصوبه شورا : با سیاست ها و الزامات بوجه سال ۱۴۰۱ شهرداری همدان بشرح پیوست موافقت شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *