غفلت از فضای مجازی در معرفی همدان
رئیس کمیسیون اقتصاد، سرمایهگذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر همدان گفت: فضای مجازی یکی از مقولههای مهم در معرفی حوزه گردشگری همدان است که از آن غافل شده ایم.
ه گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر همدان، قراباغی در جلسه کمیسیون اقتصاد، سرمایهگذاری و گردشگری شورا با بیان این مطلب افزود: فضای مجازی و شبکههای اجتماعی یکی از مهمترین مقولهها در تبلیغات و اطلاع رسانی است که متأسفانه غفلت از این حوزه در گردشگری همدان کاملاً قابل احساس است.
قراباغی محتوا سازی برای فضای مجازی را نیز حائز اهمیت دانست و یادآور شد: باید در بخش گردشگری و جذب سرمایهگذار محتواسازی درستی صورت پذیرد؛ تا بتوان مخاطب را جذب کرد.
به گفته قراباغی ظرفیت گردشگری و تاریخی همدان در زمینه نشان سازی کم رنگ دیده شده است که با تدوین برنامههایی باید در این زمینه بهتر عمل کرد. وی اضافه کرد: همدان بایستی به جایگاه واقعی خود در حوزه گردشگری و تاریخی در جهان برسد و نباید در این زمینه تنها به شعار دادن بسنده کرد.
رئیس کمیسیون اقتصاد، سرمایهگذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر همدان با اشاره به اجلاسهای اخیر که در همدان برگزار شد، گفت: این اجلاسها میتواند جایگاه واقعی همدان را در مجامع بینالمللی حفظ کند و ما باید از این فرصتها استفاده مناسبی را داشته باشیم.
قراباغی همچنین از راهاندازی دبیرخانه خواهرخواندگی همدان در شهرداری خبر داد و افزود: در حال حاضر خواهر خواندگی همدان با اصفهان در شورای اسلامی شهر اصفهان نیز مصوب شده و باید از این ظرفیت استفاده بهتری ببریم.
وی اضافه کرد: خواهرخواندگی تبریز با همدان نیز در دستور کار کمیسیون سرمایهگذاری و گردشگری شورا قرار گرفته و امیدواریم با این اقدامات در راستای معرفی ظرفیت گردشگری همدان گامهای مؤثری را برداریم.
بادامی نجات: فعالیت در حوزه گردشگری یکپارچه و هماهنگ باشد
نایب رئیس شورای اسلامی شهر همدان هم در این جلسه با اشاره به انتقادات در بخش گردشگری و سرمایهگذاری یادآور شد: در این زمینه اگر ضعفی وجود دارد همه ما مقصریم چرا که باید در این حوزه با همکاری و مشارکت هم وارد شویم.
حمید بادامی نجات نقش تبلیغات را در معرفی آثار تاریخی و گردشگری همدان مؤثر دانست و گفت: نباید در بخش تبلیغات تنها به هزینههای کلان نگاه کرد چرا که با ارائه راهکارهایی با هزینههای کم هم میتوان تبلیغات بهتری داشت.
بادامی نجات ظرفیت فضای مجازی و شبکههای اجتماعی را یکی از راههای مؤثر تبلیغاتی در حوزه گردشگری دانست و اضافه کرد: فضای مجازی و شبکههای اجتماعی ظرفیتهای خوبی است که ما از این ظرفیت غفلت کردهایم.
وی با بیان اینکه همدان به نشان سازی نیاز دارد، افزود: تمام اقداماتی که ارگانها و سازمانها در این راستا انجام دادهاند اگر در کنار هم قرار گیرد و به صورت یکپارچه انجام شود نتیجه بخش خواهد بود و برای این امر لازم است کمیتهای با حضور مسؤولان مربوطه استان در حوزه گردشگری و سرمایهگذاری تشکیل و نتیجه واحدی گرفته و اجرا شود.
بادامی نجات اظهار کرد: در صورت انجام کارها به صورت هماهنگ میتوان به نحو بهتری از هزینهها بهره گرفت و از دوباره یا موازی کاریها نیز جلوگیری کرد.
معاون گردشگری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه همدان شهر گردشگری است گفت: جایگاه همدان در حوزه گردشگری بسیار بالاست و نباید آن را با شهرهای کشور مقایسه کرد.
علی خاکسار اضافه کرد: استان همدان در طی یک سال اخیر در حوزه محتواسازی گردشگری اقداماتی داشته است که این محتوا با موضوعات تخصصی تهیه شده است.
وی اضافه کرد: برای معرفی همدان و جذب گردشگران از شهرهای مختلف چندین هزار تصویر از همدان به شهرهای مختلف کشور ارسال کردهایم که در ادارات و سازمانها نصب شده و این در معرفی همدان بسیار تأثیرگذار است.
در این جلسه نمایندگان تورهای گردشگری به بیان نظرات خود در راستای رونق صنعت گردشگری پرداختند.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید