شرکت الیت باقیمانده وجوه شهروندان را عودت دهد

شرکت الیت باقیمانده وجوه شهروندان را عودت دهد

رییس کمیسیون فنی، عمرانی و حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر همدان گفت: شرکت الیت موظف است مبالغی که تحت عنوان شارژ حساب خودروها در طرح پارک حاشیه‌ای از شهروندان همدانی در اختیار دارد را تعیین تکلیف و مابقی را به آنها عودت دهد، در غیر این صورت ضمانت نامه شرکت ضبط و موارد قانونی در این خصوص لحاظ خواهد شد.


به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر همدان؛ کمیسیون فنی، عمرانی و حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر همدان روز پرکاری را سپری کرد و در این جلسه ۴ دستور کار مطرح، بررسی و در نهایت تصمیماتی نیز در این خصوص گرفته شد.

بر اساس این گزارش ، این کمیسیون در ابتدای جلسه پذیرای تعدادی از رانندگان اتوبوس های بخش خصوصی بود که چند نفر از رانندگان به بیان مشکلات و درخواست های خود پرداختند و خواستار ادامه فعالیت، عقد قرارداد کاری، نوسازی خودروهای فرسوده و ارائه تسهیلات لازم در این خصوص شدند.

مهدی حیدری در این خصوص اظهار کرد: تعیین تکلیف و ساماندهی وضعیت فعالیت رانندگان اتوبوس های بخش خصوصی ضرورت دارد که در همین رابطه جلسه ای با حضور نمایندگان راننده ها، اعضای کمیسیون، سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر و معاونت اتوبوسرانی برگزار خواهد شد تا درخواست ها و مشکلات این حوزه به صورت موردی بررسی شود و تصمیمات مقتضی در این باره صورت پذیرد.

وی در ادامه، گفت: در صورت نیاز معاونت اتوبوسرانی در خصوص جذب راننده، رانندگان بخش خصوصی به شرط آنکه شهروندان از عملکرد آنها رضایت داشته باشند، در اولویت جذب قرار می گیرند.

در ادامه این جلسه رییس سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حمل و نقل شهرداری همدان گزارشی از نحوه فعالیت و قرارداد شرکت الیت در رابطه با اجرای طرح پارک حاشیه ای در شهر همدان ارائه کرد.

وحید غفاری گفت: شرکت الیت طبق قراردادی ۵ ساله و از سال ۹۶ فعالیت رسمی خود را در شهر همدان آغاز کرد که طبق قرارداد مقرر شد شرکت فوق از محل درآمد حاصله از اجرای طرح پارک حاشیه ای، تمامی هزینه‌های پروژه، پرداخت حقوق و خریداری و نصب تجهیزات را انجام دهد.

وی با بیان اینکه طبق قرارداد و پس از کسور قانونی، از محل درآمد حاصله ۶۵ درصد به عنوان سهم شهرداری و ۳۵ درصد نیز به این شرکت تعلق می گیرد، افزود: شرکت الیت اوایل سال ۹٩ و با توجه به عدم وصول مطالبات و نداشتن ابزار قانونی لازم برای وصول مطالبات از مردم و عدم همراهی پلیس راهور در این زمینه، فعالیت خود را به طور کامل متوقف کرد و ۸۰ نفر نیروی این شرکت تعلیق شدند.

وی با اشاره به اینکه قرارداد این شرکت با شهرداری همدان ۵ ساله بوده و تا سال ۱۴۰۱ ادامه دارد، افزود: در جهت رفع مشکل این شرکت، شورایی در استانداری همدان با حضور مسولان مرتبط تشکیل شد که در آن پلیس راهور موظف به همکاری و همراهی با این شرکت و شهرداری شد، اما در نهایت این شرکت خواستار ارجاع موضوع به کمیسیون ماده ۳۸ شد.

غفاری در ادامه تصریح کرد: با وجود عدم فعالیت شرکت و با توجه به اینکه مبالغی تحت عنوان شارژ از سوی رانندگان در حساب این شرکت وجود دارد، شهرداری طی دو نامه ارسالی به شرکت الیت، خواستار تعیین تکلیف وضعیت وجوه پرداختی شهروندان در طرح پارک حاشیه‌ای شده است که در این نامه ها صریحا به موضوع ضبط ضمانت نامه مالی شرکت فوق در صورت عدم پاسخگویی و یا استنکاف از استرداد وجه، تاکید شده است.

حیدری رئیس کمیسیون فنی، عمرانی و حمل‌ونقل ترافیک شورای شهر همدان در ادامه این جلسه و بعد از استماع گزارش ارائه شده با بیان اینکه پیگیری حقوق شهروندان‌ از مهمترین وظایف شورا و شهرداری می باشد، گفت: با توجه به عدم فعالیت شرکت الیت در شهر همدان، این شرکت موظف است مبالغی که تحت عنوان شارژ پلاک خودروها از شهروندان اخذ کرده را در اسرع وقت تعیین تکلیف و در نهایت به آنها مسترد کند که در غیر این صورت ضمانت نامه شرکت ضبط و موارد قانونی در این خصوص لحاظ خواهد شد.

در ادامه برگزاری جلسه کمیسیون فنی، عمرانی و حمل‌ونقل ترافیک شورای شهر همدان، اعضای کمیسیون میزبان نمایندگان قرارگاه خاتم الانبیاء بودند، که در همین رابطه آخرین وضعیت تفاهم نامه همکاری شهرداری همدان و این قرارگاه مطرح و بررسی شد.

نماینده قرارگاه خاتم الانبیا در این جلسه به ارائه توضیحاتی پیرامون تفاهمنامه فی ما بین شهرداری همدان و این قرارگاه، پرداخت و گفت: طبق توافق صورت گرفته مقرر شد ۱۱ پروژه به صورت EPC توسط قرارگاه در همدان اجرا شود که پس از بررسی های صورت گرفته در اوایل بهمن ماه سال گذشته اجرای ۴ پروژه از سوی شهرداری همدان نهایی و به این قرارگاه اعلام شد که بعدا به سه پروژه تقلیل یافت.

وی افزود: در همین راستا مردادماه امسال، انتخاب مشاور از سوی قرارگاه برای پروژه تقاطع بهشت، مجتمع گردشگری کبابیان و تپه حاج عنایت انجام شد.

به گفته نماینده این قرارگاه؛ نقشه های فاز یک مجتمع گردشگری کبابیان آماده شده و در دست اجراست که از زمان‌بندی پروژه جلوتر هستیم و نقشه های تکمیلی نیز در حال انجام است.

نماینده قرارگاه خاتم الانبیا همچنین گفت: در خصوص امکان‌سنجی و تحقیقات پروژه تپه حاج عنایت، مطالعات زیست محیطی انجام شده است.

وی ادامه داد: بر اساس سیاست قرارگاه، پروژه ها در حوزه‌های مختلف تقسیم بندی شده است و برای هر کدام از حوزه‌ها، هلدینگی به صورت تخصصی در قرارگاه پیش بینی شده است و این قرارگاه با آمادگی کامل آماده اجرا پروژه ها در شهر همدان است و منتظر هستیم زمینی جهت راه اندازی و تجهیز کارگاه در اختیار این قرارگاه قرار گیرد.

* حیدری: اولویت‌سنجی در اجرای پروژه ها مورد توجه باش

رئیس کمیسیون فنی، عمرانی، حمل و نقل ترافیک شورای شهر همدان از همکاری و هم افزایی بیشتر شورای ششم با قرارگاه خاتم الانبیا خبر داد.

مهدی حیدری معتقد است: تفاهمنامه فی مابین شهرداری و خاتم الانبیا  نیاز به بررسی بیشتری دارد و باید اولویت‌سنجی و ضرورت‌ها در اجرای پروژه‌ها مورد توجه قرار گیرد.

وی در ادامه بر لزوم اجرا پروژه های شاخص و اثرگذار در شهر همدان تاکید کرد و گفت: ظرفیت و توانمندی بالای قرارگاه خاتم در اجرای پروژه های عظیم عمرانی در کشور بر کسی پوشیده نیست، از این رو باید در اجرای پروژه های زیرساختی و بزرگ مقیاس در شهر همدان از این فرصت نهایت بهره را ببریم و معتقدم افق روشنی در این زمینه برای همدان شکل گرفته است که نباید به راحتی از آن عبور کرد.

* کاوسی امید:  ضرورت تسریع در اجرای پروژه ها توسط قرارگاه خاتم الانبیاء

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و مالی شورای شهر همدان نیز در این خصوص اعلام کرد: مشارکت قرارگاه خاتم در اجرای پروژه های مدیریت شهری همدان را به فال نیک می گیریم و معتقدم باید از این فرصت ارزنده در جهت خدمات رسانی بهتر و شایسته به مردم نهایت استفاده را داشت.

اکبر کاوسی امید، تصریح کرد: انتظار می رود جلساتی پیرامون هماهنگی و بررسی ابعاد مختلف تفاهم نامه با حضور اعضای کمیسیون های مرتبط با اجرای پروژه‌های مورد نظر و همچنین شهردار و معاونان وی برگزار شود تا در نهایت با اشرافیت و نظارت بیشتر و همچنین بررسی های تخصصی شاهد تسریع در اجرای پروژه ها باشیم.

 

حاجی بابایی: از ظرفیت قرارگاه خاتم الانبیا برای اجرای پروژه های بزرگ شهری استفاده شود

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری  شورای شهر همدان در ادامه گفت: قرارگاه خاتم الانبیا ظرفیت بسیار بالایی در اجرای پروژه های شاخص دارد که باید از این ظرفیت عظیم و توانمند در مسیر درست و برای اجرای پروژه های بزرگ شهری بهره برد و پروژه‌های کوچک مقیاس را در اختیار سایر پیمانکاران قرار گیرد.

سعید حاجی بابایی افزود: انجام مطالعات پروژه‎ها توسط شرکت‌های زیرمجموعه پیمانکار تجربه خوبی نیست، لذا باید نسبت به این موضوع بررسی و نظر کارشناسی دقیق تری اعمال شود.

وی بیان کرد: اجرای پروژه تپه حاج عنایت در ذیل تفاهم نامه همکاری نیازمند بازنگری جدی است، چرا که معتقدم از ظرفیت قرارگاه بایستی در مسیر اجرای پروژه‌های بزرگ مقیاس و کلان بهره برد.

وی اظهار کرد: مطالعات انجام شده در خصوص اجرای پروژه تقاطع بهشت باید در اختیار کمیته حمل و نقل مرکز مطالعات و پژوهش های شورا قرار بگیرد تا آنها نیز نظر خود در این زمینه را ارائه کنند.

 

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *