تدوین و ابلاغ سیاست ها و اولویت‌های بودجه ١۴٠١ شهرداری همدان

تدوین و ابلاغ سیاست ها و اولویت‌های بودجه ١۴٠١ شهرداری همدان

رییس کمیسیون برنامه، بودجه و امور مالی شورای شهر همدان از تدوین و ابلاغ الزامات سیاستی و اولویت‌های بودجه سال ١۴٠١ شهرداری همدان با پیش‌بینی ١٨ بند در سیاست‌ها و ۴٧ بند در الزامات خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر همدان؛ اکبر کاوسی‌امید با اشاره به الزام ارائه لایحه بودجه سال ١۴٠١ شهرداری همدان تا پایان دی ماه اظهار کرد: لایحه بودجه سال آینده شهرداری همدان باید با رعایت الزام‌ها و اولویت‌های تعیین شده در سیاست‌های شورای شهر ارائه شود.

وی به الزامات سیاستی و اولویت‌های تدوین بودجه سال ١۴٠١ شهرداری همدان اشاره کرد و گفت: توجه ویژه به بیانیه گام دوم انقلاب پیرو رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) و ترویج فرهنگ ایثار، شهادت، آموزه‌های قرآنی و ارزش‌های والای انقلاب اسلامی در فضاهای عمومی و برنامه‌ریزی‌های فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و گردشگری شهرداری با رویکرد مسجد محوری و استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی در مدیریت شهری در بند اول سیاست‌های ابلاغی مد نظر است.

وی تدوین عادلانه و عملیاتی بودجه، ایجاد خزانه‌داری کل و اعمال مدیریت یکپارچه و تا حد امکان پرهیز شهرداری ستاد از تصدی‌گری در اجرای پروژه‌های عمرانی جدید را دومین بند سیاست‌های ابلاغی برشمرد و گفت: رعایت الزامات مربوط به هدف‌گذاری شورای ششم در خصوص اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام (به‌ویژه تقاطع‌های غیر هم‌سطح و پارکینگ آقاجانی بیگ) باید در بودجه سال آینده دیده شود.

رییس کمیسیون برنامه، بودجه و امور مالی شورای شهر همدان بیان کرد: توسعه زیرساخت‌های هوشمندسازی شهر و پیاده‌سازی فرآیندهای شهرداری الکترونیک و افزایش سهم بودجه موضوعات فرهنگی و اجتماعی با اولویت حمایت از تشکل‌های مردم‌نهاد، ورزش شهروندی، آموزش شهروندی و فعالیت‌های قرآنی از دیگر سیاست‌های مد نظر پارلمان شهر در تدوین بودجه ١۴٠١ است.

کاوسی‌امید اعمال سیاست‌های محله محوری در برنامه‌ریزی و اجرای پروژه‌های عمرانی و غیر عمرانی ( هزینه کرد نیم درصد از بودجه پیشنهادی عمرانی شهرداری با پیشنهاد دبیرخانه همیاران محلات) را دیگر بند سیاست ابلاغی دانست و افزود: توجه جدی به توسعه حمل‌ونقل عمومی با رعایت الزامات شهر سبز پایدار نیز باید در بودجه لحاظ شود.

وی خواستار استفاده از فناوری‌های نوین و دانش‌بنیان در راستای ارتقاء سطح کمی و کیفی خدمات و پروژه‌ها و صرفه‌جویی در هزینه‌ها شد و تصریح کرد: خرید و استفاده از کالاها و خدمات داخلی با رویکرد حمایت از کار و سرمایه انسانی نیز باید در بودجه سال آینده شهرداری همدان مورد توجه قرار گیرد.

رییس کمیسیون برنامه، بودجه و امور مالی شورای شهر همدان ادامه داد: همچنین توجه ویژه به حفظ بافت تاریخی شهر همدان و بناهای واجد ارزش و گسترش فضاها و اماکن مذهبی و بقاع متبرکه با معرفی میراث معنوی و استفاده از نمادهای ملی و شعائر دینی باید از دیگر نکات مد نظر در تدوین بودجه شهرداری همدان باشد.

کاوسی‌امید خاطرنشان کرد: کاهش وابستگی بودجه به فروش ملک و صدور پروانه‌های ساختمانی با توجه به شرایط حاکم بر جامعه و رکود ساخت‌وساز و جایگزین کردن آنها با درآمدهای پایدار از دیگر سیاست‌های مد نظر در تصویب بودجه سال آینده شهرداری خواهد بود.

وی یادآور شد: مدیریت منابع نیروی انسانی شهرداری، کاهش تصدی‌های غیرضروری، عدم جذب نیروهای غیرمتخصص و بدون برنامه و جایگزینی نیروی متخصص از طریق آزمون استخدامی سازمان شهرداری‌های کشور از دیگر سیاست‌های مد نظر شورای شهر در تصویب بودجه شهرداری است.

کاوسی امید اظهار کرد: توجه به تسریع و تسهیل ارائه خدمات با رویکرد کاهش تصدی‌گری و برون‌سپاری بخش‌های مرتبط در صدور مجوزها و سایر فرآیندهای اداری به بخش خصوصی بر اساس سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی از دیگر سیاست‌های ابلاغی شورای شهر به شهرداری در تدوین لایحه بودجه است.

این عضو شورای شهر، گفت: توجه ویژه به سرمایه‌گذاری و پیش‌بینی بودجه مشارکتی از طریق سرمایه‌گذاری بخش عمومی و خصوصی در مناطق با همکاری سازمان سرمایه‌گذاری شهرداری ازجمله سند آمایش مراکز لجستیک (پارک لجستیک عمومی و تخصصی) نیروگاه خورشیدی ومراکز بازیافت و غیره نیز باید به طور ویژه در تدوین بودجه تسط شهرداری دیده شود.

وی نوسازی، بهسازی و احیاء بافت فرسوده و ناپایدار با اولویت مناطق آسیب‌پذیر از طریق بسته‌های تشویقی و حمایتی و تعریف پروژه‌های محرک توسعه در بافت فرسوده را مورد تأکید در تصویب بودجه ١۴٠١ شهرداری دانست و بیان کرد: مساعدت شهرداری به منظور جداسازی فاضلاب شهری از رودخانه‌ها با کمک دستگاه‌های ذیربط ازمحل بودجه عمومی کشور و بودجه داخلی لازم است.

رییس کمیسیون برنامه، بودجه و امور مالی شورای شهر همدان تصریح کرد: ساماندهی سیما و منظر، المان‌ها و مبلمان شهری، مبتنی بر هویت ایرانی و اسلامی بر اساس سه مولفه دارالمومنین، دارالمجاهدین و پایتخت تاریخ و تمدن ایران و اهتمام به اختصاص ردیف ویژه به منظور پایش و تعمیر و نگهداری مستمر سازه‌های شهری ،املاک ومستغلات از سیاست‌های تأکیدی شورای شهر در تدوین لایحه بودجه است.

 

نتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.