تاکسی های اینترنتی همدان بدون مجوز فعالیت می کنند

تاکسی های اینترنتی همدان بدون مجوز فعالیت می کنند

رئیس کمیسیون خدمات شهری، حمل و نقل و ترافیک و محیط زیست شورای اسلامی شهر همدان با بیان اینکه تاکسی های اینترنتی مجوز مدیریت شهری ندارند، گفت: مقامات مسؤول باید در این زمینه وارد شده و به وظیفه خود عمل کنند.

 

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر همدان،کامران گردان در کمیسیون خدمات شهری، حمل و نقل و ترافیک و محیط زیست شورا که با موضوع برون سپاری بخشی از شرح وظایف سازمان تاکسیرانی به بخش خصوصی یا دفاتر پیشخوان دولت برگزار شد، اظهار کرد: در واگذاری بخشی از خدمات تعدادی از سازمان ‌ها طی سال‌های گذشته موفق بوده‌ایم.

 

گردان تعداد تاکسی‌های شهر را ۳ هزار و ۵۰۰ دستگاه فعال برشمرد و گفت: تاکسی‌داران سفیران فرهنگی برای شهر هستند و در صورت رفع دغدغه‌های تاکسی‌داران، رانندگان تاکسی با فراغ بال بیشتری جابجایی مسافران را انجام می‌دهند.

 

وی به فعالیت تاکسی‌های اینترنتی در شهر اشاره کرد و افزود: تاکسی‌های اینترنتی زیر نظر سازمانی نیستند که این امر باید مورد توجه مسؤولان باشد و این تاکسی‌ها با دریافت مجوز زیرنظر یک سازمان قرار گیرند.

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر همدان اظهار کرد: تاکسی‌های اینترنتی خودروهای شخصی بوده و فاقد مجوز فعالیت شهری هستند حتی درخواست مجوز محدوده طرح ترافیک را هم داشته‌اند.

 

وی با بیان اینکه با ورود تاکسی‌های اینترنتی‌ به عرصه جابجایی مسافر در شهر، درآمد تاکسی‌های فعال کاهش یافته و به آنها ظلم شده است، ادامه داد: راهکارهای مختلفی به منظور جبران این موضوع برای تاکسی‌داران داریم از جمله اینکه در نظر است با مشارکت آی‌تاکسی، تاکسی‌ها به غیر از فعالیت خود در شهر بتوانند به صورت اینترنتی نیز خدمات ارایه کنند تا درآمد آنها ثابت بماند.

 

گردان خاطرنشان کرد: مقامات مسؤول باید در خصوص فعالیت شرکت‌های تاکسی اینترنتی که فاقد مجوز از مدیریت شهری و سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری هستند، به وظیفه خود عمل کنند.

 

وی با تأکید بر اینکه سازمان‌های شهرداری نیز حق تبلیغ شرکت‌های تاکسی اینترنتی فاقد مجوز را ندارند، یادآور شد: ورود شرکت آی‌تاکسی برای ارائه خدمات اینترنتی تاکسی‌ها در شهر به نفع تاکسی‌داران خواهد بود.

 

وی به اقدامات شهرداری در خصوص ایجاد پارکینگ‌های عمومی شهرداری اشاره کرد و گفت: ایجاد پارکینگ مکانیزه فضای کمی اشغال می‌کند و امیدواریم شهرداری در این خصوص ورود خوبی داشته باشد.

 

رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های شورای شهر همدان نیز با توجه به طرح‌های شرکتی در خصوص واگذاری بخشی از خدمات به بخش خصوصی، اضافه کرد: از شرکت‌های همدانی برای ارائه نرم‌افزار استفاده شود و یک انحصار چندساله برای شرکت‌های سایر استان‌ها از جمله تهران ایجاد نشود.

حمید بادامی‌نجات با تأکید بر اینکه با حضور شرکت‌ها از تهران، انتقال دانش فنی صورت گیرد و این کارها به شرکت‌های همدانی واگذار شود، یادآور شد: اگر این امر در سطح کلان کشور نیز انجام می‌شد پیشرفت در حوزه‌های مختلف صورت می‌گرفت و اقدامات خوبی را در سایر استان‌ها نیز شاهد بودیم.

 

*واگذاری بخشی از خدمات تاکسیرانی همدان به دفاتر پیشخوان دولت

 

سرپرست سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری همدان نیز با بیان اینکه بخشی از خدمات سازمان تاکسیرانی همدان به دفاتر پیشخوان دولت واگذار می‌شود، گفت: قیمت ارائه خدمات تغییر نمی‌کند.

 

محمد پوروخشوری به وجود حدود ۱۴۴ دفتر پیشخوان در استان همدان اشاره کرد و گفت: قیمت ارائه خدمات در این مراکز نیز همان قیمت مصوب در تعرفه شهرداری است و این اقدام باعث کاهش هزینه‌های سازمان می‌شود، با واگذاری بخشی از دریافت، خدمات تاکسیرانان با سرعت بیشتری انجام و تسهیل می‌شود.

 

*امسال جشن نوسازی ناوگان تاکسیرانی برگزار می‌شود

 

مدیر معاونت تاکسیرانی و حمل و نقل بار و کالای شهرداری همدان نیز در این جلسه با بیان اینکه قرار بر تبدیل به احسن ۹۵ تاکسی در شهر بود، اظهار کرد: تاکنون ۴۰ تاکسی نوسازی شده و ۵۵ تاکسی باقی مانده که امید است با انجام این تعداد امسال جشن نوسازی ناوگان تاکسیرانی را برگزار کنیم.

 

کریمی با اشاره به فعالیت تاکسی اینترنتی‌ها در شهر، گفت: ۱۲ شرکت تاکسی اینترنتی غیرمجاز در همدان فعالیت می‌کنند که به منظور جلوگیری از این امر چندین جلسه در استانداری به منظور بررسی نکات امنیتی و… داشته‌ایم.

 

وی با تأکید بر اینکه مقاومتی برای جلوگیری از فعالیت تاکسی‌های اینترنتی فاقد مجوز وجود دارد، بیان کرد: منکر پیشرفت نیستیم اما این موضوع اکنون موجب بی نظمی شده است.

 

مدیر معاونت تاکسیرانی و حمل و نقل بار و کالای شهرداری همدان افزود: سازمان صنعت، معدن و تجارت به یک قانون نظام صنفی اکتفا کرده و در خصوص فعالیت و کسب و کار فضای مجازی اسنپ مجوز کشوری دارد اما این شرکت مجوز شهری ندارد؛ با توجه به پرداخت هزینه‌ها از سوی تاکسی‌داران به منظور دریافت کارت شهری و… با فعالیت تاکسی‌های اینترنتی به این افراد ظلم می‌شود.

 

وی با اشاره به مشارکت شرکت آی‌تاکسی برای استفاده از ظرفیت تاکسی‌های شهر برای ارایه خدمات و افزایش درآمد تاکسی‌ها با توجه به ورود تاکسی‌های اینترنتی، تصریح کرد: شرکت آی تاکسی فقط حق استفاده از تاکسی را دارد و در صورت اتمام ظرفیت تاکسی اجازه استفاده از خودروهای شخصی را دارد.

 

رئیس انجمن صنفی دفاتر پیشخوان دولت در استان همدان نیز با اشاره به فعالیت ۱۴۴ دفتر پیشخوان در استان، افزود: ۵۰ دفتر در همدان قرار دارد، حدود سه دستگاه از جمله ثبت احوال و شهرداری بخشی از خدمات خود را به دفاتر خدمات پیشخوان دولت واگذار کرده‌اند.

 

حسین کاویانی با اشاره به هدف واگذاری بخشی از خدمات به بخش خصوصی، تصریح کرد: هدف از این برون سپاری افزایش سرعت در ارایه خدمات در بخش‌های مختلف و تسهیل امور است.

 

رئیس انجمن صنفی دفاتر پیشخوان دولت در استان همدان خاطرنشان کرد: اکنون تمام برنامه‌های اینترنتی ساختار ثابتی دارند این کار که اتحادیه تاکسیرانی برای ورود آی‌تاکسی انجام داد دغدغه ما را کمتر کرد در این ساختار مسافر می‌تواند تا پنج مسیر را انتخاب کند.

 

وی با بیان اینکه حتی می‌توان سرویس‌های مدارس و پرداخت الکترونیک را نیز در این ساختار داشت، یادآور شد: اگر با قدرت این طرح را اجرا کنیم می‌توانیم با شرکت‌های اینترنتی دیگر در این خصوص رقابت کنیم.

 

کاویانی در انتقاد از اقدام نکردن پلیس و مسؤولان مرتبط در خصوص فعالیت شرکت‌های تاکسی اینترنتی فاقد مجوز مدیریت شهری، اظهار کرد: چطور پلیس راهنمایی و رانندگی با این موضوع مقابله نمی‌کند اما تاکسی‌ها را به دلیل دوبله پارک کردن با توجه به کمبود فضا به راحتی جریمه می‌کنند.

 

رئیس انجمن صنفی دفاتر پیشخوان دولت در استان همدان بیان کرد: عدم توجه به قوانین از جمله دارا بودن کارت شهری، دارا بودن گواهینامه رانندگی پایه دو و شرط تأهل برای رانندگان و… از جمله مشکلات شرکت‌های اینترنتی فاقد مجوز است و با توجه به نبود نظارت هیچ سازمانی بر فعالیت این شرکت‌ها، اهرم نظارتی برای این کار نداریم؛ دفاتر این شرکت‌ها و مصوبه آنها کجاست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *