تعریف مسیرهای گردشگری نیاز اساسی شهر همدان است

تعریف مسیرهای گردشگری نیاز اساسی شهر همدان است

با پیگیری های رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه گذاری و گردشگری شورای اسلامی، رئیس و اعضای شورا با علی آقا محمدی مشاور اقتصادی رهبر معظم انقلاب در اتاق جلسات بیت رهبری پیرامون مباحث مدیریت شهری به ویژه حوزه اقتصادی، سرمایه گذاری و گردشگری دیدار کرده و به گفتگو پرداختند.


به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر همدان در این دیدار سه ساعته، رئیس شورای اسلامی شهر همدان ضمن تشریح کلیات فعالیت شورای پنجم گفت: شورای اسلامی شهر همدان دارای ۱۱ عضور و ۸ کمیسیون بوده که در طول هفته دو جلسه صحن برگزار می‌کند.
کامران گردان با بیان اینکه انسجام و همدلی بین اعضای شورای اسلامی شهر همدان وجود دارد، افزود: مصوبات شورای شهر به کمیته انطباق فرمانداری ارسال می‌شود و در اکثر موارد نیز مورد تأیید این کمیته بوده است.

وی به محدودیت منابع و کمبود نقدینگی شهرداری همدان اشاره کرد و یادآور شد: با توجه به مشکلات اقتصادی پروژه‌های اجرایی شهرداری فعالیت دارد، همدان از معدود شهرهایی است که برای پرداخت هزینه‌های جاری و… عقب افتادگی ندارد.

رئیس شورای اسلامی شهر همدان، با توجه به مشاهده تضعیف جایگاه شوراهای اسلامی در سال‌های اخیر، خواستار توجه و نگاه ویژه به جایگاه منتخبان مردم در پارلمان محلی شد.

کامران گردان با انتقاد از درآمدهای پایدار و ارزش افزوده که به خزانه دولت واریز می‌شود تعریف یک وحدت رویه در اجرا را خواستار شد زیرا به اعتقاد وی شهرهای کوچک در این خصوص متضرر خواهند شد.

وی ضمن اشاره به مصوبه تخفیف‌ها و مشوق‌های سرمایه‌گذاری توسط شورای اسلامی شهر همدان در سال‌های اخیر، اضافه کرد: باید تلاش شود تا از موقعیت شهروندان همدانی در حوزه‌های مختلف سرمایه‌گذاری برای ایجاد درآمدهای پایدار در مدیریت شهری بهره گرفته شود.

 

* آقامحمدی: ضرورت استفاده از ظرفیت استارتاپ‌ها مدیریت شهری 

مشاور اقتصادی رهبر معظم انقلاب و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ضمن ابراز خرسندی از حضور اعضای شورای اسلامی شهر همدان برای مطالبه گری حقوق حقه همشهریان همدانی گفت: آمادگی هرگونه همکاری در زمینه‌هایی که شورای اسلامی شهر همدان مطرح کند را دارد.

علی آقامحمدی خواستار ورود چشمگیر استارتاپ‌ها در کمک به مدیریت شهری همدان شد و گفت: عملکرد این مجموعه‌های جوان، پویا و خوش فکر موجب ایجاد پیش بستر سرمایه‌گذاری در همدان می‌شود.

مشاور اقتصادی رهبر معظم انقلاب، ضمن تأکید بر تقویت و احیاء باقیمانده محله‌های قدیمی شهر تاریخی همدان افزود: تعریف مسیرهای گردشگری با جانمایی امکانات و زیرساخت‌های گردشگری نیاز اساسی شهر همدان است.

وی گفت: میدان آرامگاه بوعلی، پیاده راه‌های بوعلی و اکباتان باید به میدان باباطاهر ختم شده و امکانات مورد نیاز گردشگر داخلی و خارجی باید در مسیر ذکر شده جانمایی شود تا برای بازدید کننده جذابیت ایجاد کند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام مجوز شهر تاب آور برای همدان را یک فرصت ارزشمند دانست و جلسه با جوانان و شنیدن نظرات کارشناسی آن ها، تقویت بحث استارتاپ ها، احیاء کاروان سراهای قدیمی با تعریف عملکرد جدید و ایجاد بسته‌های حمایتی از نیروهای خدمات شهری همدان، مطالبی را عنوان و بر موارد یادشده تأکید کرد.

علی آقا محمدی فرصت ورودهای سه گانه و سرمایه‌گذاری در بحث‌های اقامتی، تفریحی را در جذب سرمایه و داشتن اقتصادی پویا بسیار مؤثر دانست و خواستار مشارکت مردم در اداره آن‌ها شد.

 

* قراباغی: استفاده از ظرفیت و جایگاه همدانی‌های تأثیر گذار  در امر سرمایه گذاری

رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر همدان هم گفت: همان گونه که شاهد بودیم در بهمن سال گذشته، دشمنان قسم خورده نظام از این فرصت برای رسیدن به اهداف پلید خود استفاده کردند و باید با اتحاد و همدلی در راستای اعتلای نظام و انقلاب تلاش کرد.

حسین قراباغی گفت: دغدغه موضوعات اقتصادی و سرمایه‌گذاری برای همه همدانی‌ها و به خصوص جناب عالی به عنوان مشاور رهبر انقلاب که سال‌ها در قسمت‌های تأثیر گذار فعالیت داشته اید وجود دارد.

قراباغی گفت: تلاش کمیسیون اقتصادی و سرمایه‌گذاری شورای اسلامی شهر در دوره جدید بر این است که از ظرفیت و جایگاه همدانی‌های تأثیر گذار برای پیشرفت کهن شهر همدان استفاده کنیم.

وی افزود مشکلات پیش روی مدیریت شهری تهیه شده و راه کارهای عملیاتی آن نیز تقدیم خواهد شد تا با حمایت‌های لازم نسبت به مرتفع نمودن آن اقدام شود.

قراباغی ریشه همه مشکلات و بزه‌های اجتماعی را از بیکاری دانست و اظهار کرد: ایجاد اشتغال مهمترین راهکار برون رفت از این مشکلات است.

وی ادامه داد: کمیسیون اقتصادی و سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای شهرهمدان در راستای جذب سرمایه‌گذار جهت پیشرفت در حوزه مدیریت شهری تمام تلاش خود را می‌کند تا در پایان عمر کاری این کمیسیون نتایج ماندگاری را برای شهر و نیز ارایه گزارش داشته باشد.

حسین قراباغی همچنین به برگزاری اجلاس جهانی گردشگری همدان ۲۰۱۸ اشاره کرد و این اجلاس را یک اتفاق مبارک و بسیار ارزشمند برای شناساندن ظرفیت‌های گردشگری، اقتصادی و سرمایه‌گذاری برای کهن شهر همدان دانست.

قراباغی از عدم اختصاص بودجه رویداد همدان ۲۰۱۸ هم انتقاد کرد و  در ادامه به اجرای پروژه‌های تأثیرگذار در سطح شهر همدان اشاره کرد و گفت: پروژه‌های مهمی شامل، فازهای پل غدیر کوی فرهنگیان، پل سردار شهید همدانی، پیاده راه بلوار گردشگری ارم در دست اجرا است که تکمیل آنها نیازمند مساعدت و اختصاص منابع ملی است.

رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر همدان ساماندهی ورودی‌های سه گانه شهری را به عنوان یک نیاز تأثیر گذار در نگاه گردشگر نسبت به شهر تاریخی همدان عنوان کرد.

قراباغی ضمن اشاره به ظرفیت‌هایی چون ۲۰۰ هکتار از اراضی سد اکباتان برای احداث پارک، اختصاص ۱۰۲ هکتار از اراضی فخر آباد برای بوستان ولایت و به عنوان آزمونه گردشگری در آینده و ۵۰۰ هکتار از اراضی روستای شورین به عنوان فرصت‌های جدید اقتصادی، گفت: در حال رایزنی برای جذب سرمایه‌گذار در این خصوص هستیم.

رئیس کمیته حسابرسی شورای اسلامی شهر همدان مطالبات شهرداری همدان از دستگاه‌های مرتبط را ۲۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: بخش عمده‌ای از این مطالبات هنوز وصول نشده است.

حسین قراباغی در پایان سخنانش بر لزوم هماهنگی قانون پرداخت حقوق و دستمزد کارکنان شهرداری با سایر سازمان‌ها در قانون خدمات کشوری تأکید کرد و خواستار مساعدت لازم در این زمینه شد.

 

* عسگریان: باید با تصویب ضوابط خاص نسبت به جذب سرمایه‌گذار شهری اقدام کرد

در ادامه رئیس کمیسیون نظارت، بازرسی و امور اداری شورای اسلامی شهر همدان نیز با بیان اینکه حمایت از سرمایه‌گذار باید به عنوان یکی از دغدغه‌های مدیریت شهری باشد، گفت: اعمال سلیقه در اجرای قانون عامل ایجاد چندگانگی در راه رسیدن به تعالی مدیریت شهری است.

سید مسعود عسگریان گفت: باید با تصویب ضوابط خاص نسبت به جذب سرمایه‌گذار شهری اقدام کرد.

عسگریان با بیان اینکه اراده ما بر این است تا در حد توان مشکلات حوزه شهری را حل کنیم، افزود: در این راستا باید یک سری قوانین خاص برای ترغیب سرمایه‌گذار در حوزه گردشگری تعریف شود.

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و مالی شورای اسلامی شهر همدان هم گفت: با توجه به تأکیدات مکرر رهبر معظم انقلاب در توزیع قدرت و اعتقاد ایشان به واگذاری امور به مردم، باید تمرکز قدرت از ناحیه دولت‌ها به مردم واگذار شود تا اداره امور شهر و روستا توسط آنان صورت گیرد.

اکبر کاوسی خواستار افزایش قدرت شوراهای اسلامی شهر شد و افزود: با توجه به اهمیت نقش مردم در مدیریت شهری، دست یابی به توسعه مدیریت شهری منوط به ایجاد حس اعتماد بین شهروندان است.

وی خواستار ایجاد تغییر در نگاه مدیریت کلان کشوری شد و اضافه کرد: درآمدهای چرخش مالیاتی هر شهری باید در همان شهر هزینه شود.

رئیس کمیسیون خدمات شهری و حمل و نقل شورای اسلامی شهر همدان نیز از وضعیت بد اقتصادی که مردم در حال حاضر درگیر آن هستند انتقاد کرد و این وضعیت را در عدم دستیابی به رونق شهری مرتبط دانست.

علی فتحی سیاسی کاری را یکی از آفت‌های نظام اداری کشور دانست و گفت: هیچ اراده‌ای برای تولید، جذب سرمایه و اشتغال وجود ندارد.

فتحی طرح پیشنهادی افزایش پایه حقوقی کارمندان شهرداری در سطوح مختلف و به طور خاص نیروهای خدمات شهری را مطرح کرد و خواستار اتخاذ تدابیری برای این مورد به صورت یکپارچه در کشور شد.

وی از دکتر علی آقا محمدی به عنوان مشاور اقتصادی رهبر معظم انقلاب درخواست کرد زمینه حضور و دیدار مجدد مقام معظم رهبری از کهن شهر همدان را فراهم کند تا پایتخت نشینان تاریخ و تمدن ایران زمین سعادت و فرصت میزبانی ایشان را برای دومین بار در تاریخ انقلاب اسلامی ایران تجربه کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *