تصویب افزایش ۳۵ درصدی نرخ کرایه تاکسی در همدان/ تأکید بر ارائه برنامه های شهرداری برای تداوم بحران کرونا

تصویب افزایش ۳۵ درصدی نرخ کرایه تاکسی در همدان/ تأکید بر ارائه برنامه های شهرداری برای تداوم بحران کرونا

رئیس شورای اسلامی شهر همدان از تصویب مصوبه افزایش ۳۵ درصدی نرخ کرایه تاکسی شهر همدان در صحن شورا خبر داد.


به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر همدان؛ کامران گردان در چهارمین جلسه صحن شورا در سالجاری ضمن شادباش اعیاد شعبانیه، گفت: با توجه به بررسی نرخ‌نامه‌های خطوط تاکسی در کمیته نرخ‌گذاری و بر اساس نظر اعضای شورا، مصوبه افزایش ۳۵ درصدی نرخ کرایه‌های تاکسی‌ در صحن تصویب و به فرمانداری ارسال شد.
گردان افزود: طبق اعلام هیأت وزیران، ستاد تنظیم بازار باید مصوبه افزایش نرخ کرایه تاکسی را تأیید کند.
وی همچنین با توجه به بحران ویروس کرونا و نگرانی مردم از شیوع آن در سطح جامعه، اظهار کرد: شورا بر اساس وظایف خود، دغدغه‌های مردم را به مسئولان اعلام کرده است.

رئیس شورای شهر همدان با اشاره به اجرای طرح فاصله اجتماعی هوشمند، گفت: متأسفانه در چند روز اخیر شاهد فعالیت صنوف مختلف در سطح شهر هستیم که نتیجه بازگشایی این صنوف تا ۱۲ روز آینده مشخص می‌شود و امیدواریم در این زمینه شاهد کمترین آسیب به مردم باشیم.
گردان اظهار کرد: چنانچه طرح فاصله اجتماعی هوشمند تا پایان فروردین‌ماه ۹۹ اجرایی می‌شد، شاید می‌توانستیم شیوع ویروس را بهتر کنترل کنیم.

وی در ادامه با اشاره به عدم فعالیت تاکسی‌ها به‌منظور پیشگیری از شیوع کرونا، یادآور شد: متأسفانه خودروهای شخصی در این زمینه بدون ضوابط و قوانین، جایگزین حمل‌ونقل عمومی شده‌اند و بدون رعایت فاصله اجتماعی نسبت به جابه‌جایی مسافران، اقدام می‌کنند.
گردان تأکید کرد: شهرداری باید برنامه‌های خود را در زمینه مباحث کرونا به شورا ارائه دهد؛ زیرا در صورت تداوم این ویروس، باید برنامه خاصی برای ادامه فعالیت خود، داشته باشد.

وی یکی از اقدامات مهم برای برخورد با ویروس کرونا را هوشمندسازی سیستم خدمات‌رسانی شهرداری دانست و افزود: با این روش فناورانه می‌توان از تردد بیشتر افراد جلوگیری کرد‌‌؛ از این‌رو شهرداری باید برنامه مناسبی به‌منظور حرکت به سمت هوشمندسازی و کاهش مراجعات به شورا، ارائه دهد.

گردان:  تأکید بر ارائه سناریو شهرداری برای تداوم بحران کرونا

رئیس شورای شهر همدان همچنین گفت: در صورت تداوم بحران کرونا شهرداری باید برنامه‌های خود را برای اداره شهر، فعالیت‌های عمرانی، پرداخت حقوق کارکنان و حرکت به سمت هوشمندسازی و کاهش مراجعات را به شورا ارائه دهد.

 بادامی‌نجات: تأکید بر اقدام عاجلانه شهرداری برای ایجاد حساب شهروندی

نایب رئیس شورای شهر همدان ضمن قدردانی از کادر درمانی و دست‌اندرکاران حوزه پیشگیری از شیوع ویروس کرونا از جمله مجموعه مدیریت استان و شهرداری، گفت: اقدامات مسئولان استان به‌ویژه استاندار و سایر مسئولان از جمله اعضای شورای شهر و مجموعه شهرداری همدان که در راستای رفع دغدغه‌های مردم مبنی بر حفظ سلامت آنان، پای کار هستند؛ قابل قدردانی است.
حمید بادامی‌نجات، حرکت به سمت هوشمندسازی شهر را حائز اهمیت دانست و افزود: بهره‌گیری از تکنولوژی روز در این برهه‌های حساس که به عنوان یکی از محاسن محسوب می‌شود، بسیار اثربخش است.
وی، ایجاد شهر هوشمند را از زیرساخت‌های لازم برای صدور حساب شهروندی برشمرد و یادآور شد: در صورتی که مدیریت‌شهری این موضوع را جدی گرفته و زیرساخت‌های آن را را فراهم کند، می‌توانیم بنای خوبی را برای آیندگان به یادگار بگذاریم.
نایب رئیس شورای شهر همدان در این زمینه اظهار کرد: یکی از دلایل تأکید شورا بر ایجاد حساب واحد شهروندی این بود که امکان ایجاد تجمیع کارت‌های شهری را ایجاد کنیم، همانگونه که دیگر شهرها در این زمینه اقدام کرده اند.
بادامی نجات ادامه داد: بر این اساس شهرداری باید هرچه سریعتر نسبت به ایجاد حساب شهروندی اقدام کند که تمام مبالغ را در یک حساب به نام یک شخص، متمرکز شود تا نگران از دست رفتن پول مردم، نباشیم.
وی همچنین پیشنهاد داد تا پایان وضعیت بحرانی کرونا و رسیدن به رونق اقتصادی، ماده ۱۷ در صحن شورا رأی‌گیری نشود که این مهم با اکثریت آرا، مورد توافق قرار گرفت.

مولوی: زنگ خطر و آژیر قرمز برای اقتصاد شکننده در پساکرونا

رئیس مرکز مطالعات و پژوهش های شورای شهر همدان نیز در نطق پیش از دستور صحن شورا، گفت: با توجه به شرایط بحرانی کشور به دلیل شیوع ویروس کرونا، ضروری است پروژه‌های اثرگذار شهری به صورت اولویت‌بندی شده، اجرا شوند تا مواردی که به تحقق نزدیک‌تر است، را به نتیجه برسانیم.
ابراهیم مولوی افزود: در موارد پساکرونا به طور قطع اقتصاد کشور بسیار آسیب‌پذیر و شکننده خواهد بود؛ بر این اساس لازم است روش‌های مناسبی برای عبور از این بحران جهانی و اجرای پروژه‌های اولویت‌دار شهرداری در نظر گرفته شود تا اقتصاد شهری همدان و فعالان اقتصادی از این سرمایه‌گذاری‌ها سود ببرند.
وی با اشاره به طرح‌های پیشنهادی سرمایه‌گذاری در کلان‌شهر همدان و ضمن قدردانی از زحمات رئیس سازمان سرمایه‌گذاری شهرداری و همکاران، اظهار کرد: اولویت‌بندی طرح‌های سرمایه‌گذاری و انتخاب چند طرح مهم و زودبازده در راستای توسعه اقتصاد شهری پایدار؛ تعیین بازه زمانی و برنامه زمان بندی برای به نتیجه رساندن طرح‌های منتخب و کم کردن ریسک سرمایه‌گذاران‌‌؛ حمایت قاطع و کامل اعضای شورا و مدیریت شهری برای تبدیل پتانسیل‌ها و آغاز عملیات اجرایی و همچنین تصویب سیاست‌های تشویقی برای سرمایه‌گذاران در همدان در راستای رونق اقتصادی دوران پساکرونا از مهم‌ترین مباحثی است که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد تا مجموعه مدیریت‌شهری به سلامت از این گذرگاه سخت تاریخی، عبور کنند.
مولوی همچنین با اشاره به پارکینگ‌های نواری معابر و خیابان‌های شهر همدان که در اجاره شرکت الیت است، عنوان کرد: مدت و مبلغ قرارداد و میزان سهم شهرداری در این قرارداد و همچنین علت تعطیل کردن کار و رها کردن ترافیک شهری طی دوماه گذشته که موجب بیکاری ده‌ها تن از جوانان تحصیل‌کرده همدانی -که با جان و دل در گرما و سرما برای سوددهی شرکت و روان شدن شرکت ترافیک شهری تمام توان خود را به کار بستند_ باید هر چه سریع‌تر مشخص شود.
رئیس مرکز مطالعات و پژوهش های شورای شهر همدان با تأکید بر اینکه بایستی مبالغ باقیمانده و رسوب‌گذاری شده از واریزی مردم همدان در حساب‌های این شرکت تعیین‌تکلیف شود؛ ادامه داد: عکس‌العمل شهرداری همدان در برخورد با این موضوع از اهمیت بالایی برخودار است که آیا در این زمینه به اعمال ماده ۳۸، قطع همکاری و خلع ید شرکت الیت اقدام کرده و یا سپرده و ضمانت‌های شرکت مورد نظر را به اجرا گذاشته است؛ از این‌رو با تأکید بر ارائه گزارش وضعیت این شرکت توسط شهرداری به شورا، این مهم باید به جد پیگیری شود تا ضمن روان شدن ترافیک شهر، آسیب‌های وارد شده به شهروندان جبران کنیم.
وی با تأکید بر اینکه شهر به مثابه یک بنگاه اقتصادی است؛ اظهار کرد: اقتصاد غالب شهری شامل عوامل تولید و توزیع، ساختار شهری و میزان عرضه و تقاضا؛ اندازه و وسعت شهر و گسترش و جهات توسعه شهر؛ میزان مهاجرت، بیکاری، تورم و فقر محیطی؛ حاشیه‌نشینی و روستاهای پیرامون؛ سیاست‌های توسعه زمین و مسکن؛ سیستم‌های حمل‌ونقل عمومی و ناوگان شهری و همچنین سیاست‌های حفاظت از محیط‌زیست و آلودگی‌های محیطی از مهمترین عوامل اثرگذار در حوزه مدیریت‌شهری محسوب می‌شوند که جا دارد مجموعه مرکز مطالعات و پژوهش های شورای شهر همدان با همکاری مدیریت‌شهری در خصوص دوران پساکرونا اقتصاد همدان، مورد بررسی قرار گیرد.
مولوی در پایان از مجموعه کادر درمانی و بهداشتی کشور به‌مثابه رزمندگان و حافظان سلامت کشور در خط مقدم نبرد با ویروس منحوس و مشکوک کرونا، قدردانی کرد.

قراباغی: قدردانی از نیروهای شهرداری برای مقابله با کرونا

حسین قراباغی، رئیس کمیسیون اقتصاد، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای شهر همدان نیز ضمن قدردانی از تمام دستگاه‌های مرتبط در خط مقدم مبارزه با بحران کرونا به‌ویژه کادر درمانی، صداوسیما، رسانه‌ها و…؛ پیشنهاد داد: بر اساس نظر شهردار همدان باید نیروهای انسانی شهرداری به‌ویژه حوزه خدمات شهری به‌منظور پیشگیری از شیوع این ویروس مورد قدردانی و تشویق قرار گیرند.

 

 

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *