تحقق ۳۰ درصدی درآمدهای شهرداری در۳ ماه نخست ۹۸

تحقق ۳۰ درصدی درآمدهای شهرداری در۳ ماه نخست ۹۸

رئیس شورای اسلامی شهر همدان با بیان اینکه مبلغ کل درآمد مصوب سال ۹۸ شهرداری همدان، ۸۰۵ میلیارد تومان بوده که سهم سه‌ماهه نخست امسال معادل ۲۰۱،۳ میلیارد تومان است؛ گفت: این در حالی است که تاکنون در این برهه زمانی، حدود ۳۰ درصد درآمدها، رقمی معادل ۶۰،۸ میلیارد تومان محقق شده است.


به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر همدان، کامران گردان در سی‎وهشتمین جلسه صحن شورا، گفت: در مجموع حدود ۱۴۰ میلیارد تومان از درآمدها معادل ۷۰ درصد آن در این دوره زمانی محقق نشده است که شهرداری همدان باید در سه‌ماهه دوم سال درآمدی، حدود ۲۹۰ میلیارد تومان محقق کند تا درصد عملکرد درآمد آن معادل ۷۵ درصد سال گذشته باشد.
وی افزود: در سطح مناطق، درصد تحقق درآمد در سه‌ماهه نخست امسال از ۴۰ درصد تعیین شده توسط شورا کمتر بوده و در شهرداری ستاد و منطقه ۴ هم تقریباً کمتر از نیمی از این درصد تعیین شده، محقق شده است.
گردان در ادامه با اشاره به بیشترین درآمدهای کسب شده در ۳ ‌ماهه نخست امسال، گفت: ۱۱،۴ میلیارد تومان در حوزه عوارض پروانه‌های ساختمانی؛ ۸،۴ میلیارد تومان در حوزه فروش اموال غیرمنقول؛ ۵،۶ میلیارد تومان در حوزه فروش محصولات کارخانه آسفالت؛ ۵،۲ میلیارد تومان در حوزه جریمه کمیسیون ماده ۱۰۰ و ۴،۵ میلیارد تومان در حوزه عوارض فروش کالا و خدمات بوده است.
وی ادامه داد: در این برهه زمانی باید مبلغی درآمدی نزدیک به ۵۴ میلیارد تومان از ردیف‌های کوششی نظیر عوارض تفکیک اراضی ساختمان، نوسازی، کسب‌وپیشه، جمع‌آوری زباله و… محقق می‌شد که ۲۴ درصد معادل ۱۳ میلیارد تومان از این ردیف‌ها به دست آمده که در این بین، درآمد کسب شده از ردیف تفکیک اراضی ساختمانی فقط در حدود ۵ درصد معادل ۱،۷میلیارد تومان بوده است.

گردان: ابراز گلایه از عدم حضور مسؤولان در جشنواره شهروندان برگزیده

رئیس شورای اسلامی شهر همدان با ابراز گلایه‌مندی از مدیران و مسؤولان استان به دلیل عدم حضور در جشنواره شهروندان برگزیده همدان گفت: جمعه گذشته مهمترین رویداد فرهنگی- اجتماعی شهری در استان به بهترین نحو ممکن برگزار شد که متأسفانه اکثر جمعیت مسؤولان و مدیران استانی و شهری در این مراسم حضور نداشتند.
گردان با تأکید بر اینکه شورای اسلامی شهر و شهرداری با نگاه به ترویج فرهنگ شهروندی، افزایش احساس تعلق خاطر به شهر و رشد سرمایه‌های اجتماعی در میان مردم، انتخاب «شهروند برگزیده» را در دستور کار خود قرار داده‌اند از حضور نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه همدان، نماینده همدان و فامنین در مجلس، فرماندار همدان و همراهان وی، فرمانده سپاه ناحیه همدان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان و مدیرکل آموزش و پرورش استان، رئیس اتاق اصناف همدان، مدیرعامل خانه مطبوعات استان، صداوسیمای مرکز همدان، خبرنگاران و عکاسان خبری، شهروندان برگزیده سال ۹۷، شهروندانی همدانی و… در این جشنواره فرهنگی قدردانی کرد.
وی ابراز امیدواری کرد این جشنواره به صورت دائمی و هر ساله در هفته همدان با محوریت گستره‌تر و روند بهتری برگزار شود؛ هرچند سیاست‌گذاری ۴ ساله شورای پنجم بر مبنای برگزاری سالانه آن است.
گردان با تأکید بر اینکه در اختتامیه جشنواره به همت مردم و مدیریت شهری، شهروندان برگزیده‎ای که فعالیت و خدمات ارزنده‌ای در راستای اشاعه و تحکیم فرهنگ شهروندی داشته‌اند، به عنوان الگو معرفی شدند؛ بیان کرد: بر اساس بازخوردهای شهروندان و ارزیابی‌ها، عملکرد جشنواره شهروندان برگزیده همدان سال ۹۸ خوب بوده است که امسال چالش کمتری داشتیم.
وی افزود: البته در هر برنامه‌ به طور قطع نواقصی نیز وجود دارد که در برخی موارد در هیأت اجرایی جشنواره امسال نادیده گرفته شد.
رئیس شورای اسلامی شهر همدان با ابراز گلایه‌مندی از عدم قدردانی از عوامل جشنواره شهروندان برگزیده سال ۹۷ به عنوان پایه‌گذاران اصلی این جشنواره مردمی نه به صورت عمدی، بلکه سهوی؛ گفت: این جشنواره پس از گذشت حدود ۱۱ سال در سال ۹۷ با عملکرد قابل‌قبولی برگزار شد که امسال نیز بر اساس طراحی‌ها و سیاست‌های نخستین جشنواره، کار خود را آغاز کرد؛ از این رو انتظار می‌رفت در مراسم اختتامیه، این عوامل اصلی نادیده گرفته نمی‎شدند.

گردان: عملکرد قابل‌قبول حوزه اطلاع‌رسانی شورا از منظر استانداری

رئیس شورای اسلامی شهر همدان همچنین با قدردانی از مسؤول و کارشناسان روابط عمومی شورا، عنوان کرد: استاندار همدان در جمع خبرنگاران به مناسبت هفته دولت اعلام کرده است که بر اساس خروجی کمیته ارزیابی اطلاع‌رسانی، شورای شهر همدان جزو دستگاه‌هایی محسوب می‌شود که در حوزه اطلاع‌رسانی، عملکرد قابل‌قبولی داشته است.
گردان افزود: در این راستا ۳ گروه قابل‌قبول، متوسط و ضعیف مورد بررسی قرار گرفته بودند که از گروه‌های متوسط هم نام برده شده است.
وی اظهار کرد: هیأت رئیسه شورا نیز به‌منظور پرداخت مطالبات رسانه‌ها تمام تلاش خود را به کار گرفت که این مهم می‌تواند به عنوان، نقطه قوت این مجموعه باشد.
گردان همچنین با اشاره به انتقادات از مدیریت‌شهری در روز همدان، گفت: انتظار می‌رود در جلسه هفته جاری کمیسیون فرهنگی- اجتماعی شورا این موضوع از زوایای مختلف مورد بررسی قرار گیرد.
وی افزود: در سال‌های آینده تبلیغات شهری هفته همدان نیز باید تقویت شود و از سوی دیگر با هماهنگی استانداری به‌منظور تقسیم وظایف، شرح اقدامات شهرداری همدان گسترده‎ دیده شود.

سلماسی: برگزاری جشنواره‌های فصلی در مناسبت‌های مختلف

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر همدان نیز گفت: یکی از سیاست‌های اساسی این کمیسیون به عنوان متولی امور فرهنگی و اجتماعی شهر، برگزاری جشنواره‌های فصلی به عنوان یک رویداد بوده است که درخواست شده به مناسبت‌های مختلف در طی سال، برگزار شود.
رضوان سلماسی از جشنواره شهروندان برگزیده همدان به عنوان یک رویداد فرهنگی-اجتماعی در «هفته همدان» یاد کرد و افزود: شهرداری همدان بر اساس تقسیم‌بندی‌ها و برنامه‌ریزی‌های استان به امور محوله خود در هفته همدان پرداخته است؛ اما لازم است این امر به صورت منسجم‌تر در سال‌های آینده در نظر گرفته شود.

کاوسی‌امید: پیشتازی مدیران مدیریت‌شهری و دولتی در پرداخت عوارض نوسازی

رئیس کمیسیون برنامه‌، بودجه و مالی شورای اسلامی شهر همدان نیز با اشاره به برگزاری جلسه کمیته برنامه‌ریزی شهرستان، عنوان کرد: در این جلسه بنا بر درخواست شورای شهر و موافقت تمامی حاضران در نشست، قرار بر این شد تا تمامی اعضای شورا و مدیران شهرداری و دولتی در سطوح مختلف شهرستان نسبت به پرداخت عوارض نوسازی شهرداری اقدام کنند و این مهم، در قالب نماهنگ و تصاویر به منظور فرهنگ سازی بیشتر، اطلاع‌رسانی شود تا همگان بدانند که متولیان شهر بسیار زودتر از آنان برای هزینه‌های شهر اقدام داشته‌اند.
اکبر کاوسی‌امید در ادامه با اشاره به بررسی سه‌دوازدهم بودجه ۹۸ شهرداری همدان، گفت: شرط کمیسیون برنامه بودجه و مالی شورا بر این بود که تحقق درآمد در پایان سه ماهه نخست سال ۹۸ به ۴۰ درصد سهم سه‌دوازدهم رسیده باشد.
وی افزود: عملکرد بودجه شهرداری همدان در ۳ ماهه نخست سال طی ۵ جلسه ۲ ساعته با حضور اعضای شورا مورد بررسی قرار گرفت که سیاست‌های کلی بودجه شورا، درآمد شهرداری مناطق و پیشرفت فیزیکی پروژه‌های عمرانی هم مورد بررسی قرار گرفت.
کاوسی‌امید در ادامه گفت: پروژه‌های عمرانی منطقه ۳ و ۴ در بازه زمانی مشخص شده، با عملکرد صفر به عنوان زنگ خطر اعلام می‌شود که همت بالای مدیران این مناطق را می‌طلبد.
وی ادامه داد: مناطق یک و دو هم وضعیت مطلوبی نداشته‌اند؛ هر چند در بررسی ۴ ماهه نخست سال ۹۸ در این دو منطقه، گزارش‌های دلگرم‌کننده‌تری ارائه شد؛ اما در مناطق سه و چهار نگرانی همچنان وجود دارد.
رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و مالی شورای اسلامی شهر همدان همچنین گفت: بودجه سال ۹۸، ۸۰۵ میلیارد تومان مصوب شده است و باید در ۳ ماهه نخست امسال ۲۰۱ میلیارد تومان محقق می‎شد که تنها ۶۰ میلیارد تومان معادل ۳۰ درصد آن تحقق یافته است.

عسگریان: تأکید بر تشکیل کمیته آسیب‌شناسی در شهرداری

رئیس کمیسیون نظارت، بازرسی و امور اداری شورای اسلامی شهر همدان نیز در ادامه گفت: عملکرد شهرداری همدان در بسیاری از موارد قابل دفاع است؛ اما مشکلاتی هم وجود دارد که باید برطرف شود.
سید مسعود عسگریان با توجه به اینکه در حال حاضر روند عملکرد و هدف‌گذاری‌های حوزه مالی و اقتصادی شهرداری قابل تحسین است، افزود: ارائه آمار و اطلاعات تفکیک املاک توسط معاونت مالی و اقتصادی به نوعی سرمایه‌های شهرداری محسوب می‌شود که انتظار می‌رود با روحیه کار و تلاش این تیم، تمهدیدات اقتصادی لازم اتخاذ شود که در درجه نخست موجب تسهیل و روان‌سازی امور شهروندان در چارچوب قوانین و ضوابط واقعی نه سلیقه‌ای، باشد.
وی با تأکید بر اینکه در نظر گرفتن مباحث تشویقی و امتیازهای ویژه برای شهروندان همدانی و سرمایه‎گذاران امری ضروری است، بیان کرد: سرمایه‌گذاران بر اساس سخت‌گیری‌ها و شرایط نامساعد اقتصادی لاجرم در شهر دیگری سرمایه‌گذاری می‌کنند که می‌بایست در این زمینه تدابیری اندیشیده شود تا راهگشا و تأمین‌کننده درآمدها و سیاست‌های هدف‌گذاری شده شورا و شهرداری باشد.
عسگریان با بیان اینکه متأسفانه خطرپذیری در شهرداری کمتر شده است، معتقد است: قوانین و ضوابط دست و پاگیر در مدیریت‌ شهری باید حذف شود.
رئیس کمیسیون نظارت، بازرسی و امور اداری شورای اسلامی شهر همدان با بیان اینکه کمیته املاک و کارشناسی در شهرداری برپا خواهد شد، یادآور شد: باید کمیته آسیب‌شناسی در حوزه معاونت مالی و اقتصادی شهرداری و در مجموع شهرداری همدان به‌منظور بررسی عدم تحقق درآمدها و رسیدن به هدف‌گذاری‌ها تشکیل شود تا مسیرهایی که موجب اختلال در روند آسان‌سازی و روان سازی امور مردم می‌شود، کمتر شود؛ زیرا معتقدیم بسیاری از موانع با راهکارهای اجرایی صحیح برطرف می‌شود.

 

 

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *