افتتاح نخستین فرهنگسرای کسب و کار ولایت در کشور
نخستین فرهنگسرای کسب و کار ولایت (فکه) در کشور به همت سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان در منطقه کم برخوردار خضر افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر همدان به نقل از روزنامه هگمتانه، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان در آیین افتتاح فرهنگسرای کسب و کار ولایت، با بیان این مطلب که اگر میبینیم کشوری مانند چین اینگونه از نظر اقتصادی رشد کرده است و طی ۳۰ سال آینده به اقتصاد اول دنیا مبدل میشود، دلیل آن وارد شدن زن و مرد در کارآفرینی و کسب و کار است، گفت: همه مردم باید به فکر تولید ثروت و پیشرفت اقتصادی و کسب و کار باشند.
حجت الاسلام والمسلمین حبیبالله شعبانی در ادامه با اشاره به راهاندازی فرهنگسرای کسب و کار در منطقه کمبرخوردار خضر آن را امری مطلوب عنوان کرد و گفت: راهاندازی این فرهنگسرا در راستای پیشرفت اقتصادی و توسعه و رشد اقتصاد در این منطقه است.
وی با تأکید بر اینکه عدالت اقتصادی باید در جامعه وجود داشته باشد، اضافه کرد: امیدواریم روزی شاهد این باشیم که در مناطق کم برخوردار نیز رشد اقتصادی وجود داشته باشد.
گردان: اولین و ممتازترین فرهنگسرای تخصصی کسب و کار برای رسیدن به شهر برتر
در ادامه رئیس شورای اسلامی شهر همدان نیز با بیان اینکه اهمیت و جایگاه کارآفرینی بر کسی پوشیده نیست، اظهار کرد: کارآفرینی و کسب و کارهای شهری به عنوان یک رویکرد اساسی برای توسعه مشارکت بخش خصوصی، تعاونیها و نهادهای مردمی به شمار میرود و پایهای برای تقویت بخش خصوصی و تأمین زیرساختها محسوب میگردد.
کامران گردان اظهار کرد: معضل بیکاری مسألهای است که اعضای شورای شهر به واسطه مراجعان متعدد درگیر آن هستند و از سویی دیگر شورای شهر و شهرداری خود را در کارآفرینی، ایجاد کسب و کار موظف میداند.
وی با اشاره به اینکه در همین راستا مجموعهای از پیشنهادها و طرحهای مختلف در شورای اسلامی شهر همدان مطرح و مورد بررسی قرار گرفته است، گفت: تهیه و تصویب طرح بهنام، فرهنگسازی و تشویق مردم به خرید و استفاده از کالای ایرانی، ایجاد تسهیلات تشویقی برای تبلیغات شهری، اولویت استفاده از کالاهای تولید داخل در شهرداری همدان، تشکیل کارگروه تدوین سند شهر دوستدار کسب و کار در مرکز مطالعات شورا، تهیه و تصویب طرح فرهنگسرای فکه و… از جمله اقدامات است.
وی وجود تعداد زیادی بیکار و جویای کار، وجود معضلات اجتماعی و آسیبهای فرهنگی ناشی از بیکاری، استفاده از ظرفیت اقتصادی بخش خصوصی برای تحقق سیاستهای اصل ۴۴، همگام شدن در راستای تحقق و اجرا، سیاستهای کلان دولت، فراهم کردن زمینه حضور کارآفرینان و نخبگان در عرصههای مدیریت اقتصاد شهری، ضرورت توانمندسازی و مهارت آموزش اقشار مختلف به خصوص زنان و جوانان را از ضرورتهای راهاندازی فرهنگسرای کسب و کار عنوان کرد و افزود: اولین و ممتازترین فرهنگسرای تخصصی کسب و کار به منظور رسیدن به شهر برتر راهاندازی میشود.
گردان عنوان کرد: ارائه خدمت و امکانات اولیه و کمهزینه به شهروندان، استفاده از ظرفیتهای محلی در راستای توسعه فرهنگ کارآفرینی و توانمندسازی افراد محلی، ارتقای خدمات همهجانبه و همراستا در راستای تبدیل شهرداری همدان از سازمان خدماتی به نهاد اجتماعی، ترویج و ارتقای فرهنگ کسب و کار و کارآفرینی و افزایش میزان مهارتهای شهری و ارتقای توانمندیهای کارآفرینان در میان شهروندان از اهداف این فرهنگسرا است.
بادامی نجات: فرهنگسرای کسب و کار ولایت در راستای توسعه مشاغل خانگی راهاندازی شد.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر همدان نیز در این مراسم با بیان اینکه خضر جزء مناطق توانمندسازی است، اظهار کرد: فرهنگسرای کسب و کار برای نخستین بار در کشور در راستای توسعه کسب و کار راهاندازی شده است.
حمید بادامینجات به اجرای طرح بهنام نیز اشاره کرد و گفت: فرهنگسرای کسب و کار در کوی خضر که یکی از مناطق کم برخوردار است راهاندازی شد که آموزش فنی و حرفهای، صندوق کارآفرینی امید، کمیته امداد امام خمینی(ره)، بهزیستی و اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی همکاری داشتند و باید خروجی آن را ببینیم.
وی با اشاره به اینکه این فرهنگسرا در راستای توسعه مشاغل خانگی راهاندازی شد، عنوان کرد: سوله کسب و کار نیز در کنار همین فرهنگسرا کلنگزنی میشود.
شهردار همدان: راهاندازی فرهنگسرا به همت شورا و شهرداری همدان
شهردار همدان هم با اشاره به اینکه این فرهنگسرا به همت شورای اسلامی شهر و شهرداری همدان و با همکاری دستگاههای مختلف مانند اداره کل آموزش فنی و حرفهای و تعاون، کار و رفاه اجتماعی راهاندازی شد، گفت: یکی از اولویتهای مهم مدیریت شهری تحقق شعار سال یعنی رونق تولید و به ویژه رونق کسب و کار است.
عباس صوفی با تأکید بر موضوعات اجتماعی عنوان کرد: شورای اجتماعی محله در چهار محله شهر تشکیل شده است و قرار است در ۷۵ محله تشکیل شود.
وی با بیان اینکه رونق تولید از بزههای اجتماعی میکاهد، ابراز کرد: رونق تولید به توسعه پایدار و اشتغال کمک میکند.
وی تصریح کرد: شهرداری در کنار وظایف خود توجه به کسب و کار را جزء اولویتهای خود قرار داده است.
شهردار همدان عنوان کرد: راهاندازی فرهنگسرای کسب و کار با هدف توسعه هدفمند شهر و با همکاری شورای اسلامی شهر در دستور کار قرار گرفت.
شهردار همدان با بیان اینکه تحقق اهداف کسب و کار باعث رونق کسب و کارهای کوچک و اقتصاد خانواده است، عنوان کرد: کسب و کار کوچک و خانگی را راهاندازی کنیم و اینگونه درآمد خانواده بالا برود تا ضریب امنیت شهر هم بالا رود.
صوفی تصریح کرد: همه باید برای رونق تولید کنار هم باشیم و به این موضوع کمک کنیم تا شهر همدان به عنوان آزمونه برای سایر شهرها الگو باشد.
وی تأکید کرد: برای تحقق این امر باید از ظرفیتهای تمام دستگاهها در راستای رونق تولید در شهر همدان بهره بگیریم.
توصیفیان: متأسفانه در کشور تخصص و اطلاعات برای راهاندازی کسب و کار وجود ندارد
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان نیز در این مراسم به راهاندازی کسب و کارهای کوچک در راستای توسعه اشتغال تأکید کرد و گفت: متأسفانه در کشور تخصص و اطلاعات برای راهاندازی کسب و کار وجود ندارد.
احمد توصیفیان به آموزش برای کسب و کار تأکید کرد و گفت: فرهنگسرای کسب و کار در منطقه کم برخوردار خضر که جزء محلات بازآفرینی شهر است ایجاد شده است.
وی گفت: مشاوره در مشاغل خانگی و اشتغال و کسب و کار جزء اولویتها است.
در پایان این مراسم تفاهمنامه همکاری مشترک شهرداری با اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان و اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی در راستای آموزش و مشاوره به منظور توسعه و پیشرفت نخستین فرهنگسرای کسب و کار ولایت (فکه) امضا شد.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید