ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌ فنی‌وحرفه‌ای در مدیریت‎ شهری

ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌ فنی‌وحرفه‌ای در مدیریت‎ شهری

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، گردشگری و ورزشی شورای اسلامی شهر همدان با اشاره به اینکه باید هماهنگی‌های درون سازمانی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی با سایر سازمان‌های مرتبط شهرداری همدان در حوزه تقویت آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای شکل بگیرد؛ گفت: فرهنگ‌سازی در حوزه اشتغال و بهره‌گیری از ظرفیت‌های فنی‌وحرفه‌ای مورد تأکید است.


به گزارش روابط‌عمومی شورای اسلامی شهر همدان؛ حجت‌الاسلام ناصر صفری‌افلاکی در کمیسیون فرهنگی شورا با حضور مدیرکل آموزش فنی‌وحرفه‌ای استان، اظهار کرد: از سوی دیگر ورود به عرصه بازاریابی اشتغال خانگی با همراهی دستگاه‌های مربوطه به‌عنوان یک همت ملی باید در دستور کار قرار گیرد تا محصولات بومی همدان به‎صورت بین‌المللی معرفی شوند.
صفری‌افلاکی با اعلام آمادگی و همکاری شورای شهر در حوزه اشتغالزایی، افزود: مدیریت‌شهری همدان باید در تعامل با فنی‌وحرفه‌ای ضمن بهره‌گیری از همیاران محلات، برای آموزش شهروندان اقدام کند تا چرخه اقتصاد خانوار شهر تأمین شود.
وی معتقد است: ورود جدی به چرخه اقتصادی شهر باید به‌عنوان یکی از وظایف اساسی مدیریت‎شهری مورد نظر قرار گیرد تا با دستگاه‌های مربوطه، همسو حرکت کنیم که در این بین نقش مدیریت‌شهری، حمایتی است.
* مسگریان: مهارت‌آموزی نیاز به تبلیغات جدی دارد
رئیس شورای شهر همدان نیز با بیان اینکه اشتغال معضل اصلی جامعه ما محسوب می‎شود، ابراز امیدواری کرد تا بتوانیم با تعامل شهرداری و فنی‌وحرفه‌ای نسبت به تقویت مهارت آموزی اقدام کنیم.
محمود مسگریان معتقد است: مهارت‌آموزی نیاز به تبلیغات جدی دارد و جای خالی آن در رسانه‌ها به‌ویژه صداوسیما محسوس است.
وی با تأکید بر اینکه باید مردم به‎ویژه شهروندان ساکن در مناطق توانمندسازی را به‌سوی مهارت‌آموزی تشویق کرد، گفت: بایستی در این حوزه اثربخش، شرایط به‌گونه‌ای فراهم شود تا هماهنگی و همدلی بیشتری صورت گیرد تا ثمره آن را بهتر ببینیم و از سوی دیگر مدیریت‌شهری به‌عنوان وظیفه اساسی، مکان مشخص برای آن تعیین کند.

* کاوسی‌امید: شکل‌گیری پاتوق فعالان، مدیران و خیرین حوزه کسب‌وکار

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و مالی شورای شهر همدان همچنین معتقد است: باید برنامه مدونی به‌منظور پیشبرد بهتر امور شهری در سال ۱۴۰۱ با محوریت فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و گردشگری تعریف و اجرایی شود.
اکبر کاوسی‌امید در ادامه با بیان گلوگاه و حلقه مفقوده امور بر این است که مدیران میانی در بین مردم به‌منظور آگاهی بیشتر از معضلات، حضور ندارند؛ پیشنهاد داد: باید پاتوق فعالان، مدیران و خیرین حوزه کسب‌وکار همراه با زمان‌بندی و مکان معین به‌عنوان الگوی کشور، شکل گیرد تا در سریع‌ترین زمان ممکن، تعیین‎تکلیف شود که در این بین، اعضای شورا به‌عنوان سیاست‌گذاران شهر باید محل اجتماع برای این پاتوق اقتصادی شهر، تعیین کند.
وی همچنین با اشاره به بهره‌گیری پزشکان ار کاربری‌های مسکونی برای فعالیت‌های پزشکی، گفت: با توجه به روبه‌رو شدن با شرایط جنگ اقتصادی، انتظار می‌رود چاره‌ای اندیشیده شود تا مشاغل خانگی به‌ویژه در مناطق توانمندسازی بتوانند در منازل مسکونی خود به شرط اینکه مزاحمتی برای همشهریان نداشته باشد، فعالیت تولیدی داشته باشند.


* وجدی‌هویدا: هم‎افزایی برای تکمیل زنجیره کسب‌وکار در شهر

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان نیز با اشاره به ماهیت فرهنگسرای ولایت در راستای ترویج فرهنگ کسب‌وکار و ایجاد فضای اشتیاق کسب‌وکار در شهر، گفت: فرهنگسرای تلاش نیز به‌منظور توسعه کسب‌وکار خرد و خانگی با اعمال شرایط لازم مدنظر قرار خواهد گرفت.
روح‌ا… وجدی‌هویدا با تأکید بر اینکه پیگیری برای راه‌اندازی نمایشگاه دائمی به‌منظور عرضه محصولات خانگی در دستور کار این سازمان قرار دارد؛ افزود: هم‎افزایی و هماهنگی بین‌بخشی ضرورت دارد تا منابع درآمدی بهتر هزینه شود و شاهد تکمیل زنجیره کسب‌وکار باشیم.

*مدیرکل فنی‌وحرفه‌ای استان: آموزش، موتور محرکه اشتغال است

مدیرکل آموزش فنی‌وحرفه‌ای استان همدان در پایان، آموزش را موتور محرکه اشتغال دانست و گفت: آموزش نیروی انسانی، هزینه محسوب نمی‎شود، بلکه سرمایه‌گذاری است.
وهب مختاران معتقد است: انتظار می‌رود تصمیم‌سازان و نخبگان شهر در حوزه آموزش، مهارت‌آموزی و اشتغال اهتمام ویژه داشته باشند که در این بین، تعامل و همکاری بیشتری نیاز است.
وی با بیان اینکه نباید قافیه را به مدرک‌گرایی ببازیم، اظهار کرد: تربیت نیروی ماهر، حرف نخست را می‌زند.
مختاران با اشاره به اینکه این مجموعه با شهرداری همدان در حوزه کاهش آسیبهای اجتماعی همکاری دارد؛ ادامه داد: مباحث آموزشی کاهش آسیب‌های اجتماعی در دو بخش دولتی و خصوصی تعریف می‌شود که در حوزه دولتی، رایگان است؛ اما در حوزه خصوصی، اگر هزینه آموزش به صورت مشارکتی با شهرداری و فنی‌وحرفه‌ای تأمین شود، اثرگذاری خود را به نمایش می‌گذارد.
وی پیشنهاد داد: ایجاد پارک مهارت به‌منظور آشنایی مردم با مهارت‌آموزشی، آموزش و حرفه فنی‌وحرفه‌ای و همچنین نمایشگاه دائمی در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی و عرضه محصولات مشاغل خانگی ضروری است.

 

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *