نقش مؤثر بیمارستان هزار تختخوابی در گردشگری سلامت
نایب رئیس شورای اسلامی شهر همدان، احداث بیمارستان هزار تختخوابی را اقدام بسیار مناسبی برشمرد و گفت: سه بیمارستان فرسوده شهر در این بیمارستان جدید تجمیع خواهد شد که باید برای آن مکانیابی مناسبی صورت پذیرد.
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهرهمدان؛ سعید نظری در جلسه صحن شورای شهر که با حضور معاون عمرانی استاندار همدان برگزار شد، افزود: مدیریت شهری همدان، از اجرای پروژه بیمارستان هزار تختخوابی حمایت میکند چرا که طرح توجیه پذیر است و در جذب گردشگر سلامت نیز بسیار تأثیرگذار خواهد بود.
وی در ادامه با اشاره به فعالیت کمیسیون بند ۲۰ شورای اسلامی شهر همدان اضافه کرد: در این کمیسیون بسیاری از مشکلات شهر و شهرداری مورد بررسی قرار گرفته و به صورت کارشناسانه حل میشود.
نظری با اشاره به بررسی مشکل و تعیین تکلیف هتل نیمه کاره ندیمی به عنوان یکی از مباحثی که در کمیسیون بند ۲۰ شورای شهر همدان انجام شد، افزود: هتل ندیمی یکی از پروژههای نیمه کاره شهر همدان است که به معضل بصری تبدیل شده و اراده خوبی هم اکنون برای حل این مشکل بین شورا و شهرداری وجود دارد و حل بخشی از آن نیز به کمک مدیریت استان نیاز دارد.
وی یادآور شد: تعیین تکلیف هتل نیمه کاره ندیمی از مطالبات مردم است که در جلسه کمیسیون بند ۲۰ شورای شهر مقرر شد با برگزاری جلسه مشترکی با حضور مالک، کارشناسان شهرداری و شورا به سرانجام برسد.
*شهابینیا: ایجاد زیرساختها، لازمه جذب سرمایهگذاری است
رئیس مرکز مطالعات و پژوهشهای شورای اسلامی شهر همدان نیز در این جلسه ضمن تشکر از مجموعه استانداری در تدوین طرح جامع شهر همدان، اظهار کرد: عدم توجه به ایجاد زیرساختها، یکی از مهمترین مشکلاتی است که در پیشبرد اجرای پروژههای سرمایهگذاری وجود دارد چراکه در پیشبینی پروژهها قبل از ایجاد زیرساختها، اقدام به جذب سرمایهگذار میکنند که این موضوع باعث ایجاد مشکلات در اجرای طرحهای سرمایهگذاری میشود.
رئیس کمیته سرمایهگذاری اضافه کرد: میبایست در اجرای پروژهها ابتدا زیرساختهای لازم فراهم سپس از سرمایهگذاران جهت سرمایهگذاری دعوت شود.
وی به پیگیری و احداث کارخانه بازیافت هواپیماهای مسافربری در همدان نیز اشاره کرد و یادآور شد: برای این پروژه هم نیاز به ایجاد زیرساختها از جمله آماده سازی سند است که باید فرایند این امر تسریع یابد تا کارها به سرعت پیش برود.
وی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت جایگاه علم و پژوهش، اظهارکرد: به نظر میرسد وقتی میخواهند اقدامی انجام شود پژوهشهای علمی لازم به درستی صورت نمیپذیرد چرا که فلسفه مطالعه، کاهش هزینهها و معضلات اجرای طرح و پروژهها است و متأسفانه برخی موارد دیدگاه غلطی که در خصوص پژوهش و مطالعه وجود دارد این است که کارهای پژوهشی زمانبر است، که در واقع اینگونه نیست.
*بادامینجات: ضرورت تأمین سرانههای عمومی در احداث مسکن
عضو شورای اسلامی شهر همدان نیز در این جلسه تأکید کرد: برای احداث مسکن ابتدا باید سرانههای عمومی از جمله فضای سبز، مساجد، مدارس، مراکز درمانی و… فراهم شود.
حمید بادامی نجات با اشاره به مشکلات کوی فردوس و گلستان شهر همدان، گفت: در این دو منطقه از شهر، به دلیل عدم وجود سرانههای عمومی مدیریت شهری و مردم با مشکلات مواجه شدهاند و شهرداری به صورت قانونی نمیتواند در این زمینه وارد شود و کمک کند.
وی اضافه کرد: همچنین در حوزه محلات شهر همدان در دوره پنجم شورای شهر پیگیریهایی صورت گرفت که در کوی رضوان انبارها و توقفگاههای دولتی وجود دارد که موجب سلب آسایش مردم شده است.
بادامی نجات اظهار کرد: کاربری این توقفگاهها و انبارهای دولتی فضای سبز است که باید به سرانههای عمومی اضافه شود و تحقق این مهم همکاری دستگاههای متولی را میطلبد.
این عضو شورای اسلامی شهر همدان اضافه کرد: لازم است جلسه ویژهای در استانداری با متولیان این انبارها و توقفگاهها برگزار شود تا مشکل این محلات نیز حل شود.
* حاجیبابایی: بافت فرسوده و سکونتگاههای غیررسمی، ظرفیتی برای تأمین مسکن
رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر همدان هم با تقدیر از زحمات معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار در بحث طرح جامع شهر همدان، اظهار کرد: نسبت قیمت مسکن به درآمد سالانه خانوار با عنوان شاخص دسترسی یاد میشود، اگر انطباقی بین درآمد خانوار و قیمت مسکن نباشد با مشکل در حوزه مسکن مواجه میشویم.
سعید حاجیبابایی با بیان اینکه هر چه شاخص مسکن از ۱۰ کمتر باشد مطلوبیت بیشتر است، گفت: باعث تأسف است که اکنون این شاخص به ۲۰ و در برخی دهکهای پایین درآمدی به ۶۰ هم رسیده است به بیان دیگر در برخی دهکها با درآمد دو نسل هم نمیتوان صاحب مسکن شد.
رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر همدان بیان کرد: واقعیت نگران کننده دیگر طبق آمار سکونت بین ۳۰ تا ۳۵ درصد جمعیت کشور در سکونتگاههای غیررسمی و بافت فرسوده بوده و این آمار روز به روز در حال افزایش است.
حاجیبابایی با تأکید بر اینکه عدد سکونت جمعیت در سکونتگاههای غیررسمی در شهر همدان حدود ۳۸ درصد است که از آمار کشوری هم بیشتر است، افزود: اگر نگاه جدی به حل معضل اساسی مسکن نداشته و صرفاً به رویههای روبنایی اکتفا کنیم نه تنها مشکل را حل نکرده بلکه این مشکل عمیقتر خواهد کرد.
سعید حاجیبابایی افزود: بر خلاف آنچه در فضای رسانهای مطرح میشود استفاده از اراضی دولتی به معنای حذف هزینه زمین در معادله نبوده، با توجه به رویههای جاری و تجربه شرکت مادر تخصصی شهرهای جدید، سرانه هزینه آمادهسازی زمین( تسطیح، ایجاد شبکه آبهای سطحی، شبکه معابر و…) به شرط تأمین زیرساختهای خدماتی پایه و سرانههای عمومی، برای هر واحد مسکن در حدود ۵۰۰ میلیون تومان است.
رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر همدان ادامه داد: اگر اکنون فکر جدی برای بافت فرسوده و سکونتگاهها غیررسمی نشود شاید در آینده نتوان کاری برای آنها کرد.
وی با بیان اینکه استفاده از ظرفیت بافت فرسوده و سکونتگاهها در تأمین مسکن اقشار کم بضاعت دو حسن دارد، یادآور شد: باعث نوسازی و بهسازی خواهد شد و همچنین بخشی از مشکل مسکن را حل خواهد کرد؛ در این بافتها سرانه عمومی تأمین شده و نیاز به هزینه برای تأمین این سرانهها نیست.
*حجت الاسلام صفری افلاکی: ضرورت اجرای طرح جامع توسعه فضایی امامزادگان شهر
رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر همدان هم در این جلسه بر اجرای طرح جامع توسعه فضایی امامزادگان شهر تأکید کرد و گفت: همدان دارای سرمایههای مذهبی از جمله بقاع متبرکهای است که میتواند ظرفیت خوب برای رونق گردشگری مذهبی باشد.
حجت الاسلام صفری افلاکی با بیان اینکه بلوار و بوستان ارم یکی از ظرفیتهای گردشگری همدان است، اضافه کرد: اما این مناطق به صورت بن بست در پای کوه قرار گرفتهاند که از یک سو به بلوار شهید فهمیده و از سویی به بلوار سعیدیه منتهی میشود که در بلوار شهید فهمیده، سه بیمارستان و جاده پر تردد گنجنامه واقع شده و از طرفی بلوار سعیدیه جمعیت بالایی از شهر را در خود جای داده که این موجب ایجاد ترافیک در این دو بلوار و حتی بلوار شهید سلیمانی ( بعثت) شده است.
وی اضافه کرد: در اجرای طرحهای گردشگری نباید طبیعت دستخوش تخریب شود که در واقع طبیعت را نباید فدای اقتصاد، درآمد و تفریح کرد.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید