شهرداری میتواند شتابدهنده کسبوکارهای دانشبنیان ایجاد کند
عضو شورای اسلامی شهر همدان با بیان اینکه شهرداری میتواند یک شتابدهنده بزرگ در عرصه کسب و کارهای دانش بنیان حوزه مدیریت شهری ایجاد کند، گفت: شتابدهنده فرصت و بستر مناسب بهرهگیری از ایدههای دانشبنیان در مدیریت شهری است و شهرداری میتواند در راهاندازی این مهم نقش مؤثر داشته باشد.
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر همدان، حمید بادامی نجات در جلسه صحن شورا، افزود: با توجه به نوع فعالیت و کار شهرداری راهاندازی شتاب دهنده برای مدیریت شهری ضرورتی اجتناب ناپذیر است و میتوان با بهره گیری از ایدههای شرکتهای دانشبنیان در فعالیتها از آنها استفاده کرد.
بادامی نجات با اشاره به راهاندازی و نهادینه شدن شتاب دهندهها در کشور، اضافه کرد: در شهر همدان چند شتاب دهنده در حوزههای مختلف راهاندازی شده و وظیفه این شتاب دهندهها این است که تیمهای مختلف دانشگاهی تشکیل و ایدهها را جذب کرده و رویدادی را در دانشگاه با برگزاری فراخوان برگزار میکنند.
وی یادآور شد: مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر همدان در این زمینه در دوره پنجم شورا دو دوره با عنوان ” ایده شهر” طرح شتاب دهنده راهاندازی کرد.
* بستر راهاندازی شتابدهنده در شهرداری فراهم است
حمید بادامینجات با بیان اینکه شهرداری همدان بستر راهاندازی شتابدهندهها در فرهنگسرای کسب و کار را دارد، اظهار کرد: میتوان با این امر در زمینه مدیریت شهری تیمهایی را تشکیل داده و ایدهها را جذب و از آنها تجاری سازی کرد.
وی با بیان اینکه شتاب دهندهها سودآور بوده و هزینه بر نیستند، گفت: شهرداری هم میتواند در این زمینه وارد شده و درآمدزایی داشته باشد و از مراکز دانشگاهی و علمی که خلاقیت و ایدههایی دارند حمایت کند همچنین از همه مهمتر اینکه نیازهای شهرداری را به صورت بومی میتوان تولید کرد.
بادامینجات با اشاره به مصوبه طرح بهنام اضافه کرد: بر اساس مصوبه این طرح شهرداری همدان با محوریت سازمان فناوری اطلاعات موظف است زمینههای لازم جهت راهاندازی شتاب دهنده تخصصی مدیریت شهری را به منظور ایجاد بسترهای خلاقیت و نوآوری در اقشار مختلف فراهم کند.
وی اظهار کرد: شتاب دهندهها، ترویج تفکر و روحیه کارآفرینی میان شهروندان، تسهیل و تقویت ارتباط بین شهرداری ها، جامعه، علم و صنعت، کمک به افزایش ثروت در شهر با توسعه اقتصاد دانشمحور و کمک به تجاریسازی نتایج تحقیقات و دستاوردهای فناورانه و نوآوران شهری و حل مسائل شهری و شهرداری را به دنبال دارد.
این عضو شورای اسلامی شهر همدان یادآور شد: برای اجرای شتاب دهنده میتوان از ظرفیت مرکز پژوهشهای شورا، سازمان فناوری اطلاعات با مشارکت مراکز دانشگاهی و پارک علم و فناوری استان استفاده کرد. وی با بیان اینکه دانشگاههای استان آمادگی همکاری با مدیریت شهری را در راهاندازی شتاب دهنده دارند، یادآور شد: تأثیر پذیری و تأثیرگذاری دانشگاهها بر محیط اطراف نکته مهمی است که باید به آن توجه کنیم و به وضوح آن را در شهر ببینیم.
بادامینجات با اشاره به موفقیت اجرای شتاب دهندهها در شهرهای تهران و مشهد و اینکه این شهرها اکنون از شتاب دهنده به احداث کارخانههای نوآوری رسیدهاند، گفت: پس از راهاندازی شتاب دهنده، میتوان بستر بزرگتری برای فعالیت شرکتهای استارتاپی و سایر عوامل و عناصر اکوسیستم نوآوری که به نوعی با موضوع مدیریت شهری مرتبط بوده و میتوانند همکاریهای لازم را داشته باشند، فراهم کرد.
وی در پایان سخنانش افزود: با توجه به فراهم ساختن زیرساختهای نوآورانه در فرهنگسرای کسب و کار، شهرداری همدان میتواند بسترساز نوآوری و کسب و کارهای نوآورانه باشد.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید