عملکرد خوب شهرداری همدان در تحقق ٩١ درصدی بودجه

عملکرد خوب شهرداری همدان در تحقق ٩١ درصدی بودجه

 

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و مالی شورای اسلامی شهر همدان گفت: بودجه ۱۴۰۰ به مبلغ یک‌هزار و ۶۸۵ میلیارد تومان تصویب و در اصلاح و متمم به یک‌هزار و ۶۶۴ میلیارد کاهش یافت و در تفریغ با ۹۱ درصد تحقق به یک‌هزار و ۵۱۶ میلیارد رسید؛ متوسط تحقق بودجه طی ۱۰ سال گذشته بین ۷۵ تا ۸۰ درصد بوده که تحقق ۹۱ درصدی عملکرد خوبی است.


به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر همدان، اکبر کاوسی‌امید در صد و یکمین جلسه علنی صحن شورا با موضوع تفریغ بودجه شهرداری، اظهار کرد: بر اساس ماده ۶۷ قانون شهرداری‌ها، شهرداری فرصت داشته تا پایان اردیبهشت ماه بودجه را به شورا ارائه دهد که به وظیفه خود عمل کرده است اما برخی ضمایم با تأخیر ارسال شد.
وی در ادامه گفت: بر اساس بند ۱۲ ماده ۸۰ قانون شوراها نیز شورا فرصت بررسی بودجه و تصویب آن را تا پایان خرداد ماه دارد.
رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و مالی شورای شهر همدان بیان کرد: اعتقادم بر این بود که بودجه یک هزار و ۶۸۵ میلیاردی سال‌های گذشته عدد بزرگی بوده و تحقق آن سخت خواهد بود که البته پیشنهاد کنندگان و تصویب‌کنندگان این بودجه نگاه بلندی داشتند.
کاوسی‌امید با بیان اینکه بودجه ۱۴۰۰ در مباحث عمرانی جهشی را مد نظر داشت، افزود: در صورت تثبیت قیمت‌ها، در مباحث عمرانی اتفاقات خوبی می‌افتاد.
وی با اشاره به بررسی تفریغ بودجه در کمیسیون برنامه و بودجه به میزان ۲۰۰ نفر ساعت، تصریح کرد: بودجه ۱۴۰۰ به مبلغ یک‌هزار و ۶۸۵ میلیارد تومان تصویب شد که در اصلاح و متمم به یک‌هزار و ۶۶۴ میلیارد کاهش یافت و در تفریغ با ۹۱ درصد تحقق به یک‌هزار و ۵۱۶ میلیارد رسید.
رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و مالی شورای شهر همدان ادامه داد: متوسط تحقق بودجه طی ۱۰ سال گذشته بین ۷۵ تا ۸۰ درصد بوده که تحقق ۹۱ درصدی عملکرد خوبی است.
کاوسی‌امید بودجه پیش‌بینی شده شهرداری ستاد و مناطق را یک‌هزار و ۳۶۴ میلیارد تومان دانست و خاطرنشان کرد: این رقم در اصلاح و متمم به یک‌هزار و ۳۲۷ میلیارد تومان رسید و در تفریغ با ۸۸ درصد تحقق به یک‌هزار و ۱۷۰ میلیارد رسید.
وی به بودجه پیش‌بینی شده ۳۲۰ میلیارد تومانی سازمان‌ها اشاره کرد و یادآور شد: این رقم در اصلاح و متمم به ۳۳۷ میلیارد و در تفریغ به ۳۴۶ میلیارد تومان رسید که حاکی از تحقق ۱۰۳ درصدی است.
رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و مالی شورای شهر همدان اظهار کرد: یک‌هزار و ۵۱۶ میلیاردی تفریغ درآمدها و یک‌هزار و ۴۹۷ میلیارد نیز تفریغ در بخش مصارف و هزینه‌ها بوده است که اختلاف ۱۹ میلیاردی را در این خصوص شاهد هستیم.
کاوسی‌امید به بودجه پیش‌بینی شده ۹۴۳ میلیاردی عمرانی اشاره کرد و گفت: ۸۲۶ میلیاردی رقم اصلاحی و ۶۵۳ میلیارد تومان نیز در تفریغ با ۷۹ درصد محقق شد.
وی با اشاره به بودجه مصوب ۶۹۳ میلیارد تومانی در بخش جاری بیان کرد: این بودجه در اصلاح و متمم به ۷۸۹ میلیارد و در تفریغ به ۷۷۷ میلیارد تومان با ۹۸ درصد تحقق رسید.
رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و مالی شورای شهر همدان افزود: در مجموع بررسی‌ها نقاط قوت و ضعفی در بودجه ۱۴۰۰ احصا شد که توجه به آنها در بودجه‌نویسی سال‌های آینده بسیار مؤثر خواهد بود.
کاوسی‌امید تحقق ۹۸ درصدی بودجه جاری و کاهش ۲ درصدی تفریغ نسبت به اصلاح و متمم را از نقاط قوت برشمرد و تصریح کرد: فروش نیز ۵۹ درصد تحقق داشته است که در صورت افزایش در این بخش امکان پیشرفت در اجرای پروژه‌های عمرانی به ویژه سه پروژه شاخص و بزرگ شهر فراهم می‌شد..
وی افزایش تحقق در مباحث درآمدی را از دیگر نقاط قوت دانست و ادامه داد: در مباحث درآمدی و صدور پروانه پیش‌بینی ۲۲۰ میلیارد تومانی مطرح بود که با ۳۳۹ میلیارد تومان محقق شد.
رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و مالی شورای شهر همدان خاطرنشان کرد: عملکرد ضعیف در بحث عوارض نوسازی و عدم تحقق آن چنانی بودجه آن، عملکرد نزدیک به صفر در بخش سرمایه‌گذاری و جذب ۱۵ میلیاردی کمک‌های دولتی، از نقاط ضعف بوده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *