تملک مسیری‌ها در بلوار بهشت اولویت نخست شورای شهر

تملک مسیری‌ها در بلوار بهشت اولویت نخست شورای شهر

 

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر همدان با بیان اینکه نخستین اولویت شورای شهر تملک مسیری‌های سنگ فروشی و سنگ مزار فروشی‌ها در مسیر بلوار بهشت است، گفت: مبنای دوم ساماندهی واحدهای فعال دارای پروانه در این صنف است.


به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر همدان، علی‌اکبر نظری در جلسه کمیسیون خدمات شهری با موضوع “بازار سنگ مزار فروشان” و با حضور مسؤول واحد پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری، اظهار کرد: مغازه‌های پیش‌بینی شده در سایت مجتمع بازار سنگ بهشت همدان باید به افراد دارای جواز سنگ‌فروشی ارائه شود.
وی بهترین راهکار واگذاری این مغازه‌ها را واگذاری به صاحبان املاک فعال در این صنف و سنگ مزار فروش‌ها دانست و گفت: پیشنهاد ما برگزاری مزایده به منظور واگذاری است.
رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر همدان بیان کرد: تصمیم‌گیری نهایی در خصوص این موضوع با توجه به در نظر گرفتن صلاح شهرداری و مالکان، جمع‌بندی و اتخاذ خواهد شد.
نظری اولین اولویت شورای شهر را تملک مسیری‌های سنگ فروشی و سنگ مزار فروشی‌ها در مسیر بلوار بهشت دانست و افزود: مبنای دوم ساماندهی واحدهای فعال دارای پروانه در این صنف است.
وی خواستار بررسی املاک واقع در بلوار بهشت از هر جهت از سوی واحد پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری با هماهنگی شهرداری منطقه ۳ شد و تصریح کرد: پس از بررسی دقیق نتیجه آن طی یک هفته آینده به شورا ارائه شود.
رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر همدان ادامه داد: باید موارد دارای حکم قطعی تخریب در این مسیر مشخص شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *