افزایش مبالغ جریمه های تخلفات شهری با هدف بازدارندگی

افزایش مبالغ جریمه های تخلفات شهری با هدف بازدارندگی

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و مالی شورای اسلامی شهر همدان تأکید کرد: مبالغ جرایم ساخت وسازهای بدون مجوز و تخلفات شهری در شهر همدان به منظور تقویت بازدارندگی، افزایش یافت که شهروندان هم باید در این زمینه مطلع شوند.


به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر همدان، اکبر کاوسی‌امید در کمیسیون برنامه، بودجه و مالی شورا، تقویت رویکرد بازدارندگی تخلفات ساختمانی را از رویکردهای جدی این کمیسیون دانست و از مردم درخواست کرد تا برای ساخت‌وساز‌های خود از شهرداری مجوز گرفته و از تخفیفات مصوب این بخش، بهره‌مند شوند.
وی ادامه داد: از افرادی که در ساخت‌وسازهای خود بدون مجوز اقدام به فعالیت کرده و مرتکب تخلف می‌شوند، عوارض سخت‌گیرانه‌ای دریافت می‌شود.
وی در ادامه با اشاره به تهیه طرح دستورالعمل نحوه نظارت شورای اسلامی شهر همدان در کمیسیون برنامه، بودجه و مالی شورا، گفت: با توجه به اجرای وظایف نظارتی شوراها و به منظور ایجاد وحدت رویه و انسجام بخشی و هماهنگی لازم، دستورالعمل نحوه نظارت شورای شهر همدان به منظور تصویب در شورا تهیه و تنظیم شده است.
کاوسی‌امید، ماهیت نظارت را پایش و ارزیابی مستمر و مؤثر اجرای وظایف قانونی شهرداری، سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه دانست و افزود: تبیین دقیق وظایف نظارتی شورا و همچنین قوانین و مقررات مربوطه و مصوبات شورای اسلامی شهر، ایجاد وحدت رویه و هماهنگی بین کمیسیون‌ها در خصوص نحوه نظارت و بهبود مستمر نحوه و کیفیت ارائه خدمات شهری در راستای افزایش رضایتمندی شهروندان از اهداف اساسی این دستورالعمل است.
وی اظهار کرد: نظارت بر حسن اجرای مصوبات شورا در شهرداری و سایر دستگاه‌ها، نظارت مستمر بر عملکرد حوزه‌های مرتبط با کمیسیون‌ها در شهرداری و همچنین نظارت دقیق بر اجرای طرح‌ها، پروژه‌ها و برنامه‌ عملیاتی ۵ ساله شهرداری، طرح‌های مصوب فرادستی شهرداری و احکام و ردیف‌های اعتباری مرتبط با وظایف کمیسیون‌های مندرج در بودجه سالانه نیز از جمله وظایف لحاظ شده در دستورالعمل مورد نظر است.
کاوسی‌امید اعلام کرد: طرح دستورالعمل نحوه نظارت شورای اسلامی شهر همدان در کمیسیون برنامه، بودجه و مالی شورا مطرح و به منظور بررسی‌های بیشتر به کمیسیون بازرسی، نظارت و امور اداری شورا ارجاع داده شد.
وی همچنین در این جلسه عنوان کرد: در بازه زمانی ۱۰ ساله، میانگین سهم هزینه اجاره مسکن و خدماتی مانند آب، برق و گاز در سبد هزینه یک خانوار متوسط در مناطق شهری ایران از ۲۶.۹ درصد به ۳۵ درصد افزایش یافته است.
رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و مالی شورای اسلامی شهر همدان با تأکید بر اینکه اگر برای این وضعیت نگران‌کننده، چاره‌ای اندیشیده نشود، رونق تولید هم محقق نمی‌شود، ادامه داد: در مجموع سهم هزینه‌‏های مسکن در سبد خانوار در این بازه زمانی، حدود ۱۰ درصد افزایش یافته است که متأسفانه این تنش اقتصادی، خانوار شهری را وادار می‌کند هر ساله سهم بیشتری از درآمد خود را صرف هزینه‌های مربوط به محل سکونتشان کنند و سهم نسبی سایر هزینه‌های ضروری و رفاهی خود را کاهش دهند.
کاوسی‌امید همچنین گفت: با توجه به اینکه املاک مسکونی بسیاری در شهر همدان خالی از سکنه هستند از دولت انتظار می‌رود به منظور دریافت مالیات برای کمک به مدیریت شهری از مالکان آنها تدابیری بیاندیشد.
وی عنوان کرد: روابط‌عمومی‌های شورای اسلامی شهر و شهرداری همدان باید نسبت به آگاهی شهروندان در راستای هزینه‌کرد مدیریت شهری اطلاع رسانی داشته باشند که در این صورت مردم هم برای تأمین هزینه‌های جاری شهرداری از جمله رفت‌وروب، جمع‎آوری زباله و… در قالب پرداخت عوارض نوسازی، بهای خدمات، کسب و پیشه و… یاری رسان مدیریت شهری خواهند بود.

 

 

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *