ترافیک، کلیدی‌ترین جهت‌گیری بودجه ۱۴۰۲ شهرداری همدان

مهدی حیدری

ترافیک، کلیدی‌ترین جهت‌گیری بودجه ۱۴۰۲ شهرداری همدان

رییس کمیسیون فنی عمرانی شورای شهر همدان با بیان اینکه شهرداری سال آینده موضوع ترافیک را در اولویت قرار می‌دهد، گفت: محوری‌ترین و کلیدی‌ترین جهت‌گیری بودجه سال آینده موضوع ترافیک بوده و این مهم اولویت شورا و شهرداری است.


به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر همدان، مهدی حیدری در کمیسیون فنی عمرانی با موضوع هوشمندسازی تقاطع‌ها در سطح شهر با اشاره به وجود ۱۹ تقاطع در شهر همدان، اظهار کرد: این مهم در بودجه ۱۴۰۲ شهرداری پیش‌بینی شده است و باید محقق شود.
وی با بیان اینکه به طور قطع هوشمندسازی تقاطع‌ها تأثیرات خوبی خواهد داشت، گفت: این موضوع باید متناسب با نیاز و حجم ترددها پیش‌بینی شود.
رییس کمیسیون فنی عمرانی شورای شهر همدان بیان کرد: روش‌های پردازش تصویر و به روزتری در بحث هوشمندسازی وجود دارد که باید از این موارد استفاده شود.
حیدری موضوع ترافیک را چند پارامتری و چند مولفه‌ای دانست و افزود: المان‌ها در این حوزه محدود نیست و حمل و نقل عمومی، پارک حاشیه‌ای، پارکینگ عمومی، اپلیکیشن‌های مسیریاب و… از جمله این موارد است.
وی ترسیم افقی در بحث هوشمندسازی به منظور پاسخگو بودن زیرساخت جامع نیازهای سال‌های بعد در این حوزه را لازم دانست و تصریح کرد: در بحث ترافیک در همدان، کارد به استخوان رسیده است.
رییس کمیسیون فنی عمرانی شورای شهر همدان ادامه داد: یکسری کارها در حل مشکل ترافیک زیرساختی است و کار باید از ریشه حل شود.
حیدری با بیان اینکه در بحث ترافیک همدان باید کل شهر دیده شود، خاطرنشان کرد: در طرح جامع ترافیک، مبنای اصلی آماربرداری بود که سیستم هوشمند تقاطع‌ها، لحظه‌ای ارائه شده و این پایش قدرتمند تر می‌شود.
وی با تأکید بر اینکه شهرداری سال آینده موضوع ترافیک را در اولویت قرار می‌دهد، یادآور شد: محوری‌ترین و کلیدی‌ترین جهت‌گیری بودجه سال آینده موضوع ترافیک بوده و این مهم اولویت شورا و شهرداری است.
رییس کمیسیون فنی عمرانی شورای شهر همدان اظهار کرد: شرکت پیشنهادی به منظور اجرای سیستم هوشمندسازی تقاطع‌ها، بودجه پیش‌بینی شده را ۱۵ میلیارد تومان عنوان کرده است.
حیدری به پیش‌بینی رقم قابل توجه به منظور تهیه دوربین‌های ثبت تخلف و هوشمندسازی در بودجه سال آینده شهرداری اشاره کرد و گفت: تصمیمات دینامیک لحظه‌ای برای مدیریت ترافیک با اجرای سیستم هوشمندسازی تقاطع‌ها محقق می‌شود.
وی با بیان اینکه باید تا حد امکان سیستم هوشمندسازی تقاطع‌ها قوی پیش‌بینی شده و نقاط ضعف آن دیده شود، تصریح کرد: این موضوع به ویژه با توجه به افزایش هر روزه خودرو در شهر همدان دیده شود.
رییس کمیسیون فنی عمرانی شورای شهر همدان ادامه داد: تقسیم بار ترافیکی با معابر در سطح معابر موجود شهر توسط سیستم مذکور امکان‌پذیر است؛ متأسفانه اکنون از تمام ظرفیت‌ها به منظور کنترل ترافیک استفاده نمی‌شود.
حیدری با بیان اینکه در صورت شروع سیستم هوشمندسازی تقاطع‌ها بدون اغنای ذینفعان در حوزه ترافیک، اجرای آن موفق نخواهد بود، خاطرنشان کرد: شورا و شهرداری در این مورد یک سوی ماجرا هستند و در سوی دیگر معاونت عمرانی استانداری و پلیس راهور قرار دارند که باید ضرورت این کار را متوجه شده و بر اجرای آن مصمم باشند.
وی با تأکید بر اینکه با وضعیت ترافیک همدان یک روز تأخیر در اجرای این سیستم هم جایز نیست، یادآور شد: باید بسترهای لازم به این منظور آماده شود چراکه موضوع ترافیک در صدر جهت‌گیری‌های شورا بوده و از موضوع بهبود شبکه ترافیکی به هیچ عنوان عقب‌نشینی نخواهیم کرد. رییس کمیسیون فنی عمرانی شورای شهر همدان اظهار کرد: با هیپنوتیزم سیستم انبوه بر ریلی، در بحث کنترل ترافیک ۱۰ سال عقب مانده‌ایم و در این حوزه اقدام موثری نشده است.

 

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *