شهرداریهای مناطق بدهیهای سازمان مدیریت پسماند را پرداخت کنند
رییس و اعضای کمیسیون خدمات شهری، زیست محیطی و بهداشت شورای اسلامی شهر همدان از سازمان مدیریت پسماند شهرداری همدان بازدید و در جریان چگونگی تفکیک زباله و مشکلات و برنامه های این سازمان در سالجاری قرار گرفتند.
نظری: سایت ضایعات در همدان ایجاد شود
رئیس کمیسیون خدمات شهری، زیست محیطی و بهداشت شورای اسلامی شهر همدان در این دیدار بر لزوم فعالیت شرکت بهروب در سطح گسترده تاکید کرد و گفت: هر چه این شرکت بهتر و بیشتر فعال باشد، در کاهش زبالهگردها سطح شهر موثرتر خواهد بود هرچند مدیریت ایجاد شغل از وظایف دولت است.
به گزارش روابط عمومی شورای شهر همدان؛ علیاکبر نظری افزایش فضای سبز توسط مدیریت پسماند را مهم دانست و گفت: پرداخت بدهیهای سازمان مدیریت پسماند از سوی مناطق چهارگانه شهرداری در حفظ و نگهداری تجهیزات و ماشینآلات و نیز فعالیت بهتر این مجموعه مهم است و شهردار همدان باید این موضوع را به طور ویژه رسیدگی کند.
وی در ادامه از برنامه خود در برگزاری نشست با مدیران مناطق شهرداری همدان نسبت به حل این مسئله سخن گفت و افزود: باید به دنبال این باشیم که جلساتی را با مدیران برگزار و تاکید کنیم حداقل ماهانه ده میلیارد ریال به حساب سازمان مدیریت پسماند واریز شود تا این مجموعه بتواند فعالیتهای رو به جلویی در جهت خدمت رسانی به مردم داشته باشد.
رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر همدان با اشاره به اینکه در منطقه دفع زباله استحصال گاز رها شده زباله ها را شاهدیم که مدیریت آن ضرورت دارد، افزود: سایت ضایعات حتما پیگیری شود تا امسال به نتیجه برسد.
وی با تاکید به انجام اقداماتی چون کاشت درخت در حوزه ضایعات ساختمانی نیز گفت: لازم است جرایم دستگاهها در دفع پسماند اطلاعرسانی شود تا در شورا مکاتباتی با دستاندرکاران داشته باشیم.
مسگریان: طلب سازمان مدیریت پسماند تعیین تکلیف شود
رئیس شورای شهر همدان نیز در این بازدید با بیان اینکه مدیریت پسماند در شهر حائز اهمیت است و از مسائلی بوده که همه شهروندان همه روزه با آن سر وکار دارند اظهار کرد: پیشنهاد میشود جلساتی تشکیل شود و مدیران مناطق شهرداری همدان باشند و بدهی ۹۵۰ میلیارد ریالی آنها به سازمان مدیریت پسماند تعیین تکلیف شود، چرا که قطعا امسال نیز مطالباتی در میان خواهد بود و با این نحوه پرداخت، سازمان پسماند را با مشکل مواجه خواهد کرد.
محمود مسگریان اطلاعرسانی در خصوص فعالیت شرکت بهروب و بازیافت زبالههای خشک را ضروری برشمرد و خواستار توجه به این موضوع در راستای فرهنگسازی در بین شهروندان شد.
رضایی: استفاده از تجربیات در نوآوری مورد توجه قرار گیرد
رئیس مرکز پژوهشهای شورای شهر همدان نیز با بیان اینکه تقویت سازمان مدیریت پسماند و نگهداری صحیح امکانات و منابع این مجموعه حائز اهمیت است اظهار کرد: به هیچ عنوان نباید در وضعیت فعلی توقف کنیم بلکه باید روند رو به پیشرفتی را دنبال کنیم تا به بهرهوری لازم و مطلوب برسیم.
علی رضایی با تاکید به اینکه بسیاری معتقدند شهر همدان گران اداره میشود و لازم است در نگهداری اداره شهر به موضوع بهرهوری توجه جدی شود، گفت: ضرورت دارد زمینههای نگهداری و اداره بهرهورانه شهر در دستور کار مدیران شهری و متولیان امر قرار گیرد و مرکز پژوهشهای شورا نیز آمادگی لازم برای هر گونه بررسی و اقدام در این زمینه را دارد.
وی با بیان اینکه رصد مداوم و استفاده از تجربه و نوآوری سایر شهرها میتواند بهرهوری را یاری کند و ارتقاع بخشد، افزود: برگزاری جلسات با شهرداران واقع در حریم شهر همدان و روستاهای بخش در مدیریت پسماند و نخالهها کمک کننده خواهد بود.
رئیس مرکز پژوهشهای شورای شهر همدان با اشاره به اینکه میزان بازیافت در شهرها افزایش چشمگیری داشته است که لازم است در همدان نیز کار بیشتری در این بخش صورت پذیرد، عنوان کرد: آموزش شهروندی در ارتقای آگاهی شهروندان نسبت به کاهش تولید و تفکیک زباله باید مدنظر باشد.
حیدری: اجرای پروژه مرکز دفن بهداشتی پسماند (لندفیل) در اولویت سازمان پسماند باشد
رییس کمیسیون فنی عمرانی شورای شهر همدان نیز در این بازدید با اشاره به مطالبات سازمان مدیریت پسماند از مناطق چهارگانه شهرداری اظهار کرد: متاسفانه مدیریت شهری اولویت ها را به درستی احصاء نمیکند و آنجا که نباید هزینههایی دارد و به موضوعات مهم کمتر توجه میکند که اگر وضعیت سازمان مدیریت پسماند به این نحو پیش رود، مشکلات جبرانناپذیری را در شهر شاهد خواهیم بود.
مهدی حیدری با بیان اینکه از ۹۵۰ میلیارد ریال بدهی شهرداران مناطق اگر حداقل ۱۰ درصد هم پرداخت شود، بخشی از مشکلات این سازمان را حل خواهد کرد، گفت: این مسائل به این خاطر است که هنوز خزانه داری کل به درستی اجرایی نشده است.
وی با اشاره به اینکه باید قدردان زحمات مجموعه همکاران در سازمان مدیریت پسماند بود که با دست خالی اقدامات اثرگذاری را انجام میدهند افزود: اگر سازمان پسماند با مشکلاتی مواجه شود، نارضایتی بیسابقه در شهر دور از انتظار نخواهد بود که می طلبد اقدامات فوری و اورژانسی در این خصوص در دستور کار مدیریت شهری قرار گیرد.
رییس کمیسیون فنی عمرانی شورای شهر همدان نوسازی تجهیزات و ماشینآلات سازمان مدیریت پسماند را ضروری برشمرد و گفت: سال های قبل ماشین آلاتی در این حوزه خریداری و تجهیزاتی نیز نوسازی شدند و امروز ما نمیتوانیم دست روی دست بگذاریم و کاری نکنیم و مردم شاهد باشند که در پایان دوره مسولیتمان این موارد مدنظر قرار نگرفته است.
وی با اشاره به اینکه باید مرکز مدیریت شهر قدرت واحدی داشته باشد و ملوک الطوایفی نباشد تا مدیریت شهری روند رو به پیشرفتی را دنبال کند، افزود: سازمان مدیریت پسماند و سازمان عمران دو سازمان استراتژیک در شهرداری هستند که سازمان پسماند به دلیل گستردگی کارها و شبانه روزی بودن فعالیت ها به مراتب حیاتی تر از سازمان عمران است که باید توجه اساسی به آن داشته باشیم.
حیدری با تاکید به اینکه باید نوسازی تجهیزات در دستور کار باشد و نباید تصور کنیم که آخرین برف را در همدان شاهد بودیم و قطعا عدم توجه به این مسئله ما را در سالهای آینده با مشکلاتی مواجه خواهد کرد افزود: سازمان مدیریت پسماند نیازمند سوله است که امیدواریم مورد توجه قرار گیرد.
وی با تاکید بر اینکه پروژه مرکز دفن بهداشتی پسماند (لندفیل) در اولویت این سازمان باشد، گفت: پروژههای زیست محیطی در اولویت است و با توجه به ضرورتی ها و نیازهای موجود در مدیریت شهر، انتظار داریم پروژه شیرآبه امسال در دستور کار قرار گیرد و راهاندازی شود.
جلیلوند: به دلیل عدم نقدینگی مدیریت پسماند نتوانست پروژهای را در سال گذشته اجرایی کند
معاون خدمات شهری همدان نیز با بیان اینکه طبق بررسی صورت گرفته اکثر ماشین آلات موجود در سازمان باید از رده خارج شوند اظهار کرد: ممکن است مدل ماشینی بالا باشد اما آنقدر کار کرده است که به فرسودگی رسیده باشد.
حامد جلیلوند با اشاره به اینکه سال گذشته به دلیل مشکلات نقدینگی سازمان مدیریت پسماند نتوانست پروژهای را اجرایی کند گفت: در برف روبی زمستان سال گذشته اگر عملکرد بخش خصوصی را با سازمان مقایسه کنیم متوجه خواهیم شد که نیروهای ما چقدر فعالیت گستردهای داشتند.
وی با بیان اینکه نظارت دقیقی در کنترل ساعت فعالیت بخش خصوصی در عملیات برفروبی نبود عنوان کرد: با وجود اینکه هزینه بیشتری گرفته بودند اما کار کمتری انجام دادند، شاید دوساعت کار نمیکردند و ۵ ساعت لحاظ میشد.
معاون خدمات شهری همدان با اشاره به اینکه برفروبی معابر فرعی توسط بخش خصوصی انجام میشد و این بخش ضعف داشت خاطرنشان کرد: معابر اصلی را نیروهای ما انجام میدادند که اتفاقا رضایتمندی هم در این بخش بود. امسال باید به داد سازمان مدیریت پسماند رسید و برخی پروژهها را اجرایی و تجهیزاتی خریداری کرد که گاهی از ساخت پل هم مهمتر است.
مهدیآزاد: راهاندازی سامانه جامع مدیریت ناوگان خدمات شهری شهرداری همدان
رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری همدان در ابتدای این جلسه گزارشی از اقدامات مجموعه مدیریت پسماند، اظهار کرد: در حال حاضر پسماندهای شهرهای همدان و ۷ شهر و نیز بیش از ۱۲۰ روستا و مراکز جمعیتی اطراف و ۶ واحد صنعتی، زندان همدان و دانشگاهها به این سایت منتقل و در آنجا توسط سازمان مدیریت پسماند شهرداری دفع میشود.
بابک مهدی آزاد از راهاندازی سامانه جامع مدیریت ناوگان خدمات شهری شهرداری همدان (FMS) خبر داد و گفت: طرح جامع مدیریت پسماند ناحیه شمالی و مرکزی استان همدان نیز در حال حاضر مراحل نهایی را سپری میکند.
وی با اشاره به اینکه مطالعات پروژه لندفیل انجام شده و امیدواریم بتوانیم امسال آن را راهاندازی کنیم بیان کرد: بودجهای که سال ۱۴۰۲ برای مدیریت پسماند تصویب شده ۱۲۰ میلیارد تومان است که ۱۳ درصد آن برای کمک به شهرداریها حذف شد، در واقع چیزی حدود ۱۵ میلیارد تومان حذف شده است.
رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری همدان با اشاره به طلب ۹۵۰ میلیارد ریالی سازمان مدیریت پسماند از مناطق چهارگانه شهرداری همدان اشاره کرد و افزود: اگر مناطق شهرداری بخواهند حداقل ۵۰ میلیارد ریال از بدهی خود را پرداخت کنند، میتوانیم بخشی از مشکلات را حل کنیم.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید