معبری در همدان به نام زنده یاد دکتر « سعیدی جم» نامگذاری شد
به پیشنهاد دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا و تصویب شورای اسلامی شهر همدان، خیابان نسترن، به نام زندهیاد دکتر «مسعود سعیدی جم» ثبت شد.
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر همدان به نقل از هگمتانه، روز گذشته به مناسبت بزرگداشت مقام شامخ استاد، آیین نام گذاری خیابان زنده یاد استاد دکتر «مسعود سعیدی جم» با حضور خانواده وی، برخی از اعضای شورای اسلامی شهر، مدیران شهرداری و دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا برگزار شد.
شهابینیا: تاثیر نام گذاریهای معابر در هویتسازی
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر همدان در این مراسم ضمن تبریک روز معلم و استاد اظهار کرد: یکی از بهترین هفتهها را پشت سر میگذاریم، امروز فرصتی است که از جامعه فرهنگی، معلمان و اساتید فرهیخته استان قدردانی کنیم، کسانی که برای تربیت نسلی اسلامی، متعهد، پویا، خلاق و آیندهساز تلاشهایی دارند.
سعید شهابینیا یکی از وظایف شوراها را نامگذاری معابر و خیابانها به نام بزرگانی دانست که منشا خیر و نیکی هستند و گفت: نام گذاریهای معابر و میادین وقتی با مسمی باشد، تأثیرگذار و هویتساز خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: نام گذاری معابر، خیابانها، میادین و بزرگراهها به نام شهدا، شخصیتها، چهرههای برجسته علمی، فرهنگی، سیاسی و هنری اقدامی برای زنده نگه داشتن یاد و خاطره و پاسداشت خدمات آنها است.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر همدان با تأکید بر اینکه تأثیر کلمه و حرف بسیار است و تفاوت انسانها و بقیه موجودات نیز در همین است؛ نام گذاری خیابانی را در همدان به نام دکتر سعیدی جم در این راستا مهم دانست و افزود: زنده یاد دکتر سعیدی جم خدمات ارزندهای داشتند که همواره باید نام ایشان در اذهان باقی بماند.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته نام گذاری خیابانی به نام دکتر سعیدی جم پیشنهاد شد و تمام ۱۱ عضو شورای اسلامی شهر همدان استقبال کردند و تأییدیه هیأت تطبیق نیز گرفت که این اهمیت مسئله را نشان میدهد گفت: در راستای الگوسازی توجه به علما، بزرگان و اندیشمندان بسیار حائز اهمیت است و نام گذاری یک معبر به نام شخصیتهای بزرگی چون دکتر سعیدی جم برای این منظور کمترین کاری است که میتوان انجام داد.
دکتر مجذوبی: زنده یاد سعیدی جم علم، دانش، تدین و اخلاق را توامان داشت
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا نیز ضمن تبریک روز معلم و استاد و قدردانی از شورای اسلامی شهر و شهرداری همدان در نام گذاری خیابانی به نام دکتر «مسعود سعیدی جم» اظهار کرد: دکتر سعیدی جم چهرهای شناخته شده در همدان بود؛ ایشان علم، دانش، تدین و اخلاق را توامان داشت که این خصوصیات انسان را الگو میسازد.
محمدمهدی مجذوبی یکی از راههای درست الگوبرداری را توجه به زندگی افراد موفق دانست و عنوان کرد: برای اینکه راه را گم نکنیم و راه و مسیر درست را به خصوص به نسل جوان نشان دهیم، توجه به الگوسازی و معرفی افراد نمونه در جامعه مهم است.
وی با تأکید بر اینکه یکی از راههای ماندگاری و الگوسازی، نام گذاری معابر و میادین به نام بزرگان شهر است افزود: از اینکه شورای اسلامی شهر و شهرداری پیشنهاد دانشگاه را قبول کردند و یک خیابان به نام دکتر سعیدی جم نام گذاری شد، قدردان هستیم. دکتر سعیدی جم مرد نیکویی بودند که ما همچنان ایشان را در بین خود میبینیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا با اشاره به اینکه شخصیتهای قابل احترام و بزرگانی چون دکتر سعیدی جم همواره باید مورد توجه باشند و اینگونه نباشد که وقتی از بین ما رفتند به آنها بپردازیم گفت: از تمام زحمتکشان و تلاشگران مجموعه دانشگاه علوم پزشکی به ویژه اساتیدی که در نهایت اخلاق، رفتار و تدین خدمت گزار مردم هستند، قدردانی میکنیم و امیدواریم با عمل نیک خود و توجه به منش بزرگان بتوانیم ادامه دهنده راه آنها باشیم.
مهدوینژاد: دکتر سعیدی جم آراسته به علم و اخلاق و استاد نمونه در تراز انقلاب اسلامی
مهدوینژاد از همکاران دکتر سعیدی جم نیز با ذکر خاطرهای از ایشان اظهار کرد: دکتر سعیدی جم آراسته به علم و اخلاق و استاد نمونه در تراز انقلاب اسلامی بودند که همواره دغدغه پیشرفت کشور، نظام و استان را داشتند.
وی بیان کرد: ایشان بارها از دانشگاههای کشورهای مختلف پیشنهاداتی را داشتند اما ترجیح دادند در کشور و در استان همدان بمانند و ادای دین به شهدا داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه دکتر سعیدی جم آراسته به فضایل اخلاقی بودند که ما در دانشگاه همواره به نیکویی از ایشان یاد میکنیم تصریح کرد: ایشان همیشه پیگیر مسائل دانشگاه و ورود رشتههای جدید به خصوص مهندسی بافت بودند و بسیار علاقمند بودند که شاگردانی تربیت شوند و جا پای وی بگذارند.
مهدوی نژاد بیان کرد: یک سال پیش نام گذاری این معبر به نام دکتر سعیدی جم را مطرح کردیم و پیگیریهایی شد که خوشبختانه از سوی شورای اسلامی شهر نیز مورد استقبال قرار گرفت که این نشان دهنده آن است که یاد و نام دکتر در اذهان ما زنده است.
پانتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید