تداوم فعالیت نیروهای شهرداری همدان در مناطق سیل زده لرستان

تداوم فعالیت نیروهای شهرداری همدان در مناطق سیل زده لرستان

رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر همدان با حضور در مناطق سیل‌زده استان لرستان از جمله شهرستان چگنی، پلدختر و خرم‌آباد از نحوه امدادرسانی نیروهای اعزامی به ویژه مدیریت شهری همدان در این نقاط بازدید کردند.


رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر همدان با حضور در مناطق سیل‌زده استان لرستان از جمله شهرستان چگنی، پلدختر و خرم‌آباد از نحوه امدادرسانی نیروهای اعزامی به ویژه مدیریت شهری همدان در این نقاط بازدید کردند و در ادامه دیدار و نشست هم اندیشی با رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر خرم آباد در جهت کمک و همکاری مدیریت شهری همدان با این شهر داشتند.

رئیس شورای اسلامی شهر همدان در دیدار با اعضای شورای اسلامی شهر خرم آباد همکاری و همیاری شهروندان همدانی و مدیریت شهری برای کمک به مردم سیل زده لرستان را ضروری دانست.
کامران گردان با اشاره به اینکه همدان در روزهای نخست نوروز ۹۸ درگیر سیل بود، یادآور شد: گروه‌هایی برای کمک به حادثه سیل زدگان لرستان از شهرداری همدان اعزام شدند که هم اکنون در شهرستان چگنی مشغول خدمات رسانی و کمک به هموطنان هستند.
رئیس شورای اسلامی شهر همدان با بیان اینکه مدیران استان همدان و در رأس آنها استاندار به طور جدی پای کار بوده و در کمک به شهرستان چگنی با تمام وجود تلاش می‌کنند، اضافه کرد: طی بازدید میدانی از منطقه و گفتگو با اهالی چگنی مردم از خدمت‌رسانی کارکنان شهرداری‌های همدان، ملایر و نهاوند رضایت داشتند.

گردان: همدان معین منطقه چگنی از استان لرستان است

کامران گردان با بیان این که شهر همدان معین شهرستان چگنی از استان لرستان است، افزود: نیروهای شهرداری همدان تا زمانی که لازم باشد در منطقه حضور خواهند داشت و تلاش خود را برای پاک‌سازی و لای‌روبی آثار گل و لای و بهسازی معابر و اماکن آسیب دیده به کار خواهند برد تا وضعیت منطقه به حالت عادی برگردد.
به گفته گردان مدیریت شهری همدان از هیچ اقدامی برای خدمت‌رسانی به مردم این مناطق سیل زده کوتاهی نخواهد کرد و در صورت نیاز مدت زمان فعالیت برای خدمت‌رسانی بیشتر به هموطنان در این مناطق بیشتر شده و ادامه خواهد داشت.
گردان با اشاره به اینکه بحران در زندگی هموطنان سیل زده، پس از فروکش کردن سیل آغاز می‌شود، افزود: متأسفانه شاهد آسیب‌های زیاد شهرهای سیل زده کشور هستیم و صدمات سنگین وارد شده به محل سکونت، کشاورزی و دامداری و زیرساخت‌های این مناطق، با فروکش کردن آب، تازه نمایان می‌شود که پس از بحران نباید هموطنان را تنها گذاشت.

نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر همدان نیز ضمن ابراز همدردی با هموطنان شهرهای سیل زده لرستان و خوزستان و گلستان گفت: مردم ایران همیشه در صحنه‌های مختلف در کنار مسؤولان، پای کار بودند که در حادثه اخیر نیز با حضور در مناطق سیل زده به کمک هموطنان خود شتافتند.
حمید بادامی نجات به اقدامات مردم استان همدان و مدیریت شهری در خصوص کمک به شهرهای سیل زده چگنی اشاره کرد و افزود: همچنین این کمک‌ها توسط شهرداری همدان در استان گلستان نیز ادامه داشت که قابل تقدیر است.
بادامی نجات به عنوان نماینده عضو شورای عالی استان‌ها اظهار کرد: در شورای عالی استان‌ها هم به دنبال این هستیم که شوراها در جهت خدمت به مردم به اهداف بالایی برسند. وی با اشاره به خواهرخواندگی شهر خرم‌آباد با همدان پیشنهاد کرد: می‌توان خیابانی را به نام همدان در این شهر نام‌گذاری کرد و متقابلاً در همدان نیز این اقدام صورت پذیرد.

رئیس کمیسیون اقتصاد، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر همدان هم در این دیدار افزود: آنچه که از دست شهروندان همدانی برمی‌آمد در کمک به هموطنان سیل زده انجام دادند و خالصانه پای کار بودند و هم اکنون نیز در حال خدمات دهی و کمک به این مناطق هستند‌.
حسین قراباغی گفت: با توجه به اینکه همدان استان معین در شهرستان چگنی برای کمک به مردم سیل زده و ساخت و ساز این منطقه شده است به لطف خداوند متعال به موقع نیروهای خدماتی و امدادی همدان حضور یافته و اقداماتی را انجام دادند.
قراباغی ادامه داد: فعالیت و تلاش نیروهای خدماتی شهرداری همدان در مناطق سیل زده قابل تقدیر است، چرا که به موقع وارد عمل شده و مشکلات و موانع را تا حدودی رفع کردند و ما اعضای شورا به نمایندگی از مردم شهر در پارلمان محلی بر حسب وظیفه نظارتی که بر شهرداری داریم و حس همدردی با سیل زدگان در این منطقه حضور یافتیم که علاوه بر بازدید میدانی از منطقه، این امر باعث دلگرمی نیروهای خدماتی و مردم سیل زده نیز می‌شود.
قراباغی با اشاره به اینکه با برنامه‌ریزی دقیق و صحیح می‌توان منابع را مدیریت کرد، اظهار کرد: با توجه به اتفاقات حوادث اخیر، لرستان احتیاج به بودجه ملی دارد و باید دست به دست هم داده مناطق سیل زده را آباد کنیم. رئیس کمیسیون اقتصاد، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر همدان همچنین با اشاره به ظرفیت‌های خوب همدان در حوزه گردشگری افزود: در تلاش هستیم زیرساخت‌های گردشگری را آماده کنیم و تا پایان فعالیت دوره پنجم شورا اتفاقات خوبی در این حوزه خواهد افتاد.
قراباغی همچنین به خواهر خواندگی همدان و خرم‌آباد اشاره کرد و یادآور شد: می‌توانیم در این راستا از ظرفیت‌های فرهنگی، اجتماعی، گردشگری و اقتصادی این دو شهر بهره بریم.

گیاه شناس: دست در دست هم مناطق سیل زده را آباد می‌کنیم

رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های شورای اسلامی شهر همدان نیز در این جلسه همدردی و کمک به هموطنان مناطق سیل‌زده را قابل تقدیر دانست و گفت: نیروهای اعزامی همدان توانستند فعالیت‌های بسیار مناسبی را در چگنی انجام دهند و بعد از صدمات و آسیب‌هایی که سیل ایجاد کرده بود وقتی می‌بینیم مردم سراب دوره‌ای از خدمات شهری همدان، ملایر و نهاوند تشکر می‌کنند این باعث رفع خستگی نیروهای امدادی و خدماتی می‌شود.
جواد گیاه شناس با بیان اینکه امیدواریم دست به دست هم دهیم و شهرهای آسیب دیده را دوباره آباد کنیم، گفت: امید است دیگر شاهد چنین حوادث ناگواری نباشیم.
گیاه شناس در ادامه به تشریح ایجاد مرکز مطالعات و پژوهش‌های شورا در دوره چهارم اشاره کرد و یادآور شد: در زمان بارش‌های اخیر همدان نیز جزو شهرهای بحرانی پیش‌بینی شد و با اطلاعاتی که از قبل در اختیار مدیریت شهری قرار گرفته بود از بروز بحران جدی جلوگیری شد به گونه‌ای که شهرداری همدان از روزهای ابتدایی که سیل در کشور اتفاق افتاد، آمادگی مقابله و پیشگیری برای جلوگیری از حوادث را داشت.
وی در این خصوص اضافه کرد: همدان به عنوان یک شهر تاب‌آور در بلایای طبیعی تبدیل و معرفی شده و سال گذشته شهرداری همدان به عضویت شهرهای تاب‌آور جهان درآمد و مجموعه اقداماتی که در گذشته صورت گرفته بود، خود منجر به این امر شد.
وی ظرفیت خوب شهر خرم‌آباد در حوزه فناوری را قابل توجه دانست و یادآور شد: ما می‌توانیم تفاهم نامه همکاری در این راستا با هم منعقد کنیم و از جمله موارد مهم در این زمینه انعقاد تفاهم‌نامه‌ در جهت جذب گردشگر است که می‌توانیم داشته باشیم.

رستمی: حادثه سیل روحیه همبستگی ملی را نشان داد

رئیس شورای اسلامی شهر خرم آباد هم با بیان اینکه حادثه سیل روحیه همبستگی ملی را نشان داد، گفت: دستگاه‌های امدادرسان و نیروهای مسلح و مردم با تمام قوا به یاری سیل زدگان شتافته اند و با نشان دادن همدلی و همبستگی عزم مثال زدنی خود را برای برون رفت از شرایط فعلی و بازگرداندن آرامش به مناطق سیل زده به نمایش گذاشته اند.
رستمی ضمن تشکر از شورا و شهرداری و کارکنان زحمتکش و نیز مردم همدان در خدمات رسانی و کمک به مردم لرستان و خرم آباد، افزود: سیل استان لرستان را با بحران بزرگ و عمیقی مواجه و مردم را با مشکلاتی روبرو کرد که امیدواریم این بحران با کمک دولت و دیگر هموطنان رفع شود.
عضو شورای اسلامی شهر خرم آباد و شورای عالی استان‌ها نیز در این جلسه ضمن تشکر از دولتمردان و هموطنان در کمک به استان‌های سیل زده گفت: حادثه اخیر سیل خسارات مالی و روحی فراوانی را به دنبال داشت اما فواید آن نیز همبستگی بین مردم بود که ایجاد شد ما باید از این حوادث ناگوار تجربه گرفته و این تجربیات را در تدوین برنامه‌های آینده لحاظ کنیم.
علی محمد صالحی نسب با اشاره به اینکه ده‌ها هکتار از اراضی خرم آباد زیر سیل رفت، افزود: بخش عمده این آسیب ها، اقتصادی بود که به شهروندان وارد شد به گونه‌ای که زندگی عادی شهروندان مختل شده و اموال خود را از دست دادند.
‏ وی اضافه کرد: سیل تبعات اجتماعی زیادی به دنبال داشت چرا که شهروندان مناطق سیل زده با از دست دادن اموال خود جهت بازسازی تسهیلات دریافت کردند که باید زندگی خود را برای پرداخت وام بگذارند.
وی با بیان اینکه در بحران سیل ۵۵ دهنه پل تخریب و کیلومترها دیوار خراب شد، اظهار کرد: اکنون زمان آن است که کمک کنیم تا قبل از پاییز بازسازی‌ها انجام شود.
این عضو شورای عالی استان‌ها اضافه کرد: نخستین روزهای فعالیت شورای عالی استان‌ها در دوره پنجم به دنبال ایجاد تعامل بین شوراهای کشور در جهت تبادل تجربیات بودیم.
صالحی همچنین گفت: بحث خواهرخواندگی همدان با خرم‌آباد اتفاق بسیار مبارکی است که باید در این راستا تعامل بین این دو شهر بیشتر شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *