فرهنگ‌سازی و ارتباطات تعاملی برای دریافت عوارض از شهروندان

فرهنگ‌سازی و ارتباطات تعاملی برای دریافت عوارض از شهروندان

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و مالی شورای اسلامی شهر همدان گفت: تبلیغات مؤثر، فرهنگ‌سازی و ارتباطات تعاملی همراه با تعاون در زمینه پرداخت عوارض بهای خدمات و نوسازی توسط شهروندان در راستای مدیریت هرچه بهتر شهر بسیار کمک‌کننده است.


به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر همدان، اکبر کاوسی‌امید در کمیسیون برنامه، بودجه و مالی شورا بر اساس دغدغه اعضای شورا مبنی بر اداره شهر و تأمین اعتبارات این نهاد مردمی، اظهار کرد: روش و مسیر دریافت عوارض نوسازی و بهای خدمات به‌منظور توسعه شهری باید تغییر کند.

وی با توجه به اینکه نمی‌توان عوارض سال‌های گذشته را همراه با محاسبه جریمه آن دریافت کرد، افزود: اگر پرداخت عوارض مرتبط با شهرداری در زمان مقرر پرداخت نشود، در پیشبرد اهداف مدیریت شهری مؤثر نخواهد بود و تبعات اقتصادی و اجتماعی آن به شهر برمی‌گردد.

کاوسی‌امید در ادامه گفت: گام نخست شهرداری همدان در راستای انعقاد تفاهم‌نامه با اصناف همراه با ۲۵ درصد تخفیف، موفقیت‌آمیز بود که انتظار می‌رود شرایط مطلوب‌تری فراهم شود‌؛ البته در گام دوم هم قرار است اخذ بهای خدمات بهره‌برداری از واحدهای تجاری واقع در کاربری مغایر به عنوان درآمد پایدار قلمداد شود.

به گفته وی؛ باید تمام تمرکزمان را برای طراحی نظام مناسب دریافت عوارض درنظر بگیریم تا بتوانیم به موقع از ظرفیت آن برای آبادانی و توسعه شهر بهره‌مند شویم.

کاوسی‌امید افزود: با توجه به اینکه اقشار مختلفی همانند اصناف در سطح جامعه تعریف شده است، می‌توان با طراحی نظام مناسب، به مانند تفاهم نامه بین شهرداری و اصناف و اقشار در راستای دریافت عوارض کسب‌وپیشه، وارد تعامل همراه با تخفیفات ویژه و تعاون شویم.

وی با اشاره به روند دریافت عوارض کسب‌وپیشه پس از انعقاد تفاهم‌‌نامه با اصناف، اظهار کرد: منطقه یک شهرداری در سال ۹۷، ۹۵ میلیون تومان عوارض کسب و پیشه دریافت کرده بود که در ۴ ماه سال ۹۸ به ۱۴۴ میلیون تومان رسیده است و در منطقه ۲ هم در سال گذشته ۳۹ میلیون تومان رقم خورده بود که ۴ ماه نخست امسال به ۹۷ میلیون تومان رسید.

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و مالی شورای اسلامی شهر همدان با تأکید بر اینکه عملکرد مناطق ۳ و ۴ در زمینه دریافت عوارض کسب و پیشه قابل قدردانی است، اما تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله وجود دارد؛ ادامه داد: منطقه سه شهرداری در سال ۹۷، ۸۷ میلیون تومان عوارض کسب‌وپیشه دریافت کرده بود که در ۴ ماه نخست سال ۹۸ به ۱۱۳ میلیون تومان رسیده است، همچنین در منطقه ۴ هم در سال گذشته از ۷۸ میلیون تومان در ۴ ماه نخست امسال به ۱۶۰ میلیون تومان رسید.

کاوسی امید در ادامه دهه ولایت را دهه سعادتمندی خواند و گفت: بستر این دهه مبارک از قربانی کردن نفسانیت آغاز می‌شود و تمرینی است که مراتب اطاعت کردن از خداوند را به ما آموزش می‌دهد.

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و مالی شورای اسلامی شهر همدان ادامه داد: عید غدیر مهم‌ترین روز تاریخ است؛ زیرا انسان‌ها را از طریق ولایت و امامت به بالاترین درجات سعادت خواهد رساند.

کاوسی‌امید ابراز امیدواری کرد شهرداری همدان با همکاری سایر دستگاه‌های فرهنگی، برنامه‌های فرهنگی مناسب و چندجانبه همگام با ایجاد شور و نشاط در شهر داشته باشد؛ البته برنامه‌های خوبی برگزار می‌شود که در این بین شورای اسلامی شهر همدان با تأیید کمک هزینه ۲۰ میلیون تومانی به‌منظور اجرای یک برنامه هم‌افزایی بین تمامی دستگاه‌های فرهنگی در قالب مصوبه صحن شورا در این برنامه‌های فرهنگی مشارکت دارد و امیدواریم همگان بهره لازم را ببرند.

 

 

انتهای پیام/

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *