شهرداری ابعاد مختلف طرح ساماندهی مشاغل را در نظر بگیرد
رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر همدان گفت: به منظور ساماندهی مشاغل میطلبد شهرداری ابعاد مختلف روانی، اجتماعی، فرهنگی و حتی خدمترسانی در این طرح را ببیند و به منظور به حداقل رساندن تبعات، طرح جامع و کاملی به ماده ۵ ارسال کنیم.
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر همدان، علیاکبر نظری در کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر همدان، با بیان اینکه گسترش تدریجی شهرنشینی و همراهی آن با پیشرفت و توسعه، طبیعتاً مدرنیته تبعاتی را به همراه خواهد داشت، اظهار کرد: استفاده از ابزارآلات و وسایل در این راستا موجب ایجاد برخی مشاغل در شهر شد که مزاحمتهایی برای جامعه و مردم داشته است.
وی با تأکید بر اینکه برای رفع مشکلات مشاغل مزاحم، شهرداری به عنوان مسؤول خدمترسانی در جامعه و ایجاد نظم و انضباط تکالیفی بر عهده دارد، گفت: در تمام اصناف قطعاً با توجه به طرح تفصیلی و طرح جامع شهری، نقاطی از شهرها در باب صنایع و تجارت وجود دارد.
رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر همدان بیان کرد: صدور پروانه مشاغل به شهرداریها بازمیگردد و برخی از این مشاغل برای مردم ایجاد مشکلاتی کرده است که انتظار میرود با تدوین و عملیاتی کردن شیوهنامه ساماندهی اصناف و مشاغل مزاحم شهری، شهرداریها دقت بیشتری در این موضوع داشته باشند.
نظری با تأکید بر اینکه آلایندگی در شهرها به واسطه فعالیت برخی مشاغل بسیار سنگین شده است، افزود: این موضوع عدم آرامش برای جامعه را به دنبال دارد.
وی با بیان اینکه هر چه به سمت صنعتی شدن میرویم تبعات آن برای جامعه بیشتر است، تصریح کرد: لازم است شهرداریها ساماندهی مشاغل را با کمک اصناف به منظور به حداقل رساندن آسیبها در این حوزه به عهده بگیرند.
رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر همدان ادامه داد: به منظور ساماندهی مشاغل میطلبد شهرداری ابعاد مختلف روانی، اجتماعی، فرهنگی و حتی خدمترسانی در این طرح را ببیند و به منظور به حداقل رساندن تبعات، طرح جامع و کاملی به ماده ۵ ارسال کنیم.
نظری خاطرنشان کرد: شهرداری با هماهنگی مجامع امور صنفی در صدور پروانه مشاغل دقت داشته باشد تا بسیاری از مشکلات حل شود.
بادامینجات: شهرداری نگاه درآمدی به ساماندهی مشاغل داشته باشد
رئیس کمیسیون سرمایهگذاری، مالی و گردشگری شورای اسلامی شهر همدان نیز با تأکید بر اینکه ساماندهی مشاغل را باید به عنوان یک تکلیف خدماتی در شهر نگاه کنیم، اظهار کرد: در صورت تلفیق این مهم با درآمدزایی و سرمایهگذاری در شهرداری اجرای این طرح موفقتر خواهد بود.
حمید بادامینجات اجرای پروژه شهر ماشین را موفقترین تجربه در بحث ساماندهی مشاغل توأم با درآمدزایی برای شهرداری دانست و افزود: به جرأت میتوان گفت این ساماندهی حتی غرب کشور را نیز تحت پوشش قرار داده و علاوه بر آن بر اقتصاد شهر نیز تأثیرگذار بوده است.
وی با بیان اینکه مشاغل شهر پراکنده بوده و صاحبان مشاغل و کسبها علاقمند به متمرکز کردن صنوف خود هستند، تصریح کرد: شهرداری با این همه تشکیلات، امکانات و اختیارات باید به سمت ساماندهی مشاغل پیش برود.
رئیس کمیسیون سرمایهگذاری، مالی و گردشگری شورای اسلامی شهر همدان گفت: شهرداری به ساماندهی مشاغل با نگاه درآمدی بنگرد تا از این طریق بخشی از مشکلات موجود نیز حل شود.
بادامینجات با تأکید بر اینکه متأسفانه شهرداری یک جزیره است که مدیریت آن نیز به صورت جزیرهای است، بیان کرد: شهرداری زمینها و املاک بسیاری دارد که برخی از آن نیز شناسایی نشده است که باید با تبدیل و شناسایی آنها در ساماندهی مشاغل از این موارد استفاده شود. وی شناسایی املاک و زمینهای شهرداری و در اختیار قرار دادن آنها در بحث ساماندهی مشاغل را جزو تصمیمهای مدیریتی برشمرد و یادآور شد: اگر امروز شهرداری به این موضوع فکر نکند دستگاه دیگری نیز این کار را نمیکند.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید