اجلاسیه سالانه همدان، مرکز جهانی طب سینایی” مهرماه برگزار می‌شود

اجلاسیه سالانه همدان، مرکز جهانی طب سینایی” مهرماه برگزار می‌شود

 در یکصد و نهمین جلسه صحن شورای اسلامی شهر همدان با حضور رییس و اعضای شورا، رییس سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی و خبرنگاران، برگزاری اجلاسیه سالانه همدان، مرکز جهانی طب سینایی” در مهرماه سال جاری مطرح شد.


سعید نظری: همدان پرچمدار طب سنتی در جهان باشد

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر همدان، نایب رئیس شورای اسلامی شهر همدان با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری در خصوص توجه به طب سنتی ایران؛ بازشناسی، تبیین، ترویج، توسعه و نهادینه کردن طب سنتی ایران را در سیاست‌های کلی سلامت ابلاغ فرموده‌اند، گفت: در همین راستا باید طب سینایی را ترویج داده و همدان پرچمدار طب سنتی در جهان باشد.

سعید نظری  با اشاره به اهمیت طب سینایی، افزود: طبق قانون وزارت بهداشت و درمان افرادی که پروانه طبابت ندارند حق هرگونه دخالت یا فعالیتی در حوزه درمان طب سنتی ندارند.
نظری اضافه کرد: وزارت بهداشت با هرگونه دخالت در حوزه پزشکی برخورد می‌کند، اما متاسفانه در همدان شاهد فعالیت برخی افراد یا عطاری‌هایی هستیم که بدون مدرک پزشکی طبابت می‌کنند.

وی به اقدام شورای شهر همدان در برگزاری اجلاسیه سالانه “همدان مرکز جهانی طب سینایی” اشاره کرد و افزود: فلسفه اصلی طب ایرانی حفظ سلامتی و بهداشت است لذا با توجه به این موضوع کار شورای شهر در برگزاری اجلاس طب سینایی ترویج فرهنگ حفظ الصحه است و دخالت در درمان نیست بلکه در حوزه آگاه‌سازی و ارتقا مردم و شهروندان در حفظ سلامتی است.
وی همچنین برگزاری اجلاسیه سالانه همدان مرکز جهانی طب سینایی را یک فرصت استثنایی برای معرفی همدان و طب سنتی ایران برشمرد و اظهار داشت: اجلاس می تواند نقش ارزنده و مثبتی در عرصه بین‌المللی بویژه درباره همدان ایفا کند.

 صفری افلاکی: آموزه‌های طب ایرانی باید در متن زندگی مردم ما نهادینه شود

رییس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر همدان نیز گفت: آموزه‌های طب ایرانی از دیرباز به عنوان بخشی از آداب و رسوم ملی ما ایرانیان بوده و باید احیا شود.
حجت‌الاسلام ناصر صفری‌افلاکی اضافه کرد: طرح “اجلاسیه سالانه همدان، مرکز جهانی طب سینایی” یکی از طرح‌های خوب مصوب شورای ششم در راستای تقویت بنیان‌های فرهنگی شهر همدان و توسعه زیرساخت‌های گردشگری بوده و در کمیته تخصصی گردشگری نیز چندین جلسه به تفصیل با بررسی ابعاد و جوانب آن از جهات حقوقی، ساختاری و تشکیلاتی بدان پرداخته شد.
وی با بیان اینکه این طرح چند هدف را دنبال می‌کند، گفت: مباحث فرهنگی اجتماعی، تقویت و تعمیق علم طب ایرانی و توسعه گردشگری سلامت از اهداف پیش‌بینی شده اجرای این طرح است.
رییس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر همدان بیان کرد: آموزه‌های طب ایرانی از دیرباز به عنوان بخشی از آداب و رسوم ملی ما ایرانیان بوده و باید احیا شود؛ همدان مرکز این علم بوده و به مرکز دارالطب در تاریخ شهرت داشته است.
صفری‌افلاکی با بیان اینکه همدان، مزار و مدفن بزرگترین دانشمند جهان شیخ‌الرییس ابوعلی سینا پدر علم طب و پزشکی است، افزود: ما همدانی‌ها در رعایت فرهنگ طب ایرانی باید نسبت به سایر شهرها و کشورها پیشگام باشیم و این مهم یک هدف اجتماعی است؛ آموزه‌های طب ایرانی باید در سبک زندگی ما محقق شده و در رفتارهای عمومی ما نهادینه شود.
وی تقویت و تعمیق علم طب ایرانی را هدف دوم از اجرای این طرح برشمرد و تصریح کرد: امروز دنیا رویکرد تازه ای به علم طب طبیعی دارد که در بین تمام رشته‌ها و مسلک‌ها، طب ایرانی در دنیا اقبال خوبی دارد و در کشورهای هندوستان، پاکستان و حتی و حتی آمریکا تدریس می‌شود.
رییس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر ادامه داد: ما همدانی ها باید پرچمدار علم ایرانی اسلامی این علم اصیل برخاسته از خاستگاه فرهنگ و باور این ملت باشیم و این علم را تقویت کرده و شهر همدان را به عنوان یک شهر طبی و یک دانشگاه و مرکز درمان تخصصی در این حوزه قرار دهیم.
صفری‌افلاکی بحث گردشگری را هدف سوم در اجرای این طرح دانست و خاطرنشان کرد: همدان به عنوان یک شهر جذاب، مقصد گردشگری و عروس شهرهای ایران زمین همواره مورد توجه بوده و افزوده شدن ظرفیت‌های گردشگری به ابعاد تاریخی و طبیعی آن، حضور گردشگران را در آن دو چندان می‌کند.
وی یادآور شد: توسعه گردشگری سلامت با رویکرد احداث درمانگاه‌ها، بیمارستان‌ها و و همچنین کشت، ساخت و صدور انواع داروهای گیاهی و محصولات طبی موجب جذب بیشتر گردشگران به ویژه در حوزه سلامت خواهد شد.
رییس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر همدان اظهار کرد: این رویداد می‌تواند حرکت دانشگاه علوم پزشکی در بحث گردشگری سلامت را در شهر همدان تقویت کند.
صفری‌افلاکی با بیان اینکه این کار کاملاً مهندسی شده پیش می‌رود و اتفاق مبارکی در حوزه فرهنگی، اجتماعی، علمی و توسعه گردشگری است، گفت: اخبار این برنامه‌ها باید منعکس شده و اطلاع‌رسانی شود.

حیدری: در معرفی مفاخر دچار اغراق نشویم!

رییس کمیسیون فنی عمرانی شورای اسلامی شهر همدان با بیان اینکه معرفی مفاخر و چهره‌های شهر از نگاه عقل، عرف و شرع، کار پسندیده‌ای است، اظهار کرد: مفاخر، بخشی از هویت یک شهر هستند اما در معرفی آنها گاهی دچار اغراق و غلو می‌شویم.
مهدی حیدری با تأکید بر اینکه در معرفی مفاخر و چهره‌ها نباید این اشخاص را در حد تقدس بالا ببریم، گفت: نقد آرا و افکار مفاخر می‌تواند بخشی از معرفی مفاخر باشد اما با تقدس‌بخشی به آنها متأسفانه در مواردی این مهم مغفول می‌ماند.
وی بیان کرد: در بحث ابوعلی سینا و معرفی وی به عنوان یکی از مفاخر باید آرا موافق عقل، شرع و منطق این چهره‌ شاخص در همدان، ترویج شود.
رییس کمیسیون فنی عمرانی شورای اسلامی شهر همدان با تأکید بر نقد آرا و افکار مفاخر خاطرنشان کرد: در بحث ابوعلی سینا نیز باید تحریف‌های موجود در کتب وی مورد نقد و تنقیه قرار گیرد.

کرباسیان: رسم مهمان نوازی را به خوبی اجرا کنید

رئیس کمیسیون حقوقی نظارت و بازرسی شورای اسلامی شهر همدان نیز در این جلسه راه اندازی اجلاسیه سالانه همدان مرکز جهانی طب ایرانی (سینایی ) را اقدامی ارزشمند دانست و گفت: برگزاری این اجلاس باید با حساسیت و دقت بالایی انجام شود به ویژه رسم مهمان نوازی را به خوبی به اجرا درآوریم تا خاطرات خوبی در ذهن مهمانان به یادگار بماند.
مرتضی کرباسیان با اشاره به اینکه سازمان فرهنگی شهرداری همدان در سالیان گذشته به موضوع هفته همدان و روز پزشک پرداخته بود اما توجهات و اقدامات کمرنگ بوده است، افزود: برگزاری اجلاسیه سالانه همدان مرکز جهانی طب ایرانی (سینایی) اقدامی ارزشمندی است که باید به عنوان الگویی در دیگر سیاست‌های سازمان مورد توجه باشد.
کرباسیان تاکید کرد: سازمان فرهنگی شهرداری همدان برنامه و کارهای کلان و ملی را انجام داده و اقدامات محله‌ای را به تشکل‌های مردمی واگذار کند.

بلاغی:  تشکیل دبیرخانه”اجلاسیه سالانه همدان، مرکز جهانی طب سینایی” در یادمان عین‌القضات همدانی

رییس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان نیز در با اشاره به تشکیل دبیرخانه “اجلاسیه سالانه همدان، مرکز جهانی طب سینایی” در یادمان عین‌القضات همدانی، اظهار کرد: نیروهای مورد نیاز در این راستا تأمین شده و مشغول پیگیری امور مربوطه هستند.
هادی بلاغی همکاری بین بخشی را با توجه به گستردگی کار در این خصوص ضروری دانست و گفت: در این راستا نشست خبری برگزار و ابعاد کار تشریح خواهد شد.
گفتنی است در ادامه این جلسه محمد صیفی‌کار دبیر اجرایی” اجلاسیه همدان مرکز جهانی طب سینایی” به ارائه برنامه های برگزاری این اجلاسیه پرداخت.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *