“اطلس خوراک ایران ” در همدان ایجاد می شود

“اطلس خوراک ایران ” در همدان ایجاد می شود

رئیس کمیسیون اقتصاد سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر همدان از ایجاد اطلس خوراک ایران در همدان خبر داد.


به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر همدان؛ حسین قراباغی در کمیسیون اقتصاد سرمایه‌گذاری و گردشگری شورا با اعلام این خبر افزود با تلاش مجموعه کابین گنجنامه و کمیسیون اقتصادی سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای شهر همدان به‌زودی زمینه ایجاد” اطلس خوراک ایران” را در همدان فراهم خواهیم کرد.
قرا باغی اضافه کرد: با برندسازی اطلس خوراک ایران در همدان به این معنا که گردشگران تاریخی و فرهنگی در کنار دیدن آثار و جاذبه‌های گردشگری همدان طعم غذاهای محلی را می‌چشند و درصدد هستیم در سبد کالاهای گردشگری کهن شهر همدان این را جای دهیم.
وی در ادامه با اشاره به اینکه نمایندگان مردم در پارلمان شهری همگی در ابتدای ورود به شورا در حوزه سرمایه‌گذاری نظر مثبتی داشته‌اند، اظهار داشت: امروز بزرگترین مشکلی که شاهد آن هستیم، مشکل اشتغال و بیکاری جوانان است که بیداد می کند و در کنار آن سنگ اندازی‌ها و ایجاد موانع در راه سرمایه‌گذاری مزید بر این مشکلات شده است.
این عضو شورای شهر همدان اضافه کرد: متاسفانه با تمام پیگیری‌ها و اقداماتی که برای تحقق سرمایه‌گذاری در همدان انجام دادیم حرفی برای گفتن نداریم چرا که علاوه بر سنگ اندازی برای سرمایه‌گذاری اقداماتی هم که در گذشته در حال انجام بوده زمین‌گیر شده است.
‏قراباغی از جمله اقدامات تاثیرگذار و سرمایه‌گذاری ها در همدان را احداث میدان میوه و تره بار جدید، پروژه پارک ملل، ایجاد دفتر یونسکو، سرمایه گذاری شرکت ترکیه برای باغ ویلا، برشمرد و افزود: متاسفانه به بهانه‌های مختلف سنگ اندزی‌ها برای جلوگیری از تحقق این مباحث صورت گرفته و این پروژه ها در شورای پنجم زمین‌گیر شدند که نتایج اینگونه برخوردها، ایجاد نا امیدی سرمایه‌گذار و کاهش انگیزه در دیگر سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری در شهر و استان همدان شده است.

* باید پاسخگوی مردم باشیم

وی با بیان اینکه ما باید پاسخگوی مردم باشیم اظهار کرد: مردم باید بدانند چه کسانی مانع سرمایه گذاری در این استان هستند و در جلسات آخر صحن شورا به صورت زنده تمام حرف‌های خود را با مستندات بیان خواهم کرد و مردم می‌توانند در صورت امکان از طریق لایو اینستاگرام مشاهده کنند.
به‌گفته قراباغی اگر یکی از این پروژه هایی که در همدان در دست اجرا بود چنانچه در شهرهای دیگر کشور بود افتخاری برای آنها محسوب می‌شد اما این در همدان مایه ننگ و خجالت شده است.
رئیس کمیسیون اقتصاد سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای شهر همدان با بیان این که ما خجالت زده مردم هستیم، اضافه کرد: چرا که در دوره پنجم شورا نتوانستیم در حوزه سرمایه‌گذاری کاری را پیش ببریم و بنده در پاسخگویی به مردم با اسناد و آمار حرف‌هایی برای گفتن دارم.
حسین قراباغی همچنین به آسیب های شیوع ویروس کرونا در حوزه گردشگری اشاره کرد و گفت: لازم است برای پسا کرونا برنامه‌های مناسبی را داشته باشیم و تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم.
وی همچنین به انعقاد توافق‌نامه گردشگری غرب کشور اشاره کرد و گفت: این توافق‌نامه در راستای تبادلات گردشگری و برندسازی، ۸ جانبه، بین اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان، مجموعه تله کابین گنجنامه، شرکت علیصدر، شهرداری و شورای شهر همدان، انجمن صنفی راهنمایان گردشگری، دفاتر آژانس ها، اداره کل ورزش و جوانان استان و جامعه هتلداران منعقد شد.

* ساخت فیلم طنز برای معرفی کهن شهر همدان

وی ادامه داد: یکی از اقدامات زیبای شورای دور پنجم شورا در بحث معرفی جاذبه‌های گردشگری کهن شهر همدان ساخت فیلم طنز است که در رسانه ملی پخش خواهد شد.
وی در این خصوص اضافه کرد: برای ساخت فیلم طنز حدود ۱۰ میلیارد ریال اعتبار، در بودجه سال ۱۴۰۰ شهرداری همدان پیش‌بینی شده است که ساخت این فیلم اثربخشی بسیار بالایی در معرفی جاذبه های پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین خواهد داشت.
به‌گفته قراباغی در حوزه تاسیسات گردشگری شورای پنجم نگاه مثبت حمایت‌های مناسبی داشته که از جمله آنها ارائه تخفیفات و تخصیص اعتبارات ویژه به بخش گردشگری بوده است، حتی فراتر از مصوبه شورای عالی کرونای کشور که برای حمایت از گردشگری ابلاغ کرده بود شورای شهر همدان در حد امکان همکاری و کمک کرد.
حسین قراباغی در ادامه به تعطیلی غار علیصدر در ایام نوروز اشاره کرد و گفت: تعطیلی غار علیصدر آسیبی به گردشگری استان همدان است و کرونا بهانه‌ای برای تعطیلی غار شده است و این در شأن همدان نیست که جاذبه های جهانی خود را به بهانه ی بی‌مورد تعطیل کنند.
رئیس کمیسیون اقتصاد سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای شهر همدان همچنین از مدیریت مجموعه تله‌کابین گنجنامه همدان تشکر کرده و افزود: علی رغم آسیب‌های شیوع ویروس کرونا و مشکلات اقتصادی این شرکت توانسته با پایداری و پشتکار به کار خود ادامه دهد.
وی همچنین یکی از عمده مشکلات شهر همدان در عدم پیشرفته حوزه‌های مختلف به ویژه حوزه گردشگری را وجود مدیران غیر بومی در استان دانست و اظهار کرد: در صورت بومی بودن حداقل ۵۰ درصد از مدیران بسیاری از مشکلات استان حل می‌شد.
قراباغی در ادامه همچنین بر تعیین تکلیف کارخانه سیمان شهرداری همدان تاکید کرد و گفت: لازم است پیوست مطالعاتی، اقتصادی و توجیه راه‌اندازی کارخانه سیمان برای بررسی و تصویب به شورای شهر ارائه شود.

مولوی: نبود مدیران خطرپذیر از عوامل عدم حمایت واقعی از سرمایه‌گذار است

نایب رئیس شورای اسلامی شهر همدان نیز در این جلسه گفت: بخش زیادی از دلایل عدم جذب سرمایه و حمایت واقعی از سرمایه‌گذار عدم وجود مدیران دلسوز، توانمند و خطر پذیر است.
ابراهیم مولوی یکی از افتخارات دوره چهارم شورای را حمایت این شورا از سرمایه‌گذاری برشمرد و گفت: در دوره چهارم شورای اسلامی شهر همدان مساعدت‌های خوبی در راستای تحقق سرمایه‌گذاری انجام شد و مصوبات تأثیرگذاری برای اجرا به شهرداری اعلام شد که نمونه بارز آنها صدور پروانه ساختمانی رایگان برای ساخت هتل‌های جدید در شهر در راستای حمایت از حوزه گردشگری است.
مولوی در این خصوص توضیح داد: بر این اساس برای حدود ۱۳ هتل پروانه رایگان صادر شد و شهرداری از دریافت میلیارد‌ها تومان درآمد منع شد تا زیرساخت‌های گردشگری در همدان نوسازی و متحول شود، اما متأسفانه در شورای دوره پنجم به سرمایه‌گذاری‌هایی همچون پروژه میدان میوه و تره بار بزرگ همدان، مجموعه تفریحی گردشگری عصر طلایی، پروژه باغ ویلاها و آپارتمان‌های شرکت ابتاش ترکیه، ایجاد دفتر یونسکو، هوشمندسازی شهر همدان، پیاده سازی معابر باقی مانده میدان حضرت امام(ره)، ساخت موزه شهری وسط میدان حضرت امام(ره)، آرام سازی بلوار ارم، پروژه بزرگ فرهنگی، اداری، تجاری، ورزشی اسکای مال و… مورد توجه کافی قرار نگرفت و عملا در مدیریت شهری و استانی حمایت واقعی مشاهده نشد.
ابراهیم مولوی افزود: متأسفانه بخشی از سنگ اندازی‌ها و موانع در پیشبرد امور سرمایه‌گذاری‌ها به ‌دلیل عدم خطرپذیری مدیران شهری و استانی است چرا که مدیر بومی دلسوز بوده و برای توسعه و آبادانی شهر و استان تلاش می‌کند.
وی اضافه کرد: اینکه اعلام می‌شود همدان رتبه دوم سرمایه‌گذاری کشور را دارد اینها تنها شعار و آمارسازی بوده چرا که ما شاهد کاهش انگیزه حضور سرمایه‌گذاران در این استان و نیز بالا رفتن تمامی شاخص‌های بیکاری و مشکلات اقتصادی و اجتماعی هستیم.
وی با اشاره به دخالت‌های بعضی از افراد و گروه‌های غیرمتخصص تنگ نظر در امر سرمایه‌گذاری‌های شهر همدان که باعث عدم سرمایه‌گذاری و در نهایت عقب ماندگی و توسعه نیافتگی کلان شهر همدان خواهد شد، بیان کرد: در حالی که سرمایه‌گذاری موتور محرکه توسعه شهری و منطقه‌ای و رونق اقتصادی خواهد شد.
مولوی گفت: شهردار همدان باید در صحن شورا حضور یافته و در خصوص عدم تحقق، پیشبرد یا اجرای پروژه‌های سرمایه‌گذاری در همدان پاسخ گو باشد و دلایل عدم تحقق این موضوع را به منتخبان مردم و شهروندان همدانی توضیح دهد.

 

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *